- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Most konkétan nem ezt akartam megnézni, de egyébként lemez sérülés is úgy néz ki van.
Csak mit is jelent ez a "dd" ? ...És MacCaine-hez is:
És a fentebb linkelt 3 közül melyikkel kezdjem, pl. melyik az egyszerübb elsore ?
Illetve honnan tudom, hogy a CD-n levo sok program kozul pontosan melyik is kell ?
Hiren's-et használtam már valamikor régen (bár leginkább csak a Memtest-et belöle...).MOD:
MacCaine
Nem tudom, hogy Linux volt-e rajta vagy sem.
Csak kiváncsiságból nézném meg, hogy milyen munkát végeztek az IT-sek a cégnél.
Található-e visszaálltható adat a lemezen.Aztán használatba lenne majd véve a gép (amúgy ismerős alapitványa kapta adományként).
Bár ezzel a vinyóval problámás lesz, ugyanis 5% a HDSentinel kondiciója...
1432 hibás szektor, 20084 gyenge szektor (, 2034 nap müködési idő; és 246 inditás/leállitás volt még nemrég most valahogy 1 lett belöle)
Egy Seagate Barracuda 7200.7 40GB, a gép pedig egy Dell Optiplex GX60, a többi komponensen lévő dátumok szerint 2003 közepi gyártású, azaz a vinyó is kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest