- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Speeedfire #13336 üzenetére
szerintem mostanra kb senki sem érti mit is szeretnél valójában és hogy annak mi értelme.
be akartam írni, hogy persze van olyan opció, hogy tartsa a leveleket, de nem az a default, és hogy innentől kezdve nem annyira bullshit, amit mondtak. de most csináltam egy kamu accot tb-ben, és most már a "keep messages" a default. a fejem merném rátenni, hogy régen default ki volt véve a pipa.
ettől függetlenül továbbra is: ha egyébként is van thunderbirded meg valami rendszeres mentésed, akkor szerintem felesleges küzdeni mindenféle árnyékszerverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest