Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
Egy újabb alap eredmény, ez esetben egy Sapphire HD4850. (most nem teszem fel magam mert nem érek rá
)Hova lett a listáról a 4830-as eredményem?

-
d3lete
aktív tag
Üdv hoztam egy kis ujdonságot a GPU-ra ha valaki iylet venne nagyon vigyázzon mert nagyon vezeti a bizserát. de akár 5x jobb mint az artic MX-2 [link]
Ilyen pedig a hűtőtáskákban szokott lenni ez nem megy tönkre. a gpu és a cooler közé kell tenni az egyikoldala hűtő hörmélsékletű 5-8° a másik oldalam meg 50-80° [link] -
d3lete
aktív tag
am meg menyit hozott az uj driver? mert hogy vantage ben 1 fps-t tuti nem nemtudom mitvagytok oda nekem uyganegyi pontom volt 9.4 el is
És a helyedben nem arcoznék mert nincs rá okod, mutasd meg akkor mit tudsz vantage ban és majd kritizáld a magadét.Azt jószível veszem hogy segítesz hogy miből lehetne többet csikarni. -
d3lete
aktív tag
Nincs nagy arcom ugyhogy te se arcozz mert látom nem érted én arra voltam kíváncsi hogy min lepődött meg enyire és mit ért azon amit irt a prociról enyit akartam. am meg volt is okom rá hogy beirjam
-
d3lete
aktív tag
joshua vagy ki vagy nvidia párti vagy? én is az voltam de lásd be hogy az ati zárkózik amugymeg mni döbentél meg enyire?
amugy meg az nvidiának anyibol van job előnye hogy a gpu számolja a fizikát cpu heylet na szevasz -
sonyk3793
csendes tag
690/1200
minden alapon...
(kis frissítés) -
sonyk3793
csendes tag
Hello!!
1 ujabb eredmény : [link]
Intel Q9400 ( 8x 422 )
Gainward 260GTX gs
Geil BD 2x2GB (800mhz)
Gigabyte Ep45 DS3
forceware: 186.18 -
válasz
joshua7
üzenetére
Szűz Vista64, és "kicsit" megrángatott órajelek, először nem is gondoltam volna, hogy ennyit fog bírni, rivatunerrel húztam, és feszt nem is kapott pluszban.
Így jöttek sorban: 8056, 9074, 9489, 9623, 9679, 9789.
Igaziból 10K lett volna a szép, de kifulladt előtte, még lehetett volna igazítani pár Mhz-et, de 770-nél már vége volt, "rendszerösszeomlósan".
-
d3lete
aktív tag
Szerintetek jó eredmény? Alap kártya HD4890
[link] -
Na, beszállok én is a versenybe.
Rendszer:
Q9550 3665Mhz (430X8,5) + Noctua NH-U12P
Sapphire HD 4850 Toxic + Thermalright HR-03 GT+ 2db 80-as venti
Gigabyte X48-DS5
2x2 Gb OCZ Reaper HPC 800
Eredmények:
Alap: 8194
Húzott 9781
Remélem mindent jól csináltam.
Mod:
Driver: 9.6
válasz
pszichiater
üzenetére
Köszi
Igen, P és Psy off.(#4576) subaruwrc:

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
pszichiater
üzenetére

-
válasz
subaruwrc
üzenetére
működik, de baromi meglepő!
710/1500/1145 helyett 720/1500/1145 nél a tápom elkezdett hangot adni
már kicsit sűvít, de nem is ez az érdekes, hanem, hogy a pontszám: 23055!
23051 helyett. a cpu score grammra ugyan annyi, a gpu 22435 helyett 22440.
azért többre számítottam
jó közben még mindig max 55 fokos a kari, szóval merek még neki adni bőven, ha a tápom bírja -
subaruwrc
félisten
-
TTomax
félisten
A 9.6-os Cata van fenn és a vanage-n kivül éppen minden megy,na jó nem minden pl a GTA4 nem hajlandó csak 2GPU-t hajtani...
Az a baj a régebbi driverekkel vacakul mennek a 4850-ek ,ha jól emlékszem 9.3-ig visszamenőleg.Na mindegy én nem fogom próbálgatni visszafelé,akkor az eredmény bizonytalan időre elhalasztva...
-
TTomax
félisten
Van valami trükk 3gpu-nál?Mert alap órajelen is szétesnek a textúrák pedig újraraktam a démárkot és mégsem fut rendesen...

-
TTomax
félisten
Nemsokára megmutatom mit tud három 4850 egy quaddal... most szereztem vissza az egyik ex S1-el felszerelt 4850-em az X2 mellé...

-
sith7
félisten
A 4830 húzva van, de a proci nem.. mert nem engedi

-
Brumi˘
addikt
Egy kis alaporajeles HD4830 eredmény. Fel is tettem magam.

-
sith7
félisten
Az mitől van, hogy az alapfeszen húzott procival, a prime megy 2 órát, hiba nélkül , de a vantage, meg kilép, mikor a proci teszthez ér ... ?

-
L4R$()n
tag
Köszönöm, hogy feltetted, esetleg még annyival kibővítheted, hogy a VGA hűtés nem gyári, hanem Arctic Cooling Twin Turbo, de nem lényeg, igazából ez nem változtat az eredményen

-
Sziasztok!
Hol találom leírva a szabályokat? Az 1-es hsz, nem volt túl bő.
-
Alister71
nagyúr
Új alapórajeles eredményem, kérném a régit cserélni.
-
Zsubi
őstag
Tuning 1 GPU 4. kategória: No.1

Sajnos a kari nem megy többet
Prociban lenne még egy kis tartalék csak már nincs vele türelmem szórakozni 
-
Zsubi
őstag
Ez a vége szerintem de azért még lehet hogy próbálkozok
KATT 
-
Zsubi
őstag
Egy light-os eredmény az öreg G80-tól: Katt

-
L4R$()n
tag
bocs 2x küldte el

-
L4R$()n
tag
Sziasztok!
Na, nagyjából ennyit tud a gépem
---> link <---
Ha megfelel a kritériumoknak akkor bekerülhetne a toplistába?
Köszönöm -
rvn_10
senior tag
Hazamegyek én is rágyurok kicst az eddigi eredményemre

-
L4R$()n
tag
Sziasztok!
3dmark Vantege ban elértem 7466 pontot (GPU: 7829 ; CPU: 6554)
A gép tuningolva van, és a kérdésem az az lenne hogy valamelyik tuning kategóriába bekerülhetnék ezzel a pontszámmal? (még van tartalék a gépben, ha esetleg kevés lenne a pont
, csak ez a 24/7 es beállításom ... 
-
rvn_10
senior tag
Frissen vássrolt karival
Katt!. -
válasz
pszichiater
üzenetére
ATI karik nem támogatják a fizikát. Ez röviden arról szól, hogy a VGA részben átveszi a cpu bizonyos feladatait, így levéve róla a terhet és adva nagyobb pontot vantage alatt. Kikapcsoljuk, hogy egyenlő esélyekkel induljunk. képen láthatod hol kell kilőni Itt pedig megnézheted mennyi a különbség be és kikapcsolt fizikával
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
hajnalbros
üzenetére
Nvidia driver: Physx off.
Cpu pontszám leugrik kb. 6500-ra.
-
pszichiater
senior tag
Sziasztok!
Melyik opción méritek? Úgy értem, hogy melyik a hivatalos?
Performance, entry, stb ezekre értendő...
kösz
-
Sziasztok! Hogyan illik futtatni? ennek is van defaultja? Nvidiás vagyok.
8923-at adott elsőre úgy, hogy csak indítás után rámentem a run benchmarkra. -
Zsubi
őstag
Gigabyte GA-EP31-DS3L Rev. 1.0
E7300@4000Mhz
2x2Gb Geil Black Dragon 800Mhz CL4@1000Mhz CL5
Sapphire Radeon HD4770@1000/1040
Vista 64-bit SP1 -
danati
senior tag
Egy "durr bele" eredmény: 6186
A kártya Gainward és gyári hűtő van rajta.Kérdés: szerintetek hány voltot adhatok maximum a procinak? 1,475 volton max 53 fokos volt Everest szerint.
-
schwartz
addikt
E6600@3.7Ghz; EVGA 8800GTS-640 SSC (625/1625/2000)
-
TTomax
félisten
válasz
joshua7
üzenetére
Volt előttem egy radeon a listán,azt hiszem a tiéd...sajnos a procim nem úgy megy ahogy szeretném ebben a lapban elég macerás 4Ghz-re húzni.Nem tudtam ellenállni a kisértésnek hogy még egy kicsit kicsikarjak a gépemből... A márka ugyanugy Leadtek a proci pedig 8.5X szorzón volt,mint ahogy képen is látszik.
-
Barney™
aktív tag
Minden alapon, proci is, csak turbo mode on

[link] -
sniper elite
senior tag
Ha jól tudom még nincs Core i7 975 EE procival készült vantage teszt, most már lesz
[link] Catalyst 9.6 -
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Listába való eredményem van:
AMD Athlon II 250 @ 3.75GHz
Sapphire HD4650 512MB GDDR3 @ 775/1750
Catalyst 9.5 -
Nikk
senior tag
Hali.
Mehet listába...
Driver 9.6 catalyst béta driver
Proci Phenom II X4 940 BE @3300Mhz
VGA Giga HD4890 @960/1150 (4600)
RAM Kingston HyperX 1066 2x2Gig
Alaplap ASRock AOD790GXGyári hűtő, gyatra szellőzésű házban, szoba hőmérséklet 25°C... A proci 61 fokon izzadt. A vidkarin a hűtő 100-on pörgött... Fesz mindenhol alapon...
-
rvn_10
senior tag
Hello! Ati 3650 Ddr3 + e5200 + 2 giga ram = 1600 pötty ez reális?
-
Joshi
titán
válasz
tome.jr
üzenetére
Pár eredményfeltöltésen már túl vagyok és tisztába vagyok a részletekkel, de mostanság már nem nagyon érdekel a tuning. Sajnos nincs pénzem fejleszteni pedig régebben évente cserélgettem a gépemet.
Össze akartam hasonlítani a régi Vistás eredményemet a mostani Win7-el. -
Joshi
titán
-
blazsey2
senior tag
Helló!E4500+4830 eredményem.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szó nem volt ott nvidia vs. ati-ról. Csupán meglepődtünk hogy mennyit hozott az új driver.
amugy meg az nvidiának anyibol van job előnye hogy a gpu számolja a fizikát cpu heylet na szevasz

, valószínűleg a driveren susmusoltak valamit. 

Tomate szerintem csak el akarta mondani, hogy nézzen ki a kép. Egyébként ez csekkolható a listás szkríneken.