Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali Mindenkinek!
Egy usb-ről vagy cd-ről futtatható linuxot keresek kis hardverű géphez. Mindenképpen olyan kell amihez nem szükséges vincsi. A gép egy Compaq deskpro 500-as P3 360mb rammal gyárilag passzívban.
Amit eddig megpróbáltam és nem működik:
Slax - kifagy az isolinux képernyőnél
DSL - kernel panicot csinál minden opcióval (failsafe módban is) próbáltam syslinux, intld verzót is
Plop boot manager - USB boothoz szintén szétfagy floppyról is. (emiatt usb boot is kizárva, bios nem támogatja)
Debian live 6 - megfagy az isolinux feliratnálValami van ezekben ami a géppel nem kompatibilis, ugyanis winxp és 2000 hibátlanul fut de mint írtam NEM akarok vincsit a gépbe mert hangos. Másik floppy és CD meghajtóval is próbáltam. Baromi nem jövök rá mi lehet a gáz, szinte biztos hogy valamelyik hardver nem tetszik neki.
Elcsesztem rá már napokat de nem adom fel, kár lenne a gépért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest