Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sh4d0w

félisten

válasz Z.É.T. #189196 üzenetére

Szeretnek egyeterteni Veled a Vidi kapcsan, de nem tudok, iden is a kieses ellen fogunk kuzdeni (aposomnak mondtam is, csak azert maradtunk bent tavaly, hogy iden essunk ki). 2018 ota (koszi MOL) folyamatosan csuszunk lefele es ez iden is igy van. Ilyenekkel "erositunk", mint Spandler, meg Zeke, ugyanakkor olyan tehetsegek csusztak ki az ujjaink kozul, mint Szoboszlai, Csoboth, vagy Bolla. Nalunk vonul majd nyugdijba Larsen, Christensen, meg Pinto (a mai meccsen egyszer sem hallottam a nevet) - pedig egyik sem jo. Kapust nem igazoltunk, pedig Kovacs maximum mb2-es (de csak a jobb napjain), Rockov sem kulonb; csatart nem igazoltunk, Kodroval meg nem vagyunk kint a vizbol (szerintem a csavo egy semmirekello), raadasul allitolag kifele kacsintgat - ha o elmegy, nem lesz csatarunk a keretben. Ma az is latszott, hogy Hourival sem megyunk semmire, pedig neki kene mozgatnia a csapatot, a passzai rosszak (lassu es/vagy pontatlan), nem lo, pedig kepes ra.

Szoval en ugy latom, minden adott az mb2-hoz.

Az egyetlen menekulesi lehetosege a fehervari elvonalbeli focinak az lehetne, ha most es azonnal kb. utanpotlas-szerzodest sikerulne alairni a Fonix Gold FC-vel, hogy az idei kieses utan 5-6 even belul visszajussunk.

https://www.coreinfinity.tech

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés