- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Sikeresen jelentem megoldottam a problémámat.
a DVD olvasót átjamperoltam masterba és kivettem a feltéve rossz memóriámat. Na most még nem tudom, hogy melyik volt a rossz a kettő közül (ezt majd később kiderítem)
Csak még annyi bajom lenne, hogy és nem írtam felhasználónevet / jelszót telepítésél és rendszerbetöltésnél pedig kérdezi, és nem enged belépni még akkor sem ha üresen hagyon.
Első belépésnél valahogy be tudtam lépni (ekkor tapasztaltam, hogy nem magyar, pedig én azt hittem, mert telepítésnél volt magyar is) de azóta sem tudok belépni.
Szóval várom a segítségeteket és nyugodtan mondhattok más linuxot is
én ezért keztem ezzel, mert vhol azt olvastam, hogy kezdésnek ez a legegyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a DVD olvasót átjamperoltam masterba és kivettem a feltéve rossz memóriámat. Na most még nem tudom, hogy melyik volt a rossz a kettő közül (ezt majd később kiderítem)