- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
vicces #14236 üzenetére
ez most már társadalmi célú izé, gondoltam odavetem csontnak. életem első win 7 telepítése, úgy el is szállt mint a győzelmi lobogó. najó, azért érdekel is a dolog, néha jövögetnek még szembe winek, amikre itt-ott rá kell sújtani kalapáccsal. nemrég implementáltam jópofa backup rendszert grsync alapon, meg hekkeltem registryt szintén linux alól. élvezi azért börtönéből szabadult sas admin lelköm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest