Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Most konkétan nem ezt akartam megnézni, de egyébként lemez sérülés is úgy néz ki van.
Csak mit is jelent ez a "dd" ? ...És MacCaine-hez is:
És a fentebb linkelt 3 közül melyikkel kezdjem, pl. melyik az egyszerübb elsore ?
Illetve honnan tudom, hogy a CD-n levo sok program kozul pontosan melyik is kell ?
Hiren's-et használtam már valamikor régen (bár leginkább csak a Memtest-et belöle...).MOD:
MacCaine
Nem tudom, hogy Linux volt-e rajta vagy sem.
Csak kiváncsiságból nézném meg, hogy milyen munkát végeztek az IT-sek a cégnél.
Található-e visszaálltható adat a lemezen.
Aztán használatba lenne majd véve a gép (amúgy ismerős alapitványa kapta adományként).
Bár ezzel a vinyóval problámás lesz, ugyanis 5% a HDSentinel kondiciója...
1432 hibás szektor, 20084 gyenge szektor (, 2034 nap müködési idő; és 246 inditás/leállitás volt még nemrég most valahogy 1 lett belöle
)
Egy Seagate Barracuda 7200.7 40GB, a gép pedig egy Dell Optiplex GX60, a többi komponensen lévő dátumok szerint 2003 közepi gyártású, azaz a vinyó is kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- EAFC 26
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Crimson Desert
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)