- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Most még a gugli sem tudott megoldást adni, így hozzátok fordulok. FreeRTOS-sel szeretnék foglalkozni, de nincs hozzá fejlesztő eszközöm, így szimulálni szeretném a környezetet. Itt meg is találtam, amit kell. Feldobtam egy Eclipset, betöltöm a projektet, automatikusan felismeri, hogy lehet debug illetve releasere fordítani. Rányomok a fordítás gombra, és azt írja ki, hogy "undifened referenced to `mq_close`" és még pár hasonló üzenetet. Természetesen erre rákerestem megtudtam, hogy ez a POSIX üzenet queue függvényei, amiket mqueue.h-val lehet includeolni, és a fordítás végén linkelődik össze az általam fordított kóddal, amihez a -ltr kapcsolót kell beállítani a linkernek. Itt állt meg a tudományom, mert a fórumokon az szokott a probléma lenni, hogy a -ltr kapcsolót felejtik el, de nekem ez be van állítva. A header is be van includeolva, és a függvény is externként van deklarálva. Van valakinek ötlete?
Üdv: Buherton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest