Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz FoLey-v #33262 üzenetére
Mondjuk ajanlanam az osszefoglalo elolvasasat. Az arkategoriadban egyetlen ajanlott modell szerepel, es ennek nem az az oka, hogy nem akarjuk a vegtelen hosszu ajanlott listat oda leirni, hanem az, hogy az ajanlott lista ebben az arkategoriaban ilyen rovid.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz FoLey-v #33265 üzenetére
El kell neki magyarázni, hogy attól, hogy valamire azt mondják, hogy az mélynyomó, attól még nem lesz az.
A Z313 "mélynyomója" épphogy alig nagyobb, mint a Genius 1255B egy doboza.Értem én, hogy nincs nagy elvárása, de szerintem mindenki a lehető legjobbat szeretné kapni a pénzéért. Aki nem, azzal valami nincs rendben.
Tőlem aztán vehet szart, mert neki kell a "mélynyomó", de ajánlani szart senki nem fog (remélhetőleg).Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
válasz FoLey-v #59437 üzenetére
Értem. Akkor valamelyik edifier jó lehet. Ha találsz használtan 5" vagy nagyobb hangszóróval akkor azt érdemesebb. Nem tudom most mik vannak használtan, de edifierrel nem nagyon fogsz mellé. Régen több gyártó is jobban jelen volt a belépő kategóriában, de ezek mostanra már kikoptak sajnos. Ilyesmiket nézegess még, hogy thonet & vander, genius sp-hf1250b
-
válasz FoLey-v #59445 üzenetére
Akkor milliomodik alkalommal is...
Nincs hangbeli különbség a régi és az új (v1, v2 vagy sima és II) 1250B között. Sokan azért gondolhatják mégis hogy van, mert pl mások az akusztikai körülmények. Meg hát az emlékek megszépülnek, mert a legtöbbeknek itt az SP-HF1250B a belépés a minőség világába.
Make Asia Great Again!
-
gubabela
senior tag
válasz FoLey-v #59445 üzenetére
Itt a fórumon jókat írtak a 1255a-ról is, én nem ismerem. 1250b-t hallottam akkori áráért nem volt rossz vétel (10e) , de azért az a belépő kategória alja volt akkor is. Edifierből van itthon 2db is, kidolgozottságban azért ezek magasabb kategóriát képviselnek mint a genius. Én amondó vagyok, így kicsit több tapasztalattal a hátam mögött, hogy nem vennék 5 zoll alatti hangfalat, már a fizikai korlátai miatt sem, mindegy, hogy ki a gyártója. A másik javaslat, hogy ha van rá lehetőséged akkor hallgasd meg vétel előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest