- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Pár hetes használat után kérdezném, hogy van-e valami módom javítani úgy hangzást, hogy nincs módom szivacsokat meg egyéb dolgokat falra ragasztani, mivel albérletben vagyok?
Sajnos szinte falon vannak, szimplán nincs helyem máshol. R1700BT amúgy a szett.
Ezeréves panel lakás, kicsi szoba, talán 2x3,5-es, nem mértem le pontosan még.Meglehetősen túllőttem a méretet, ide úgymond erős, de a jövőre is gondoltam, nem akarok életem végéig panelban lenni.
Amúgy teljesen hülye vagyok ehhez, és egyébként nagyon szép a hangzás nekem így is, ahogy van, csak néha azt érzem a basszus miatt sokkal halkabbra kell vennem, különben szétkapja a szobát.
Ennek következtében a többi hang meg már túl halk lesz.Szimplán csavarjam középtől lentebb a basszust, és ennyi amit tehetek így, nem igaz?
A treble poti is középen van, azt tesztelgettem fentebb, de akkor meg pl. filmekben az üveg betörés olyan hangos, hogy magam is megijedtem tőle.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Xbox Series X|S
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged