Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Speeedfire #13336 üzenetére
szerintem mostanra kb senki sem érti mit is szeretnél valójában és hogy annak mi értelme.
be akartam írni, hogy persze van olyan opció, hogy tartsa a leveleket, de nem az a default, és hogy innentől kezdve nem annyira bullshit, amit mondtak. de most csináltam egy kamu accot tb-ben, és most már a "keep messages" a default. a fejem merném rátenni, hogy régen default ki volt véve a pipa.
ettől függetlenül továbbra is: ha egyébként is van thunderbirded meg valami rendszeres mentésed, akkor szerintem felesleges küzdeni mindenféle árnyékszerverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest