Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57713) Brandynew válasza TeeJay (#57710) üzenetére


Brandynew
őstag

Nem hiszem, hogy hasraütésszerűen vitték le az árakat, biztosan megvolt rá az okuk. Ez a nagyon-nagyon olcsó ár akkor érhető el, ha mellé telefont és tévét is rendelsz. Lehet, hogy számolgattak meg felméréseket csináltak, és az jött ki nekik, hogyha lecsökkentik a net árát, akkor lesz annyi új tévé és telefon előfizető, akik megfinanszírozzák a veszteséget. Nekik jóformán nem is plusz költség, ha plusz X embernek telefont és tévét szolgáltatnak, szóval kb. mindegy nekik, hogy valakinek 5 ezer Ft-ért adnak csak internetet, vagy 5290 Ft-ért netet+telefont+tévét, aminek sok esetben nem 5290 Ft a vége, ha az illető használja is a telefont és plusz tévécsatornákra is előfizet (pl. HBO), na meg általuk többet kapnak a csatornáikon megjelenített reklámokért is.

Persze mi itt hiába okoskodunk, a Diginél biztosan vannak olyan emberek, akik ezt jól kiszámolták, rálátásuk van a számokra és megalkották a stratégiát. Nyilván van valami elgondolás az üzletpolitikájuk mögött, és nem véletlen, hogy gyakorlatilag megszüntették a különböző tévécsomagokat és már csak egyféle van, majd ugyanez következik a netcsomagokkal is. Nem értek hozzá, de el tudom képzelni, hogy ezáltal az adminisztrációs költségeik is csökkennek valami úton-módon, vagy több folyik így be a reklámokból.

Valószínű az is tudatos döntés, hogy nem 10GPON-t vásároltak első körben, pl. lehet, hogy úgy gondolkodtak, hogy ezeknek az eszközöknek az élettartama igencsak véges, és nem éri meg most megvenni őket, mert mire cserélni kéne, már fele áron jutnak hozzá.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.