Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Windows XP kérdések és válaszok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23601) |kisbandi| válasza Sk8erPeter (#23587) üzenetére


|kisbandi|
tag

Ejnye, pedig azt hittem, érthetően fogalmaztam. Elmagyarázom Neked még egyszer, mert látom, van, ami még nem világos.

Milyen példát is hoztál fel rá? Nem emlékszem ilyenre.

Deee, látom, hogy emlékszel rá. A FIFA Managert hoztam fel példaként, mert függetlenül attól, hogy hogy van megírva, megfelel a brd által támasztott kritériumnak, ahogy pl. ezek is: [link]

De még egyszer elmondom, amit már korábban hangsúlyoztam párszor: "ha nem használsz memóriazabáló alkalmazást."

Hangsúlyozhatod akárhányszor, két külön dologról van szó. Ha egy program működéséhez kötelező a lapozófájl használata, teljesen mindegy, hogy mennyi RAM van a gépedben, nem fog működni, amíg az ki van kapcsolva.

Pistike nem használ memóriazabáló alkalmazásokat (pl. tervező-fejlesztő programok), ha mégis, akkor bizonyára tudja használni a Google-t is (vagy a fórumot).

Tévedsz, nem tudhatod, hogy Pistike miket használ, mint ahogy azt sem, hogy milyen hatékonysággal tud keresni a guglin. Olyat meg gondolom, Te is láttál már, hogy egyesek mennyire pontatlanul tudják leírni néha a problémáikat. Szinte már a "nem működik. mi lehet a baja?" határát súrolják...

A lapozófájlnak csak a méretét tudod állítani, meg legfeljebb azt, hogy a vinyó elejére kerüljön és töredezettségmentesített legyen a partíció, amin van, mást nem igazán.

De, pl. megadhatom, hogy hol, és hány darabot akarok használni belőle. Nekem - az én gépeimen, az én alkalmazásaimmal - ennyi lehetőség elég ahhoz a beállításhoz, hogy ne tapasztaljak érzékelhető romlást a lapozófájl kikapcsolt állapotához képest. Ettől még másnak lehet az enyémtől eltérő tapasztalata, ezt eddig sem vontam kétségbe.

[ Szerkesztve ]

(#23602) rumos14


rumos14
nagyúr

sziasztok, otleteket varok a kov. problemara.
az XP indulasnal a Windows inditasa... kepernyo par perces mutogatasa utan jelszot ker, pedig en semmilyen jelszot nem allitottam be korabban. nyilvan igy bejelentkezni sem tudok.
a hatter annyi hogy tegnap beszivtam egy spywaret amit registry buhera es az autoruns progi segitsegevel ugy latszik "tul jol" irtottam ki.
csokkentett modban rsz.gazdakent be tudok lepni de ezzel sem megyek sokra, a vezerlopult-felhasznaloi fiokok resz total ures.
korabban is jartam mar igy, abbol ujratelepites lett...
szoval van egy csokkentett modom, meg persze parancssor, ezekkel kellene megoldani. koszi.

(#23603) joe2005 válasza rumos14 (#23602) üzenetére


joe2005
senior tag

Ez valószínű a vírus maradványa. A leggyorsabb megoldás az újratelepítés, de lehet sok vírusölővel is próbálkozni órákon keresztül. Nálam simán csak a rendszerre telepítés segített. Nem kellett formáznom a merevlemezt.

"Have you tried turning it off and on again?"

(#23604) rumos14 válasza joe2005 (#23603) üzenetére


rumos14
nagyúr

nem, sztem nem a vírus aradványa, hanem én töröltem vmit a registry-ből, amit nem kellett volna, valami logon bejegyzést :(
múltkor én is azt játszottam el, hogy telepített XP-re újra felraktam, hát, nem biztos hogy egészséges módszer. nap végéig ha nem kapok vmi tippet, asszem ezt fogom tenni. azért próbálnám ezt kihagyni mert nálam az újratelepítés a kismillió progi felrakásával, finomhangolással úgy 6-7 órát vesz igénybe...

(#23605) szaki87


szaki87
csendes tag

Sziasztok!
Történt tegnap az eset,hogy reggelre virradóan szeretném a fényképezőmet csatlakoztatni az usb-n keresztül,de semmi...az xp (sp3al)jelzi hogy csatlakoztatva van,de a totalcommanderben vagy a sajátgépben nem jelenik meg az ikonja az usbés eszköznek.De lent a tálcán megjelenik az óra mellett a szokásos kis ikon.És ez így van az mp3 lejátszómmal és a pendriveokkal is...Ez vmi szoftveres probléma lehet??előtte 2 nappal avastot tettem fel aztán arra gondoltam h az blokkolja,mert úgy alapból leblokkolt mindent a gépemen...de letöröltem és ugyanaz a probléma.Esetleg valami vírus blokkolná??A Nod nem mutat semmit...
Válaszotokat várom
Üdv Szaki

(#23606) |kisbandi| válasza rumos14 (#23602) üzenetére


|kisbandi|
tag

Próbálj meg létrehozni egy új felhasználót a parancssorból:
net user rumos14 jelszavad /ADD
(ahol rumos14 értelemszerűen az új felhasználónevedet jelöli)

Majd add ki ezt a parancsot is, hogy rendszergazda jogosultságod legyen:
net localgroup Administrators rumos14 /ADD

(#23607) tibi.82


tibi.82
tag

SZiasztok!

Pár napja az alábbi problémát észlelem:

A játékokat miután elindítom, kb. 1 perc szünet áll be a rendszeren sötét képernyővel, és utána indul csak el a játék. Amikor már elindult akkor semmi akadás vagy gond nincs vele, rendesen fut. (néha pályák közötti töltésnél is előfordul a sötét képernyős szünet.) A játékok indítása előtt a Win is normál sebességgel fut, nincsenek akadások.

XP újra telepítés sem segített.

Ami eszembe jut, hogy pár hete konvertáltam a hdd-t fat32-ről NTFS-re. Viszont több játékot már eleve erre a rendszerre telepítettem sőt XP újratelepítés után, és ugyanúgy ezt produkálja mint a konvertálás előtt fennlevő játékok.

Töredezettségmentesítésre azért nem gondolok, mert akkor folyamatosan és másutt jelentkezne a lassulás, akadás, nem mindig csak és kizárólag amikor elindul egy játékprogram vagy pályát tölt.

- ??

(#23608) rumos14 válasza |kisbandi| (#23606) üzenetére


rumos14
nagyúr

rsz.gazdaként be tudok lépni, azzal nincs gond.
az lenne az ideális, ha a régi user nevemet tudnám megint használni, jelszó nélkül. de ha ez nem megy, jobb híján létehozhatok egy új júzert, aztán átpakolgatom a documents and settings mappából a dolgokat. csak működjön.

(#23609) brd válasza rumos14 (#23602) üzenetére


brd
nagyúr

...és nem csökkentett módban nem tudsz belépni a rendszergazdával? Ha van welcome képernyőd, ahol nem szerepel a rendszergazda user, akkor kétszer nyomd meg a CTRL+ALT+DEL-t és megjelenik a régi ablak, ahol tudsz felhasználót is beírni.

The only real valuable thing is intuition.

(#23610) pukkancska válasza pukkancska (#23566) üzenetére


pukkancska
tag

Senkinek nincs ötlete a kérdésemre? :U

(#23611) slemo


slemo
tag

Hali! Olyan problémám lenne hogy az xp nem látja a pendrive-ot egyik fájlkezelőben sem. Viszont az eszközkezelőben látja ha rá van dugva a gépre. Ugyan ez a baj a dvd-íróval. Azt minden látja csak a nero (vagy más dvd író program) nem akar tudomást szerezni róla. Olvasni beolvassa a lemezt. Ja és most vettem észre hogy a diskmgmt.msc alatt se lát semmit (a winyókat se)
Meglehet valahogy csinálni xp telepítés nélkül hogy minden jó legyen?
Előre is köszi!

Ui.: Hiren's boot 9.7-ről bebootoltam a mini xp-t és ott mindent látott. Még a pendrive-ot is.

A Mindenség egységes. Minden egy. A különbség csak látszat.

(#23612) rumos14 válasza brd (#23609) üzenetére


rumos14
nagyúr

eddig asszoynt távirányítottam (én dógozom, ő otthon van), de este megnézem saját szemmel. köszi a segítséget.

(#23613) brd válasza pukkancska (#23566) üzenetére


brd
nagyúr

Én csak ezt a megoldást ismerem, ha a felhasználókkal (és a jogaikkal) való játszadozás nem megoldás.

The only real valuable thing is intuition.

(#23614) brd válasza Flor-12@15 (#23596) üzenetére


brd
nagyúr

Akkor esetleg, egy mentés után, vagy rendszervisszaállítási pont létrehozása után próbáld meg azt, hogy eltávolítod az összes USB-vezérlőt, és húzz le minden USB-s eszközt a gépről, majd indítsd újra. Aztán, ha összeszedte magát az USB-vezérlő, próbáld meg, hogy működik-e.

The only real valuable thing is intuition.

(#23615) brd válasza Sk8erPeter (#23597) üzenetére


brd
nagyúr

...és ezek a barmok próbálnak szabályozni embereket a törvények által. Fasza.

The only real valuable thing is intuition.

(#23616) looser


looser
addikt

Sziasztok, tudtok segíteni abban, hogy mi lehet a probléma a következő a szituációban. Vírusfertőzés után Avast telepítve a legfrissebb adatbázissal, újraindításnál szkennelés, minden töröl. A rendszer ezután feláll, de a belépési ikonra kattintva úgy tesz, mintha belépne, majd azonnal vissza is áll. XP SP2 a rendszer, csináltam egy javítást, de a probléma nem oldódott meg. Mit javasoltok? Megmenthető a rendszer?

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#23617) mezis válasza looser (#23616) üzenetére


mezis
nagyúr

Üdv.!
Az újrainstallálást particiótörléssel kezdted ?

mezis

(#23618) slemo válasza slemo (#23611) üzenetére


slemo
tag

Valaki légyszi valami ötletet dobjon már. Köszi!

A Mindenség egységes. Minden egy. A különbség csak látszat.

(#23619) looser válasza mezis (#23617) üzenetére


looser
addikt

Nem, hanem a második javítás opciónál. Az első ugye a helyreállító konzolra visz, de ha telepítést választasz, akkor bedobja a már telepített rendszer(eke)t és felajánlja a javításukat. Na ott kértem a javítást. Nem töröltem a partíciót, mert az egyik főnököm beállított gépe, ugyan le lehet menteni és újratelepíteni - feltehetőleg ez lesz a vége - de én szeretném megmenteni ebben az állapotában. Egy dll sérült meg vagy hiányzik? Vagy registry bejegyzés?.... :)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#23620) looser válasza slemo (#23611) üzenetére


looser
addikt

Szia, Intel chipset driver telepítve van? Tudsz egy képet betenni arról, hogy hogyan látja az eszközkezelőben (mi a neve) a rádugott pendrive-ot és az írót?

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#23621) Sdi válasza rumos14 (#23604) üzenetére


Sdi
addikt

Pedig valószínűleg valamilyen kártevő okozhatja. Én több mint egy hónapig szarakodtam vele. Elkezdte ezt a hülyeségét, hogy induláskor jelszót kért / én telepítéskor soha nem szoktam jelszavazni a fiókomat, mivel egyedül használom a gépet /, nem tudtam belépni. Új win telepítés / partíció törlés, újra létrehozás és formázás után /. Pár újraindítás után mindig ugyan az fogadott. Ezt eljátszotta velem párszor / több winről volt szó, OEM Home, dobozos Proff és még egy buherált példány is /. Többféle virnyakergető és spyware figyelő, kereső futattva, egyik sem talált semmit, még boot közbeni figyeléssel sem. Kínomban már nem tudtam mit kitalálni, letorzsáztam az összes partíciót a vinyomról / pedig van vagy 6, 750-es példány /. Amikor csont üres volt, áramtalanítottam a gépet / hogy még véletlenül se maradhasson a memóriában valami / és utána csináltam egy új telepítést. Lekopogom, azóta nem jött elő a probléma, szóval igen nagy a valószínűsége, hogy valami nem frankó dolog okozhatta a dolgot.

"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/

(#23622) Sdi válasza Sdi (#23621) üzenetére


Sdi
addikt

A több win alatt az XP értendő, mert a WIN7-et nem érintette a jelenség.

"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/

(#23623) Sk8erPeter válasza Flor-12@15 (#23600) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Ez furcsa, esetleg írhatnál típust, hátha van hozzá valami driver, vagy ír a gyártó a problémáról vmit.

Sk8erPeter

(#23624) Sk8erPeter válasza |kisbandi| (#23601) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

"Ha egy program működéséhez kötelező a lapozófájl használata, teljesen mindegy, hogy mennyi RAM van a gépedben, nem fog működni, amíg az ki van kapcsolva."
Ebben korábban is egyetértettünk, szerintem ez nem vitatéma.

"Tévedsz, nem tudhatod, hogy Pistike miket használ, mint ahogy azt sem, hogy milyen hatékonysággal tud keresni a guglin. Olyat meg gondolom, Te is láttál már, hogy egyesek mennyire pontatlanul tudják leírni néha a problémáikat. Szinte már a "nem működik. mi lehet a baja?" határát súrolják..."
Szintén egyetértek. :D De legyen mindenki tisztában azzal, hogy mi az, amihez hozzányúlhat, mik a korlátai (mihez ért), olvasson/kérdezzen utána, mielőtt csinál valami hülyeséget, én meg felejtsem el gyorsan az optimista utópisztikus gondolataimat. :DDD :DDD (Szóval természetesen elismerem, hogy ez lehetetlen. :D)

A lapozófájllal kapcsolatban (is) szerintem abban kiegyezhetünk, hogy saját felelősségére mindenki azt csinál, amit csak akar. :K

Sk8erPeter

(#23625) slemo válasza looser (#23620) üzenetére


slemo
tag

A pendrive-ot elvitte haver de a winyóról meg a dvd-íróról itt a kép:

Eszközkezelő és Lemezkezelés: [link]

Sajátgép: [link]

egyébként szombat óta csinálja ezt. Addig "normálisan" működött!!!!

[ Szerkesztve ]

A Mindenség egységes. Minden egy. A különbség csak látszat.

(#23626) cigam válasza rumos14 (#23604) üzenetére


cigam
félisten

Esetleg ez segít a megoldásban: kb892893

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#23627) rumos14 válasza cigam (#23626) üzenetére


rumos14
nagyúr

koszi, ezt is kiprobalom. igazabol az gondolkodtat el, hogy a Windows inditasa... keprnyot 2-3 percig tolja, kozben lathatoan semmi sem tortenik, vajon miert.

(#23628) Flor-12@15 válasza Sk8erPeter (#23623) üzenetére


Flor-12@15
csendes tag

Kétfajta pendriveot próbáltam ki az egyik egy Kingston Data Traveller, a másik egy Maxon márkájú darab. Egyébként a lemezkezelőben nekem sem látja a winyót(, a pendrivokat sem).

[ Szerkesztve ]

(#23629) looser válasza slemo (#23625) üzenetére


looser
addikt

Nézd meg a szolgáltatásoknál, hogy fut-e a Logikai lemezkezelő. Emellett (akár fut, akár nem) nézd meg az Eseménynapló\Rendszer alatt, hogy hogy van-e piros alapon fehér ikszes hibaüzenet. A Rendszer feliratra kattintva tudod kimenteni a naplófilet (nem export, mert az csak listanézet). Összecsomi, feltöltöd data.hu vagy addat.hu aztán megnézzük :)

Könnyen lehet egyébként, hogy bekaptál egy trójait vagy vírust.

[ Szerkesztve ]

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#23630) SimS


SimS
senior tag

Üdv

Előre is elnézést ha kicsit idióta kérdés, nagyon nem vagyok tisztában egy-smással. Mennyi memóriára van kb szüksége egy átlagos XP-nek? úgy mindenestül gondolom, mikor feláll a rendszer betölt a viruskergető meg ami ilyenkor szokott.
Azért kérdezem, mert a feladatkezelőben a memóriahasználatom olyan 350-400Mb között mozgott. Aztán a napokban felfigyeltem h már induláskor is 600-700Mb-al kezd. Erre még rájön az, ha indítok valami alkalmazást. Nos ez az ún. Előjegyzett memóra csupán a lapozófájlból van, vagy ez a fizikai memóriát terheli? 2Gb RAMom van jelenleg.
(nincs semmi kiugróan nagy memóriahasználatú alkalmazás feltüntetve a feladatkezelőben ezért is gyanakszom rosszra :()

SimS

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540

(#23631) rumos14 válasza rumos14 (#23627) üzenetére


rumos14
nagyúr

végül, mielőtt már majdnem belekezdtem az újratelepítésbe, a telepítő rendszerhelyreállító funkciójának adtam egy esélyt, és meghálálta a bizalmat. :C

(#23632) Lenry válasza SimS (#23630) üzenetére


Lenry
félisten

eddig is 2GB RAMod volt, vagy most lett ennyi? mert ha most lett ennyi, akkor nyugodj meg, ez természetes jelenség.
nem azért van a memória, hogy fel legyen használva? látja az XP, hogy van, akkor miért ne töltse be, azt amire amúgy is szükség van/lesz?

én úgy vettem észre, hogy 2giga RAMnál kezdi el igazán jól érezni magát az XP, és akkor valóban képes 6-700megákat megenni, de onnantól egy másodperc swappelés sincs, semmire sem kell várni, és jó gyors lesz.

azért a biztonság kedvéért nézd át valami vírusirtóval meg egyéb biztonsági programmal, de szerintem semmi probléma nincs

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#23633) SimS válasza Lenry (#23632) üzenetére


SimS
senior tag

Üdv

MIóta vettem, kb 2 éve ennyi van, de a használat nemrég változott ennyire. Víruskergetővel túrom most a gépet, meg spyware ilyesmikkel, eddig semmi. Viszont miért pont most és mitől? :(

Igaz, ha van használja ki, de akkor sem értem, ha eddig ellubickolt 400Mb-ból akkor most miért éhezett meg ennyire? Sebességváltozás nem történt, eddig is gyors volt, most is az.

SimS

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540

(#23634) Krystal_s


Krystal_s
addikt

üdvi, szerintetek ez milyen hiba lehet ? google-ban kerestem ,de megoldást nem találtam.
az eseménynaplóban ez az üzenet található minden bekapcsolásakor...

crypt32 hiba
id: 11

Nem sikerült kibontani a külső féltől származó legfelső szintű listát
az automatikus frissítési kabinetfájlból:
<http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3/static/trustedr/en/authrootstl.cab>.
Hiba: Az aktuális rendszerórához vagy az aláírt fájl időbélyegzőjéhez viszonyítva a tanúsítvány nincs az érvényességi idején belül.

a rendszeridő rendben van.
letöltöttem ezt a cab-ot és manuálisan telepítettem de restart után ismét írta a hibát.

(#23636) RootRulez válasza Krystal_s (#23634) üzenetére


RootRulez
félisten

Lehet mégse tuti vmi a frissítésben... Nincs azóta annál újabb?

═════════════════════════════════════════

(#23637) Krystal_s válasza RootRulez (#23636) üzenetére


Krystal_s
addikt

pár napja volt win update...azokat telepítettem ,de ezek a crypt32 hibák ápr. 11 óta vannak és azokban a napokban nem volt frissítés...
nem is tudom pontosan mi ez mit akar hitelesíteni...és h mihez kell.

(#23638) slemo válasza looser (#23629) üzenetére


slemo
tag

A logikai lemezkezelő fut.
Az eseménynaplót feltöltöttem: [link]
Vírus és troja kiírtva. Ha nincs ötlet újrarakom. Igaz egy pár dolog el fog veszni na de ez van :D

A Mindenség egységes. Minden egy. A különbség csak látszat.

(#23640) 7


7
addikt

Felhívom Antigabo és Sk8erpeter figyelmét, hogy a személyes ellentétek lerendezésének nem ebben a topicban van a helye. 2 hsz-t töröltem, többet nem akarok.

(#23642) Sk8erPeter válasza 7 (#23640) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Teljes mértékben egyetértek! És sorry! :R

Sk8erPeter

(#23643) The DJ


The DJ
addikt

Segítség kellene, mert kezdek megőszülni. Adott egy Windows XP SP3, összes frissítés fenn, Avast Antivírus, XP tűzfala és automatikus frissítések bekapcsolva, rendszeresen karbantartott gépről van szó, töredezettségmentesítés, víruskeresés, kémprogramok keresése havonta megtörténik.

Ez egy melós HP NX7400 Core2Duo laptop, ebből adódóan elég erőforrás igényes programok futnak rajta, jelenleg Dreamweaver, Photoshop, Word, Excel, Firefox legalább 30 tabbal, Macromedia programcsomagok, stb. A 2 GB DDR2 memória általában majdnem tele, most is 1700 foglalt. A lapozófájl kikapcsolva. A rendszer nincs szétberhelve, a legtöbb dolog alapon.

A probléma: Egy bizonyos idő után nem tudok több programot futtatni :F Az előbb megnyitottam egy Total Commandert. Nem indult el. Megnyitottam egy Winampot. Mintha rá se kattintottam volna. Megnyitok bármit, semmi reakció. De ha bezárok egy futó programot máris meg tudok nyitni valamit. WTF? Először úgy gondoltam, hogy a TCP/IP kapcsolatok egyidejű számával lehet gond, hát megemeltem. Semmi változás. Képtelen vagyok így érdemben dolgozni, mert nem egyszer veszett már el munkám emiatt. Dolgozom Photoshopban és egyszer csak minden előjel nélkül bezáródik és kilép. Oda minden. És ez a legtöbb programnál előfordul. Olyan is van hogy még a jobklikkes menüt sem tudom előhozni sehol mikor úgy gondolja, hogy ő bizony nem futtat több alkalmazást.

Mi lehet ez? Hogyan tudnám megszüntetni? A reinstall jelenleg nem megoldható, szóval ezt ha kérhetem ne erőltessük.

Az eseménynaplóban a következők szerepelnek mikor indítani próbálok valamit és nem sikerül:

"Alkalmazás által generált üzenet: taskmgr.exe - Alkalmazáshiba : Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000142). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. " (Igen, bizonyos esetekben a Feladatkezelő se jön be, míg be nem zárok valamit.)

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#23644) RootRulez


RootRulez
félisten

The DJ:

Szerintem, ha ennyi mindent futtatsz egyszerre, elkéne az a + virtuális memória... Mert 2 GB elég soványka ekkora igénybevétel mellett...

[ Szerkesztve ]

═════════════════════════════════════════

(#23645) The DJ válasza RootRulez (#23644) üzenetére


The DJ
addikt

Amikor felraktam ezt az XP-t azért kapcsoltam ki a lapozófájlt, mert nem akartam, hogy lassítsa a munkámat, hogy a merevlemezre irkál itt közben nekem. Köztudott, hogy az 5200-as laptop HDD-k a lassabb forgási sebesség és kisebb gyorsítótár miatt jóval alacsonyabb adatátvitelt produkálnak és engem hihetetlen mértékben tud zavarni az, ha a legalapabb program indításakor és használatakor is fél percet kerreg a meghajtó mire történik valami.

Gondoltam egyébként én is rá, hogy ez lehet a gond, de folyamatosan figyelem mennyi szabad memóriám van és elvileg nem szabadna ezt csinálnia mikor még van 300-400 megabájt szabadon. De ha azt mondjátok csak ennyi a gond, akkor ezen ne múljon, visszakapcsolom, csak nekem ne csinálja ezt, hogy nem tudok elindítani semmit, mert nagyon idegölő. :(

MOD: Total Commanderben rányomtam az "Új könyvtár" gombra, nem csinál semmit :D Nyitni akartam egy Photoshopot, hogy egy képet átszerkesszek, elkezd megnyílni, indítóképernyő, tölt egy darabig, majd kilép. Bezártam az MSN-t, már tudok Új könyvtárat létrehozni, de a Photoshop még mindig nem nyílik meg.

[ Szerkesztve ]

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#23646) cigam válasza The DJ (#23643) üzenetére


cigam
félisten

Sztem ez a kulcsmondat: "A lapozófájl kikapcsolva."
Érdekes olvasmány [link]

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#23647) Krystal_s válasza Krystal_s (#23637) üzenetére


Krystal_s
addikt

megvan a hiba oka , Avira antivirus ! sajnos németül van és azt értem h összeakad pár dolog indításnál de nem értem pontosan mit kell átállítani az internet beálításoknál...
[link]
ha vki érti légyszi írjon...köszi

(#23648) tupacamaru válasza cigam (#23646) üzenetére


tupacamaru
veterán

Szerintem is, már próbálkoztam én is ilyennel az asztali gépemen de nem jött be. Hibák sorozata fordult így elő. The DJ próbálj meg fix méretű lapozófájlt beállítani. Én fix 512 MB-ot szoktam beállítani, mondjuk nem futtatok olyan progikat mint te, de eddig még nem jelzett hogy kevés lenne neki.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#23649) RootRulez válasza The DJ (#23645) üzenetére


RootRulez
félisten

Igen, de nem mindegy, hogy lassú vagy esetenként használhatatlan...

═════════════════════════════════════════

(#23650) RootRulez válasza tupacamaru (#23648) üzenetére


RootRulez
félisten

Én is próbálkoztam vele, igaz akkor 2x2GB ramom volt, ment is tökéletesen. De egy idő után valami nem tetszett, időközönként kékhalállal újraindulgatott. Lefuttattam egy mem.testet és kiderült egyik ram modulom gajrament. Azóta cseréltettem és eladtam... Lehet véletlen egybe esés volt, de azóta nem szívesen kapcsolom ki a virtuális memóriát.

[ Szerkesztve ]

═════════════════════════════════════════

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.