- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
szasza_1 #1505 üzenetére
Emellett átírod a user menüjét, hogy csak az legyen benne, amit használtatni akarsz, és a Desktop mappába beteszed a szükséges ikonokat. Jobbgombos menü sehol sem lesz, módosítani semmit nem enged. Sőt, ha pl. az ikonok jogát úgy állítod be, hogy nem a useré, hanem rooté, még törölni sem tudja sehonnan.
Most próbáltam ki, A start menü is alapoisan lecsökkent, és a control centerből sem sok maradt, miután kizártam a root jogokat igénylő menüpontokat.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Óvodások homokozója
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest