Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18255) jozefgucci1


jozefgucci1
addikt

Nem akarok vitát nyitni ,de ez az első bf-em amivel játszom eddig csak cod volt igaz csak Cod5 ig aktívan . A cod4 szerónk mai napig megy . Nem kell de azért lehet hasonlítani a két játékot. Eddig azt halottam , hogy a Bf ben csapatjáték megy és nem a henten a hangsúly ,de eddig nem ezt láttam. Mindenki megy amerre gondolja a csapatom nem vár be ha beszálnék egy járműbe hiába kérem . Segítség ritkán érkezik ha meg is jelölöm a célt vagy foglalok . Ugyan ez megvan a cod szériában is . Itt is és odaát ugyan úgy lehet ts-el és csapattal érvényesülni nincs különbség .

Egyedül ami zavar , hogy kezdésnek elég gyenge fegyverek vannak és kell bele pár óra mire kapok valami jobbat ,de a sniper sebzése az borzalom. Sima szerveren közelről nem elég egy lövés ? Nem egy alaklom volt hogy pár méterről telibelőttem az ellent és ő kiszedett utána? Ezektől eltekintve felüdülés belépni néha játszani kicsit.

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.