- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Rickazoid
üzenetére
Ezeket az okosságokat jegyzetelni kell rendesen.

Köszönöm a "leírást", hasznos volt. Nem szeretném root-ként használni a rendszert, így is teszek legalább valamit a biztonság érdekében (remélhetőleg).
Amúgy simán tudtam szerkeszteni a saját helyén is nano-val, előtte azért a homa-ba bemásoltam magamnak.
Amúgy ez mit jelent?
%sudo ALL=(ALL) ALLHa jól értettem a /etc/sudoers fájl tartalmát akkor valami olyasmi, hogy minden parancs előtt ha ott van akkor root-ként értelmezi, mivel van egy ilyen sok is:
root ALL=(ALL) ALL
Vladi: kicsit megelőztek, de neked is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest