Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Bocs, de nemértem! Azt mondod, hogy az Ubuntuban nincsen feketeablak és nem tudsz kedvedre varázsolni?
Vagy most mivan? Szerintem a desktop az egy grafikus egérkattintós felület. És egy mai ubi bizony deklaráltan desktop.És van mit tanulni. Kíváncsi lennék a
teTe beállított rendszeredre, hogy abban mi működik és mi nem. Azt tudom, hogy nekem a 10.04-es rendszerem parancssori használat nélkül nem lett volna olyan amilyen most és ahogyan nekem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bestbuy játékok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- E-roller topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy most mivan? Szerintem a desktop az egy grafikus egérkattintós felület. És egy mai ubi bizony deklaráltan desktop.