- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Hogy kell Bluetooth headsetet csatlakoztatni úgy, hogy a mikrofon is működjön?
Eddig azt hittem lehetetlen, de ma véletlenül sikerült, de képtelen vagyok megismételni. Bluemant használok, mivel a GNOME saját szolgáltatása nem képes kommunikálni az Arctic P311-es headsettel. Bluemannel is csak úgy tudtam eddig működésre bírni a fejhallgató részt, hogy audió fogadóként csatlakoztattam, 2 kísérlet után működni szokott, de sehogy máshogy nem, hangprofilt se tudok váltani telefon duplexre, mert minden hang elnémul és lefagynak a programok, amik hangot keltenének. Cserébe az eszközkezelőben sosem jelenik meg a bemeneti eszközöknél a headset. De ma véletlenül audió fogadó helyett headset szolgáltatásra kattintottam és csatlakozott, a telefon duplex is beállításra került. Megnéztem a hardver listát és ott volt a kimeneti és a bemeneti eszközök közt is, csináltam egy Skype teszthívást és az is működött, a headset mikrofonja vette a hangot. De képtelen vagyok megismételni. Ezek szerint lehetséges, de fogalmam sincs miért történt meg egyszer és miért nem működik, ha direkt próbálom. A csatlakoztatás menete az volt, hogy bedugtam az USB adóvevőt a gépbe, bekapcsoltam a headsetet majd rányomtam a Blueman kezelőjében a headset helyi menüjében a headset szolgáltatás menüpontra. Próbáltam ugyanígy, de nem működik.
Nagyon idegesít a mai napig, mert ezt lenne a legkényelmesebb használni Skype hívások során, de nem megy. Telefonra felcsatlakozik rendesen, a hívások is működnek, csak ott bugos a Skype elég rendesen, pár másodperc után megszakít bármilyen hívást a teszthíváson kívül.
Valakinek tipp, hogy PC-re hogy lehet csatlakoztatni?ui.: Arch Linux a disztribúcióm és Pulse Audio van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest