Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23951) pendre54


pendre54
addikt

Üdv!
Tervbe van véve egy HyperX Orbit S vezetékes fejes megvétele. Mivel nem épp egy filléres kategóriába tartozó cuccról van szó, ezért érdekelne a következő dolog. A HyperX-es fejesek javítására van-e itthon márkaszerviz, hol javítják ezeket garancia időben, meg egyáltalán, a garancia idő lejártával, hová vigye az ember a fejest, ha gond van?
Előre is köszi az infót.

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#23952) Rexton válasza pendre54 (#23951) üzenetére


Rexton
tag

Tudtommal az európai szervizük Angliában van, így oda is küldik ki garanciaidőn belül javítani a cuccokat. Garancia időn túl meg valami megbízható fejhallgató szerviz(pl. Fejhallgató Szerviz az Üllői úton).

(#23953) z123456z


z123456z
őstag

Sziasztok.
Fiam szeretne egy fejhallgatót pc-hez. Jelenleg egy Medusa "true 5.1" ( sosem éreztem ) nevezetű fejest használ, de szeretne jobbat. Elmentünk meghallgatni párat, de telefonnal csak azokat tudtuk, amik jack dugósak voltak. Első körben Razereket próbáltunk, mert szinte mindene az, de a kipróbálhatók közül egyik sem nyerte el a tetszésemet. Az Elektra kimondottan gyengét produkált, a Krakennek a mélye volt fura, tehát Razer kiesett. Találkoztam olyan Asussal, ami egyszerűen alul-felül levágott mindent, mintha komplett hangsávokat kivett volna, olyan volt. Ami nekem tetszett, a Hyperx Cloud valamelyik típusa ( mediamarktban ~27.000, mást nem tudok ), és a Sennheiser 300-as modellje. Fiam mindkettőnél kevesellte a basszust, szerintem rendben volt, de egy telefonról hajtva nyilván más, mint pc-ről. Apropó, hajtás. Egy gigabyte alaplapja van, realtec alc 887(?) chippel, és semmiképpen nem akarok újat venni bele, tehát abból kéne főzni, ami van. Ebből kifolyólag nem tudom eldönteni, hogy saját hangkártyás usb-s fejes kellene, vagy elegendő a jackes az alaplapi kártyával? A sok pont egy nem annyira lényeges, nem is hiszem el, hogy létezik olyan fejes, ami valóban megbírkózik vele. Van otthon egy régebbi Sennheiser 210bt, késik a hangja, játékhoz használhatatlan. A fiam ebből kiindulva nem akar vezeték nélkülit, hiába mondom neki, hogy ezek a gamer fejhallgatók nem csúsznak. Tehát ezek ismeretében miket ajánlotok? Ez a Turtle Beach Elite atlas wireless szimpatikus lenne, de nem ismerem a márka megbízhatóságát, és ( mivel kintről rendelmém ) a szervízelését, ha bekrepálna.
Megpróbálom megválaszolni a kérdéseket, de nem mindenre van egyértelmű válaszom.

1. Játék, youtube videók, zene
2. ~35.000, kevesebb jobb, efölött nem annyira
3. Melyik felel meg inkább alaplapi hangkártyához
4. Fül körüli, ha lehet memóriahabos, szemüveges
5. Mikrofonos, de van külön neki, igazából mindegy
6. mindegy
7. Ami megfelelőbb az integrált kártyához
8. Integrált Gigabyte h110ms2v, realtek 887
9. -

Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Köszi a segítséget.

Ja, még az kimaradt, hogy az ő favoritja a Logitech g633, bár még nem hallotta sem ő sem én.

[ Szerkesztve ]

(#23954) z123456z


z123456z
őstag

Felmerült bennem még egy kérdés, amit nem vágok. Az usb csatisok mindegyike saját hangkártyát használ? Vagy esetleg ezeket lehet jackkel is csatlakoztatni és a gép saját kimenetét használni, legfeljebb akkor nincs sokpontegy ( gondolok itt pl Revolver S-re )

Amúgy nagyjából körvonalazódik a téma, kinéztem néhányat, kérek szépen véleményeket akár tapasztalatból, hallomásból vagy külföldi fórumokból.

Turtle Beach Elite Atlas wireless
Hyperx Revolvert S ( vagy sima )
Hyperx Cloud Alpha
Logitech G433
Logitech G633
Logitech G933
Logitech G Pro X

Amennyiben a G433 is jó, akkor feleslegesen nem költenék többet, végül is gyereknek lesz. A listából egyébként az Elite Atlas a legszimpatikusabb, ha valóban meg lehet venni-10 és még - 20 %-kal olcsóbban.

(#23955) Rexton válasza z123456z (#23954) üzenetére


Rexton
tag

A Sennheiser azért késik, mert a Bluetooth csatlakozáson jelenleg elég sok delay van(igen, még az Aptx Low latencyn is), így játékra valóban alkalmatlan. A vezeték nélküli gamer fülesekhez szoktak adni egy 2,4 Ghz-en működő adaptert, és azzal kell használni, ezen lényegesen kevesebb a csúszás, pár ms a bluetooth akár 300-500 ms delayéhez képest. A Cloud Alphában van elég basszus, a Cloud II-höz képest kicsit még több is. A Logitech cuccokkal az utóbbi időben elég sok a minőségbeli probléma(én az elmúlt 2 hónapban 6db egeret vittem vissza valamilyen gyártási/összeszerelési, stb. probléma miatt). Lehet, hogy hangzásra nem rosszak a cuccaik, de annyi pénzért lehet jobb termékeket is venni.
Én a Turtle Beach Elite Atlasról nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam, viszont maga a márka elég régóta gyárt gaming headseteket, amiket az emberek általában szeretni is szoktak. Ha esetleg maradnál az itthonról való rendelésnél + wireless vonalon, akkor nézd meg esetleg a Cloud Flightot, Alzáéknál kuponnal most egész jó áron be lehet szerezni.

(#23956) mmili


mmili
tag

Sziasztok.

(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék (CSGO)
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15-20k
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes
(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Ahogy belefér a keretbe
(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Alaplapi hangkártyám van, így lehet USB-s jobb lenne.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Lényegtelen

Szeretnék egy jó fülest CSGO-ra. Mondjuk a legutóbb általam használtak mind az ajánlott kategóriában vannak, de régi vágyam egy HyperX :)) . Most egy SS Siberia 200-am van. Minap szereztem egy Creative SB H5-öt, de Siberia után én "doboz" hangzást hallok. A basszus elég gyenge. Lehet az alaplapi hangkártyám miatt lehet, viszont a Siberiat még kihajthatja? Nem tudom. Most azon gondolkodom, hogy egy hangkártyák nézzek, vagy eladjam, és egy jobb fülest vásároljak. Nézegettem a versus oldal tesztjeit, mondjuk ott csak 58 pontot adtak a H5 hangzására, 72-t a Siberia 200-ra. Amit néztem még az egy Cloud Stinger ami hangilag jó értékelést kapott, viszont a mikrofonja gyenge, illetve a G430 ami még jobb pontilag, és átlagos a mikrofonja.
Köszi a segítséget.

(#23957) Zizi123 válasza mmili (#23956) üzenetére


Zizi123
senior tag

Nyilvan nem igazan lehet donteni ilyen oldalak alapjan, de erdekesseg keppen megis jo lehet:
Link

A Siberiat a mikrofonja miatt huztak le, hangminosegben siman veri meg az Alphat is.

Link

Itt pedig kiemelik, pozitivumkent a mikrofonjat...

Ki erti ezt????

Na szoval az azert latszik, hogy az 1 nagyon jo fules, vegyel 1 Sound Blaster Z-t, es nagysagrendeket fog javulni a hangzasod zeneben, es jatekok alatt is.

(#23958) Zizi123


Zizi123
senior tag

Kezdek hulyet kapni akkora a kinalat.
Tehat tovabbra is az a felallas, hogy a gyereknek van Alpha + Sound Blaster Z-je.
En ezt lenyulnam tole, mert lehetoleg wireless-t szeretne.

Az volna a kerdesem, hogy melyik az a vezeteknelkuli fules, ami nem lenne minosegbeli visszalepes az emlitett cucchoz kepest?
50-60eFt korul van mar ilyen?

A masik kerdes, hogy ha maradna a kabeles megoldas, akkor pl 1 Revolver S a sajat USB hangkartyajaval jobb-e / rosszabb-e az Alpha + SB Z kombonal?
Mert tesztek alapjan a Revolver minden tekintetben veri az Alphat...

(#23959) piero86 válasza Zizi123 (#23958) üzenetére


piero86
aktív tag

Logitech G935
Most pont akciós több helyen is.

[ Szerkesztve ]

(#23960) z123456z válasza Rexton (#23955) üzenetére


z123456z
őstag

Köszi szépen, de úgy néz ki megoldódik a probléma. Mediamarktban 25 ezer a g633. Pont ennyi spórolt pénze van, megveszi magának, nem vár decemberig, türelmetlen.
Egyébként Hyperx alza kupont hol találtál?

(#23961) z123456z válasza z123456z (#23960) üzenetére


z123456z
őstag

Végül 633 nem volt, viszont az utódja, a 635 20% akciós árral szintén 25 ezer volt, meg is vettük. Ez már 50mm-es hangszórókkal van szerelve, cserébe alacsonyabb az érzékenysége és nagyobb az impedanciája, ebből kifolyólag féltem, hogy halk lesz. Igazam is lett, némi hangerőt még elviselnék, Jack kábellel telefonról mindenképp. Usb kábellel csatlakozva csökken a hiányérzet, megjön a hangja, de még egy picit lehetne. Viszont bekapcsolva a térhangzást, a teszthangot elindítva bámulatos irányérzete lesz a hangoknak, hogy lehetséges nem tudom, de valóban onnan szól, ahol mondja. Na jó, nyilván nem egy otthoni házimozi szintjén, de két hangszóróból ez akkor is varázslat. Én itt abba is hagytam a próbálgatást. Állítólag bejáratás után minden hangsugárzónak javul a hangzása, ha ennél is így lesz, akkor simán megérte az árát, nekem most is tetszik.

(#23962) Tommy-1998 válasza z123456z (#23961) üzenetére


Tommy-1998
tag

Nekem is pont ilyen van, de nekem nem halk pont, hogy hangos 80%-on tökéletes, felette már ordít én meg vagyok vele elégedve a térhangzás is működik 2 hangszóróval

(#23963) z123456z


z123456z
őstag

Reggel kiváncsiságképpen megnéztem valami BarberShop 7D test nevű videót youtubeon, mert nem tudtam elhinni a Logitech teszthangjának a térhangját. Hát ez besz@rás, ahogy bejön jobb hátulról a pali és csoszog mögötted stb. Ha ezt valaki meséli nekem, és nem a saját fülemmel hallom, kiröhögöm. Biztos tudja ezt más fejes is, de a fiam előző fejesét is így futtatták, az pedig 0 volt irány szempontjából, így azt gondoltam, ez csak marketing

(#23964) SH4D0W2011 válasza z123456z (#23963) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Binaural audio a technológia neve, sajnos nem túl elterjed, de én nagyon szeretem. :) A lényege az, hogy az emberi hallást próbálja reprodukálni, és elég hozzá egy egyszerű sztereó fejhallgató. Itt olvashatsz is róla bővebben, ha érdekel a téma.

(#23965) Ra's al Ghul


Ra's al Ghul
senior tag

Sziasztok!

Mi a véleményetek a Mionix Nash 20 fejhallgatóról?
Kimondottan játékra kellene egy headset, mindenképpen stereo legyen!
Van valakinek tapasztalata a fentebb említett headsetről?

Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

(#23966) z123456z válasza SH4D0W2011 (#23964) üzenetére


z123456z
őstag

Megnéztem pár 8d audiót. Azt leszámítva, hogy a zenei értékéhez nem tesz, bámulatos, mire képes ez a technika. Mintha nem lenne semmi a fejeden, a hangok csak úgy jönnek valahonnan, és olyan irányérzete van, hogy nem hiszed el, hogy két hangszóróból jön. Nem tudom, ez mióta létezik, és mennyi van még benne, hová fejlődhet, de fantasztikus.Nem értem, miért nem terjed el legalább játékokban.

(#23967) SH4D0W2011 válasza z123456z (#23966) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Ha arra gondolsz, amikor zenéből csinálnak olyat, hogy olyan érzés, mintha forogna a fejed körül, na az viszont baromság. Viszont pl. az általad említett barber shop nagyon jó példa. Játékban az A Blind Legend használja tudtommal (bár ebben nem valami jó), meg a Resident Evil 2 Remake-ben van ilyen hangbeállítás, azzal meg még nem játszottam.

(#23968) z123456z válasza SH4D0W2011 (#23967) üzenetére


z123456z
őstag

Igen, arra gondoltam, valóban csak annyi értelme van, hogy megmutatja mire képes, zenei értéke 0. Köszi, hogy mondtad, én nem ismerem ezt Most a Sennheiser volt rajtam és telefonról hallgattam, barber shopnál még egy picit rátesz a Logitech programja, vagy amit használ. De sima sztereó fejhallgató is pazar. Köszi, hogy mondtad, én nem ismerem ezt.

(#23969) Amartus


Amartus
senior tag

Tudna ajánlani valaki olyan jó minőségű gamer fejhallgatót, amiben nincs hangkártya és 3.5 kábelen csatlakozik? Kb. 20e és 50e között.

Istenem, tele van csillagokkal...

(#23970) Rexton válasza Amartus (#23969) üzenetére


Rexton
tag

Pl.: Cloud Alpha, Cooler Master MH751

(#23971) sutyerák007


sutyerák007
senior tag

Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni tőletek.

Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék, film, zene vegyesen.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
40-50k körül lenne a határ.
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes(természetesen nem kizáró ok ha nem az)
Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Előny ha van mikrofon.
Milyen hangzást vársz?
Stereo volt eddig és teljesen megfelelt szóval nem fontos az 5/7.1 de nem zárkózom el.
Milyen csatlakozású legyen?
Számomra lényegtelen.
Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
integrált(MSI Tomahawk MAX, Realtek® ALC892)
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök? :)

Semmi extra igényem nincs.

A mostani fülesem egy Qpad QH-85. Ezt nyúzom már vagy 5 éve. Ennél a szintnél nem szeretnék lejjebb menni. + szerintetek érdemes beszerezni egy dedikált hangkártyát? Mennyire érezhető a különbség egy integrálthoz képest?

Előre is köszönöm a segítséget. :R

[ Szerkesztve ]

(#23972) Ra's al Ghul


Ra's al Ghul
senior tag

Hali!

Jelenleg egy Sound Blaster Z hangkártyát használok egy HyperX Cloud Alpha-val.
Szeretnék váltani egy Logitech PRO X -re és az érdekelne, hogy mire számíthatok?

A Logitech headsete az USB-s szóval nem a hangáratyát használná.
Mennyivel tud többet vagy kevesebbet a fentebb írt párosnál?

Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

(#23973) Rexton válasza Ra's al Ghul (#23972) üzenetére


Rexton
tag

Szerintem nem tud annyival többet(ha egyáltalán tud valamivel), hogy megérje váltani, de ha esetleg ki tudod próbálni, lehet neked jobban tetszene az a hangivlág, amit az ad.

[ Szerkesztve ]

(#23974) Rexton válasza Rexton (#23973) üzenetére


Rexton
tag

*hangvilág

(#23975) apollo12


apollo12
veterán

heló 20e forintig keresek fejhallgatot
ami lényeg
jack
mikrofon
:)

(#23976) pulutodurumo válasza apollo12 (#23975) üzenetére


pulutodurumo
őstag

Rakj hozzá még egy keveset, és CoolerMaster MH 752.

[ Szerkesztve ]

"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

(#23977) Rexton válasza apollo12 (#23975) üzenetére


Rexton
tag

+1 szavazat a CM-re.

(#23978) Zizi123


Zizi123
senior tag

SteelSeries Arctis 7 2019-rol valaki tud gyakorlati tapasztalat alapjan jot, vagy rosszat mondani? Ezt neztem ki magamnak.
Jol gondolom, hogy ehhez nem kell kulon hangkartyat venni, hanem ugymond benne van a sajatja?

(#23979) Ra's al Ghul


Ra's al Ghul
senior tag

Sziasztok!

Mi a véleményetek a SteelSeries Arctis Pro Wireless headsetjéről?
Két Logitech (PRO X és G935) illetve a fentebb említett headset között gondolkodok melyiket lenne érdemesebb venni. Az igaz, mind a három más árkategóriába tartozik, viszont hosszú távra tervezek, mindenképpen a lehető legjobb hangminőséget szeretném elérni.

Értelemszerűen játékra lenne használva mind PC-n illetve mind PS4-en.

Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

(#23980) Zizi123 válasza Ra's al Ghul (#23979) üzenetére


Zizi123
senior tag

A velemenyem tesztek alapjan, hogy szuper jo fules, az egyik legjobb, csak hat 100eFt :(

"mindenképpen a lehető legjobb hangminőséget szeretném elérni."
Azt nem teljesen ertem, hogy ha a legjobbat akarod megvenni, es van ra penzed, akkor mit keres ott a 2 Logitech??? Nagyon nem 1 kategoria a SteelSeries -el . (igaz arban sem)

Ami meg nagyon jo, de nem occso, de a Logitechnel tuti jobb:
Astro A40 TR Mixamp Pro
SteelSeries Arctis Pro + GameDAC
Astro Gaming A50 Wireless
Audeze Mobius (ha tenyleg hosszu tavra tervezel :) )

(#23981) Rexton válasza Ra's al Ghul (#23979) üzenetére


Rexton
tag

Ha fixen csak hangminőséget szeretnél, és nem érdekes a wireless, akkor Hyperx Cloud Orbit(Audeze Mobius, csak Bluetooth nélkül). Esetleg egy jobb fajta Hi-Fi füles(Pl. Meze 99).

[ Szerkesztve ]

(#23982) Zizi123 válasza Rexton (#23981) üzenetére


Zizi123
senior tag

A jobb HI-FI fulesekkel az lesz a gond, hogy jatekokban nem szerepelnek jol, raadasul kell hozzajuk 1 brutal jo hangkartya is :)
Hyperx Cloud Orbit viszont tenyleg nagyon jo valasztas lehet. (ennek sajat hangkartyaja van?)

(#23983) Rexton válasza Zizi123 (#23982) üzenetére


Rexton
tag

Persze, beépített. Jack üzemmódban is akksit használ, hogy meg legyen hajtva.

Igen, kell nekik jobb hangkártya, de egy pár hsz-el ezelőtt azt írta a kolléga, hogy van neki egy Sound Blaster Z-je, az meg kezdésnek bőven elég lesz.

[ Szerkesztve ]

(#23984) Zizi123 válasza Rexton (#23983) üzenetére


Zizi123
senior tag

Nem tunt fel, hogy ugyanaz a hozzaszolo volt ,akinek az Alphaja van SB Z-vel.
Hat erre kivancsi leszek, hogy mekkora javulast fog tapasztalni barmelyiket is veszi, mert ha nem csucskategoriat vesz, akkor nem hiszem, hogy barmit is javulni fog, mert az Alpha azert elegge ott van hangban.

(#23985) Rexton válasza Zizi123 (#23984) üzenetére


Rexton
tag

A Logitechek, meg a Steelseries biztos nem jobbak annál a kombónál, maximum jobban bejön valakinek az a hangzás. Viszont a Cloud Orbit/Mobius a planár mágnesekkel, és saját meghajtással, na az más tészta.

(#23986) sutyerák007 válasza sutyerák007 (#23971) üzenetére


sutyerák007
senior tag

Hali!

Erre van valakinek ötlete? :B Vagy emeljem meg kicsit a keretet és nézzek valamit azok közül amik itt elhangzottak az elmúlt néhány hozzászólásban?

(#23987) Rexton válasza sutyerák007 (#23986) üzenetére


Rexton
tag

Bocsi, szerettem volna válaszolni, aztán kimaradt valahogy.
Ha bele kóstolnál a vezeték nélküli világba, akkor Egy Cloud Flight.
Ha nem, akkor érdemes dedikált hangkártyát venni, lényegesen többre képesek, mint az integráltak. Egy Sound Blaster Z + Cloud Alpha elég erős kombó. Ha meg USB-s hangkártyát szeretnél, akkor érdemes lehet kipróbálni egy Sound Blaster X-Fi HD-t(ennél figyelni kell, mert ha jól emlékszem 6,3-as jack csatlakozók vannak rajta, és nem adnak hozzá átalakítót, szóval külön kell venni).

(#23988) sutyerák007 válasza Rexton (#23987) üzenetére


sutyerák007
senior tag

Köszönöm a választ.
Szerinted van értelme árban a Cloud Alpha szintjénél feljebb nézelődni?

(#23989) Zizi123 válasza sutyerák007 (#23988) üzenetére


Zizi123
senior tag

Szerintem is vegyel 1 Sound Blaster Z-t, utana meg majd eldontod, hogy kell-e jobb a mostani fulesednel. Ha megsem eleg Qpad QH-85 (mar a dedikalt hangkartya miatt is oriasit fog javulni ez a fules is), akkor legfeljebb 1 Alphat is veszel, es akkor kb 90-100eFt-ig bezarolag kimaxoltad a lehetosegeket.

(#23990) Rexton


Rexton
tag

Hmm, a Flight elég jó áron van most alzáéknál(és erre még rá lehet tenni a 3000 ft-s kupont is, ez így elég best buy wireless kategóriában).

[ Szerkesztve ]

(#23991) Ra's al Ghul


Ra's al Ghul
senior tag

Hali!
Arra gondoltam megpróbálkozom a SteelSeries Arctis Pro Wireless headsettel (minden képpen WiFi headsetet szeretnék).
Annyi lenne a kérdésem, ahogy látom ezt PC-re USB-vel illetve optikával is össze lehet kötni. Szerintetek hogy érdemes: USB-vel vagy a hangkártyából (SBZ) optikával?

[ Szerkesztve ]

Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

(#23992) sutyerák007 válasza Zizi123 (#23989) üzenetére


sutyerák007
senior tag

Fejhallgatót mindenképp vennem kell mert ez kezd atomjaira hullani. Nem értékelte azt a jó pár esést az évek alatt. Azért kérdeztem hogy van-e értelme drágábbat nézegetni de ha azt mondjátok hogy elég az a kombó akkor maradok annál. :R

(#23993) Zizi123 válasza sutyerák007 (#23992) üzenetére


Zizi123
senior tag

Az Alphanal nincs igazan jobb ebben a max 30eFt arketegoriaban, hasonlonak mondjak meg a Turtle Beach Elite Atlas-t, es a CM MH752-t.
(Mondjuk az is erdekes teny, hogy a jegyzett CS:GO jatekosok torony magasan nagy %-a Hyperx Cloud II-t hasznal a mai napig, pedig gondolom, hogy naluk nem a penz dominal a dontesnel...)

Link

Szerintuk viszont a SteelSeries Arctis Pro wireless kabelesen a legjobb, es wireless -ben is dobogos.
Persze ez csak 1 velemeny.

Erdekes, hogy ennel az oldalnal a Mobius nem remekel, az Orbit-ot pedig nem teszteltek.
Tehat nem egyszeru donteni.
Konkretan mivel en nem szanok a SteelSeries Arctis Pro wireless-re annyi penzt, amennyibe kerul, igy a Steelseries Arctis 7 2019 Wireless a favorit, mivel kabelnelkulit szeretnek.

Karacsony utan megtudom mondani, hogy az SB Z + Alpha, vagy a Steelseries Arctis 7 2019 Wireless a jobb. (legalabbis nekem)

[ Szerkesztve ]

(#23994) sutyerák007 válasza Zizi123 (#23993) üzenetére


sutyerák007
senior tag

50k körül akartam rá szánni első körben ahogy az eredeti hozzászólásomban szerepel is. Azért érdeklődtem hogy drágábban van-e valami ami előrelépés lenne az ajánlotthoz képest. Persze így sem baj, hogy nincs kitöltve a keret. A karácsonyt szerintem nem várom meg szóval az nekem már késő lesz.
Köszönöm ismét a segítséget. :R

(#23995) Rexton válasza Zizi123 (#23993) üzenetére


Rexton
tag

Ha valahol ne nézelődj, az pont a Rtings :DDD . Nagyon nem mérvadóak az értékeléseik.
Ha most megteheted esetleg, akkor repülj rá alzáéknál a Cloud Flight-ra. Kuponnal együtt 30 rugóért nagyon best buy szerintem wireless kategóriában.

@sutyerák007: Ha érzel magadban elég affinitást, egy Cloud Orbitot bepróbálhatsz. Ha meg nem, akkor a SBZ + Alpha nagyon jó kis kombó lesz.

(#23996) sutyerák007 válasza Rexton (#23995) üzenetére


sutyerák007
senior tag

Szerinted megéri azt a +30k-t a Could orbit a SBZ + Alpha párossal szemben?

(#23997) Rexton válasza sutyerák007 (#23996) üzenetére


Rexton
tag

Nézőpont kérdése. Ha szívesen rászánnál pluszban ennyit, akkor igen. Ha már az 50-et is sokallod az Alpha + hangkártyára, akkor nem. Az Orbit olyan szempontból jobb, hogy beépített hangkártyája/erősítője van, így pl. telefonnal használva is ugyan azt a hangzást adja vissza, mint géppel(vagy legalábbis hasonlót).

(#23998) Zizi123 válasza Rexton (#23995) üzenetére


Zizi123
senior tag

Nem hiszek feltetlenul az Rtings-nek, de a Steelseries Arctic 7 Wireless-t, es a Arctic Pro-t annyi weboldalon istenitik, es hozzak ki tesztgyoztesnek, hogy ezt elhiszem akar nekik (is).
Persze az is lehet, hogy a 2 unnep kozott lesz 1 elado Arctic 7 wirelessem :DDD

Egyebkent pedig azert azt nyilvan ne felejtsuk el, hogy a tesztek nagyon szubjektovek, mert hat pl:
Audeze Mobius
User ratings: 7.3

Alpha
User ratings: 8.7

Nyilvan azert rendesen befolyasolja, hogy a velemenyemet, hogy mennyit adtam ki erte, es azert a penzert mit tud. Nyilvan a Mobius mas kaegoria, de megis rosszabb az ertekelese, mert annyi penzert a kedves userek tobbet vartak volna, de azert nem rosszabb fules mint az Alpha.

[ Szerkesztve ]

(#23999) sutyerák007 válasza Rexton (#23997) üzenetére


sutyerák007
senior tag

Lehet kap egy esélyt az Orbit. Azért a biztonság kedvéért még alszom rá egyet. Köszönöm a segítséget neked is és Zizinek is. :R

[ Szerkesztve ]

(#24000) Rexton válasza Zizi123 (#23998) üzenetére


Rexton
tag

Figyi, rossznak nem rossz az Arctis 7, de nekem kicsit doboz hangja volt. Itt egy jó pofa kis teszt a Cloud Flightról. Érdemes végig nézni az egészet, de amiért belinkeltem, az kb. 2:20-tól kezdődik. Oké, hogy nem ez alapján kell választani, de kiinduló pontnak több mint a semmi.

A hozzászólásod elejéhez meg annyit fűznék, hogy ajánlgatták nekem is az aláírásomban szereplő fejhallgatót, hogy így jó, úgy jó, nagyon jó, stb., azt jól rá is fáztam vele... Nem rosszindultaból ajánlották nekem se, hogy majd a marha jól ráfázik vele, hanem az adott illetőknek tetszett, sőt nekik is van ilyenjük. Hát látod mi lett a vége. :) Tényleg minden szubjektív, ki kell saját magának próbálnia az embernek, és akkor nem tud mellé nyúlni.

@sutyerák007: Igazán nincs mit, de mondom, az Alpha + hangkártya kombóval sem fogsz nagyon mellé, ha esetleg mégis sokallanád az Orbit árát.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.