- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Pár hetes használat után kérdezném, hogy van-e valami módom javítani úgy hangzást, hogy nincs módom szivacsokat meg egyéb dolgokat falra ragasztani, mivel albérletben vagyok?
Sajnos szinte falon vannak, szimplán nincs helyem máshol. R1700BT amúgy a szett.
Ezeréves panel lakás, kicsi szoba, talán 2x3,5-es, nem mértem le pontosan még.Meglehetősen túllőttem a méretet, ide úgymond erős, de a jövőre is gondoltam, nem akarok életem végéig panelban lenni.
Amúgy teljesen hülye vagyok ehhez, és egyébként nagyon szép a hangzás nekem így is, ahogy van, csak néha azt érzem a basszus miatt sokkal halkabbra kell vennem, különben szétkapja a szobát.
Ennek következtében a többi hang meg már túl halk lesz.Szimplán csavarjam középtől lentebb a basszust, és ennyi amit tehetek így, nem igaz?
A treble poti is középen van, azt tesztelgettem fentebb, de akkor meg pl. filmekben az üveg betörés olyan hangos, hogy magam is megijedtem tőle.Köszi.
Malaka!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Proxmox VE
- Mobil flották
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Akciókamerák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honda topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Opel topik
- További aktív témák...