Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
nagy kérdés: nehezen munkára fogott ati chipset-es hang vmi bújtatott alsamixer beállítással egyszer sikeresen előjött, új rendszer felrakásakor (másik partícióra próba jelleggel) ismét él a problem, nincs hang
asus a6br002 laptop ubuntu 6.06, az ubuntu hivatalos fórumon ismert a problem, a gyógyír legtöbb embernél működik, de nem minden esetben
megcsináltam a javasolt módon a dolgot, hang nem jött össze
próbáltam: a régi rendszerből az /usr/share/alsa minde file-ját felülírtam, még így sem jó
kérdés: hol tárolódhat még az alsa-ra és a hangkártyára vonatkozó szükséges conf és beállítás? azaz, hogyan tudom a régi rendszer beállításait használhatóan átültetni az újra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Asustor NAS
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Hobby elektronika
- Top hardvert kap a Magic Pad 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest