Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz st6969 #24045 üzenetére
Én a helyedben 2.1-es házimozi rendszereket keresnék, vagy talán egy jófajta soundbar, ami még blútuszos is.
PL: LG HT462SZ 2.1
vagy Hangroprojector
De ha hangzás a fontosabb, és ha csak pc-ről hallgatsz zenét, akkor az első hozzászólásból keresgélj a 30ezres hangfalak között.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz st6969 #46673 üzenetére
Pl: MONACOR PAST-550/SW
Súlyhatárt, stb csekkold. -
tzsolesz
nagyúr
válasz st6969 #46676 üzenetére
Hát a Solo 6C-ből kiindulva a 7C biztos nem lehet rossz választás buli szempontjából.
Ráadásul jól látom, hogy majd 50K-ról 42K-ra ugrott az ára? -
Chaser
legenda
válasz st6969 #47706 üzenetére
az rendben van, de a hangzást/akusztikát/hangerőt/minőséget/egyebet nem befolyásolja az, h jelenleg mid van, az s2000 pro-t hallottam, lehet hallom ma is, az 62w papíron, a 2000db 60w, elméleti különbség nincs köztük, akár jó is lehet, megveszed és megtudod, sztem kevés lesz, de nem értek hozzá - mondjuk évi 1-2 alkalomra h szóljon valami oda tényleg felesleges 2x annyiba kerülőt venni -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz st6969 #47708 üzenetére
belehallni biztos nem fog ( :
tegnap megint hallgattam az s2000-t, a feneapofáját', de tud valamit, most már célirányosabban hallgattam, tud valami olyat amit a "nagyok", nem tudtam megállapítani melyik hangfalból v honnan jön a zene, pont olyan érzés mintha csak egy koncert közepén lennék, hallgattunk rajta némi jazzt is, audiofilek biztos belekötnének, nekem nem sikerült, lehet megadom magam neki :dszerk:
egyik emagos értékelés:
"Elképesztő milyen szép hangképe van! Ez az ár simán megéri. Előtte egy Krk Rokit 6-osom volt, de ennek az Edifier-nek jóval jobb dinamikája és hangképe van! Én mindenkinek ajánlom, aki ebben az árkategóriában gondolkozik. A feltüntetett 2.1 hangszóró nem valós, mivel 2.0. "
a krk-t nem hallottam, de erre maximálisan igaz, gyönyörű hangképe és dinamikája van[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
rushmoon
csendes tag
válasz st6969 #51846 üzenetére
Szia,
Hasonló szempontok szerint nézelődtem pár hónapja, egy 32nm-es nappaliba film+zenére kerestem hangfalakat. Ami nehezítés volt nálam az hogy a tv-n csak optikai kimenet van, így ezek maradtak a listámon:
Edifier R2730DB, Microlab Solo 16, Microlab Solo 9c, Thonet & Vander Kugel. Nem akartam külső dac-ot, de ha a digitális bemenet nem lett volna fontos, akkor még a Solo 6c + valami BT adapter kombón is elgondolkodom.
Microlab Solo 16 lett végül, bár látszólag ez sem kapható, de az iponos raktárfigyelő beállítása után pár napon belül rendelhető lett. A front reflex nekem is hiányzott, sőt arra sem vágytam hogy döntött legyen (+a zongoralakk fekete nélkül is meglennék ), de ezekben muszáj volt kompromisszumot kötni, amit utólag nagyon nem bánok.Hogy kevés lehet ezeknek a hangja ekkora térre? Nem tudom, eddig egyszer mertem csak kipróbálni full hangerőn amikor nem volt itthon a család, nekem sok volt, de nem is tartok házibulikat.
Most megnéztem 180 Watt RMS-t ír a Solo 16 adatlapja, ez tényleg több mint a 6C 100, vagy az R2730DB 136 Wattja, szóval akár igaza is lehet cimbi186-nak. Én csak a sajátom hallottam ezek közül, a többit nem, de most kíváncsi lettem hogy a hangerőben vajon érzékelhető-e ez a teljesítménykülönbség..[ Szerkesztve ]
-
válasz st6969 #51846 üzenetére
Ezt a reflex / port cső elhelyezkezdés erősen túl van tolva itt a topikban, szóval ezt szeretném tisztázni.
Egyáltalán nem számít annyira, hogy elöl vagy hátul van a reflex, ha rátolod a falra, akkor mindkettő ugyanolyan rossz lehet. De amúgy a falra rátolásból sem feltétlenül következik az, hogy rossz lesz a hangzás, ugyanis az is számít, hogy te hol ülsz.
A hátsó reflexesnél kb annyi a lényeg, hogy ne told teljesen rá a falra, legyen legalább annyi hely, mint amekkora a reflexcső átmérője. Ha túl közel tolod, akkor az fordulhat elő, hogy nem vagy kevesebb lesz basszus.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest