Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#28453) Arpee78 válasza fsb1000 (#28432) üzenetére


Arpee78
senior tag

Egy hónapja kérdezted, ehh... IS-7-re hol kell lőni? Virkir egy linkel megadta a választ.
Egy hete részletes tesztet közöltek a nagy tankok lövöldözhetőségéről. Ez szintén válasz.
Tegnap este 28301-ben kérdezed: Ugye ezek a gyenge pontok még mindig aktuálisak? (IS-7)

Ezen akadt fenn Virkir szemöldöke és indult el a lavina. Mi a túróért linkeltem azt az oldalt és mi a túróért volt az a teszt? Gondolhatta magában és káromkodhatott egy sort (nem vagyok gondolatolvasó).

Ha egy most kezdő épp most beírja a fenti kérdést, akkor belinkelik a válaszokat, max egy használd a keresőt megjegyzés kíséretében. De neked már megválaszolták ezt. Mivel rendszeres fórumozó vagy feltételezhetően a tesztet is láttad. Szóval én sem egészen értem mi állhat a 28301-es hsz-ed mögött.

Majdnem teljesen off. Néhány pozitív emberi vonás: –jó reflex –jó taktikai érzék –türelmes, kulturált és konstruktív reakció az értetlen, idióta, agresszív arcok felé –jó felfogóképesség

Hogy ne csak az off legyen:
Az IS-7 döntött páncélzatáról ne legyen meglepetés a pattogás. Itt, a táblázatból kiszámolható pl, 45 fokban csapódik be a lövedék a páncél effektív vastagsága nagyjából 234(150x~1,56) lesz azaz ennyi vason kell átrágnia magát a lőszerednek. Tehát az AP lőszered (E100-nál 185-308 közötti pen) esélyes a lepattanásra még közvetlen közelről is. Továbbá a megadott pen érték 100 méteren belülre érvényes, ha a célpont távolabb van egyre kevesebb. Ugye lassul a lőszer a légellenállás miatt.

Javítsatok ki ha összevissza irkálok, köszi.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.