- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Windows 7 mellé szeretnék Linuxot tenni, netezéshez, emailekhez, doksi olvasáshoz, egyszerűbb dolgokhoz, munkára maradna a jó öreg win.
A kérdés, milyen verziót érdemes felrakni?
Arra is gondoltam hogy USB pendrive-ra rakok Linuxot és ha csak gyorsan meg kell néznem pár levelet vagy weboldalat arról bootolok, nem kell megvárni míg a win kismillió szolgáltatása elindul.
Lenne értelme a dolognak?
Valószínű túl lusta vagyok hozzá hogy megtanuljam kezelni a Linuxot, de ezekre az alapfeladatokra lehet jobb lenne nekem mint a win, ami sokszor fagy, lassú, vírusos.
MOD
Van egy 4 gigás SD kártyám, esetleg ha arra ráfér valamilyen disztribúció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest