- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
matyi19 #14453 üzenetére
A 32 vs. 64 bit kérdés a gépedtől függ, új gép, sok ram = 64 bit. (Speedfire-nek igaza van, cikkben is írtam, h 32 bites is kezeli a több ramot, de azért egyre inkább a 64 bit lesz az alapértelmezett, ezt választanám)
A továbbiak ízlés dolga, ezért is ajánlottam a korábbi cikket, ott vannak videók az asztali környezetekről linkelve. A két legnagyobb a KDE -erről HCL írt- és a Gnome, amiről a telepítős cikk is szól. Ezeket nem lehet egy-két mondatban leírni, ráadásul "menet közben" fogod megtudni, h ez-e Neked a megfelelő.
Esetleg szedj le LiveCD-s verziókat, nézd meg őket. Mondjuk csalós, mert egy CD-re töredéke fér a mindenféle extra dolgokból, mint rendes rendszernél, ezért pl. Gnome Shell változat lehet fapadnak fog tűnni.
Nekem Gnome Shell a kedvencem. KDE-t nem seretem, és Ő sem szeret engem. De mindenki mást fog mondani, mert nem vagyunk egyformák
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- E-roller topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Futás, futópályák
- Vivo X200 FE amire vágytam
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest