- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
csige791 #32271 üzenetére
Erre kíváncsi lennék, egy szaki szerint hogy szól, senki nem próbálta még?
Amúgy nemrég én is írtam, hogy valamikor a közeljövőben én is lecserélném a soundsticks II-őt valamire, studió monitorokat nézegettem de kissé drágának tartom őket, szal inkább lemondtam róluk... monitorok alatt van értelme nézelődni? Előrelépés lenne pl. egy edifier R1600T vagy R1900T a hk után? Miért van az, hogy R1280T, Luna Eclipse, R1700BT nincs az összefoglalóban, sz*rok, vagy egyszerűen ezeket még fórumos fülek nem hallották szólni? Sajnos nálunk az összefoglalóból egyik T&V meg edifier sem kapható, ezért kérdezem.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
csige791 #32263 üzenetére
Összefoglaló!
"„ ... de ebben 3 hangszóró van oldalanként, abban meg csak 2 ... "
A kevesebb néha több. Ahogy az utak (egy-egy oldalon található hangszórók) számát növeljük, egyre több problémával kell megbirkózni a tervezés során. Természetesen rendszerint a gyártóknak nem sikerül ezek kiküszöbölése az olcsóbb kategóriákban, így első megközelítésben, emberi pénzkeretben gondolkodva, részesítsük előnyben a 2 utas hangfalakat."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest