Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
callvote
üzenetére
De ha az levágós nekik akkor közlöd..."Bocsi,az oldalatokon van a frissítés...Megpróbáltam rendszert frissíteni úgy hátha megszűnik a hiba..De mégse"...Stb,stb duma. Basszus egy átlag ember egy felmérés szerint naponta legalább 20-30szor hazudik,füllent...Nehogymár ezt ne tudja kimagyarázni!

-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote
üzenetére
Csak mellékesen mondom, hogy a szolgáltatók, és a ZTE is figyelemmel szokta kísérni a topicokat (igen, ezt is) ahogy akár a szervizeléssel foglalkozó E-Care Solution is nyomonköveti (ők még facebook-on is fent vannak)
Tehát az ilyen garancia kijátszása, és hasonló sztorikat nem ártana kerülni, ez egy nyilvános fórum, bárki olvashatja!
Illetve a ZTE-től tudom, hogy szigorodnak a garanciális dolgok is, a "csak ránézek, és már csere is" nem biztos hogy mindig működni fog.
A garanciajegy áthúzása csak egy pillanat

-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote
üzenetére
És ahol a T-Pontba viszik be ott nem néznek rá csere készülék és küldik a szervizbe, tudom, mert az LG Optimusom is így volt mikor alaplapos lett. Akkor ott meg már nem egy-két perc, viszont készüléket meg nem cserélnek csak úgy.Ja a cserekészülék az használt természetesen, és ha vissza jön a teló azt vissza kell adni Nem cserlének olyan könnyem.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callvote
üzenetére
Azért felhívnám a figyelmed rá, hogy a szervizesek elenyésző része olyan hülye csak, hogy nem veszi észre mi is történt... Némi rutinnal egyből ki lehet szúrni mi is vezetett az adott hibafolyamat végére... Elég frankón látszik a víz nyoma mikroszkóp alatt. Na de ne fessük az ördögöt a falra, inkább mondjuk úgy: "én előre szóltam..."
-
tboldi
nagyúr
-
kelekyle
őstag
válasz
callvote
üzenetére
Megpróbáltam már. ugyanolyan. V2nél nem volt ilyen. IA és IA2 alatt van ez... mindent formatáltam és úgy raktam fel a ROMot. 2Gvel is merül de úgy, hogy 2%-kal ugrál lefelé. Anno 150mb TPT-t csináltam rajta de nem hiszem, hogy ez befolyásolná.
Arra gyanakodtam, hogy a Messenger (FB üzenet appja) rakoncátlankodhat és állandó lekérést nyomat a háttérben... de nem. -
kelzsoca
félisten
válasz
callvote
üzenetére
Lényegtelen, hogy mit írnak oda, free shipping vagy gift, mivel a DHL hozza be az országba, azonnal fennakad a vámon, ahol bizony ki kell perkálni az áfát, különben nincs csomag.
A telefon 287 dollár, ez a mai középárfolyamon nézve: ~63.000Ft+az áfa 27%, lehet számolgatni, hogy mennyiért lesz nálad egy noname és ismeretlen, és garancia nélküli készülék, aminek a supportja -1

Amit esetleg ilyen téren be lehetne vállalni az a MIUI telefon, mert ott a support biztosított.
(#9703) Razorstar
A rom családcentrikus

-
krisztian112
senior tag
-
L4ller
tag
válasz
callvote
üzenetére
8 megabit/sec-es letöltési sebességgel 1 MB-t szedsz le másodpercenként.
40 megabit/sec esetén 5 MB másodpercenként, azaz a 200 MB=> 40 mp lenne...(hozzáteszem elméleti síkon...)ugyanez 20 megabit/sec-el számolva a duplája, azaz 1 perc 20 másodperc. Akkor miről beszélünk???
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote
üzenetére
akkor a régi b/g-s routerrel hogy mértem olyan sebességet mint amit kapok is? 40/20 90%ban mindig megvolt.
Kérlek ne keverj be azzal, hogy egy router mit tud hozni, és egy routerre csatlakozó gagyi wifi adapterrel rendelkező eszköz mire képes.
Mert hát azt azért remélem belátjuk, hogy ebben meg az összes telefonban ilyen kis nudli wifi egység van....
-
apeelme
addikt
válasz
callvote
üzenetére
bazira elvagy tévedve, és Apaxp nagyon is jól mondja...a G-s szabvány max. 54Mbit/s-ra képes, a jellemző adatáviteli sebesség pedig ~20Mbit/s...tehát ne várd el hogy neked kiszolgálja a "40es neted"...az az N-es szabvány amire neked szükséged van, annak olyan ~70Mbit/s a jellemzője...
de nehogy az legyen hogy a levegőbe beszélek: [link]
-
-
apeelme
addikt
válasz
callvote
üzenetére
nem beszélünk el egymás mellett...csak borzasztóan el vagy tévedve...
épp azt mondom hogy másoknak vannak kívánalmai,amit sokszor nem is értek hogy az minek... - neked ezt nem kell megértened, csak tudomásul venned hogy mindenkinek mások az igényei hála Istennek...és pont ez a lényeg hogy nem kell 1000appot feltenned a rom telepítés után, meg a használhatatlan backup progikkal vesződnöd, mert mindez a rendszer része...
(#9530) tboldi: egy újabb elégedett "vásárló"...de engem viszont zavar...

-
apeelme
addikt
válasz
callvote
üzenetére
ha visszaolvasnál pár hsz-t akkor látnád hogy semmilyen CM felé funkciót a gyári rom forrásának hiányában NEM LEHET beépíteni...és az hogy neked személy szerint mik a kívánalmaid senkit nem érdekel...és most főbe lőhettek...mindekinek az az érdeke hogy ami neki fontos az belekerüljön a másik véleménye nem mérvadó, nem hiszem hogy azért mondasz valamire igent - miközben nem is akarod - mert pl. szimpi egy user nick-je itt a fórumon, ééééés mivel anno a nagy többségnek CM féle funkciók kellettek így az lett...de egyébként persze le lehet butítani a végsőkig (gyári szintig), ha akarod még pl. Beállítások menü sem lesz, kapsz egy cuccot és használd amilyen, de a többre vágyó usereket hozzád küldöm...

-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote
üzenetére
Szia azt nem tudom,hogy össze lehetne-e gyúrni, csak annyit tudok, hogy volt olyan alkalmazásom ami a SkaTe V2 alatt simán futott az IAII alatt nem ment, de szerintem a mesterek úgy is meg tudják mondani apeelme vagy a kelzsoca jó lenne különben ebben igazad van ha meg oldható lenne. az.hogy ami a SkaTe V2-ön elfutott a z CM7-re épitet romokon is el fusson. De ha meg oldható lesz szerintem a zsocáék meg oldják. Jó most, hogy nekem egy két progi nem ment el az lehet más miatt is. Én ahogy olvasom a Cm7-is a 2.3.5-re lett építve, de hát én is kiváncsi vagyok, hogy meg lehet-e oldani azt hogy ami elment a 2.3.5 az menjen a CM7-is. Mondjuk marketos cuccok voltak. wideget voltak, pl az Easy Clock widget a Skate v2 simán ment a IAII akadozott, van amikor újra indításnál nem rakta ki a kezdő lapra. Amúgy különbem nagyon jó én szerintem az IA!II én már amióta ki lett adva azóta használom nekem a a wifi is minden rendesen működik.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
callvote
Nekem nagyon csípte a szemem, mert igen pofára estem...de erről már írtam. A lényeg annyi volt, hogy amikor feltettem az IA 2 és ugye a marketből újra telepíteni akartam a programokat, nos szokatlanul lassan töltötte le azokat. Pedig itt voltam a wifi közelében. Nagyon nem foglalkoztam a dologgal. Aztán kimentem az étkezőbe, és pont egy videót akartam megmutatni a lányomnak ( youtube ). Ott ahol eddig rendesen és akadás nélkül ment a letöltés ott most szaggatott. A hab a tortán az volt amikor online játékkal akartunk játszani. A lányom barátjának is Skate van és gyári eredeti ROM A lányomnak HTC WFS . Nem nagyon tudtam játszani mert állandóan kapcsolódási és kapcsolati hibára hivatkozva kidobált a játékból.
No ez már bosszantott, mert mi az, hogy a gyári ROM -al megy a játék az IA 2 vel meg nem ?.
Mérgemben a különböző helyeken lemértem a wifi paramétereket ( bár az ilyen sebesség mérőkre nem igazán adok ) . Három különböző távolságon végeztem el a méréseket kétszer.
Ez után tiszta telepítéssel feltettem a V2.
No már a marketnél szembetűnően gyorsabb volt a letöltés (szinte 1-2 mp alatt )
Kipróbáltam a videózástól az online zene hallgatásig mindent, még a játékot is.Mondanom sem kell, hogy pörgött rendesen.
Már csak a wifi mérés volt hátra.
Ami a megdöbbentő (B)
hogy közel azonos paraméterek jöttek
(/B)
...és mégis gyorsabb volt a letöltés és egyenletesebb volt a net kapcsolat
nem tudom ezt mire véljem. Itt egy fórum társ ( bocs hogy nem tudom ki ) írta, hogy a CM rosszabbul kezeli a wifit.
-
Joshi
titán
válasz
callvote
üzenetére
"A lényeg,teljesen mindegy hogy adamcsik milyen módosítást csinál,gari ugrik
"
De hát én pont most gariztattam és nem ugrott. attól hogy csereberélem a romokat meg tpt-zek attól még miért ugrana a gari? Csak akkor ugrik ha elb.szok valamit vagy olyan szinten tönkremegy a teló hogy már nem tudom visszarakni a gyári állapotot. -
kelzsoca
félisten
-
Joshi
titán
válasz
callvote
üzenetére
Hát ember pont ez a lényeg hogy van visszaállítási lehetőség. Szerinted én pénteken a SkaTe v2-vel gariztattam a telót? Hát persze hogy nem.

(#9419) kelzsoca: na várjunk csak, ha én nekiállok egy tpt vagy romcserének és kinyírom akkor nem fogom visszavinni az üzletbe hogy rossz a készülék. Ha pedig olyan szinten tönkremegy a teló hogy már semmit nem lehet vele csinálni akkor meg a szervíz se tud vele mit kezdeni. Legalább is én így gondolom.
(#9422) Jano_023: akkor még mindig marad a mikró.

-
Joshi
titán
válasz
callvote
üzenetére
Már ne is haragudj de mitől ugrana a garancia egy TPT vagy romcserét követően ha az sikeres lesz? Megmondom, semmitől.
Ha hazavágja a telót akkor úgy is mind1, legyen az tpt vagy rom esetleg recovery? Nyilván a tpt hordozza magában a legnagyobb rizikót de hát férfiak vagyunk nem? 
-
Apaxp
senior tag
válasz
callvote
üzenetére
Skate v2-ről váltottam IA2-re. A telepítés a leírásnak megfelelően történt TP link routerem van és a wifi rendben megy. (router emeleten, telo beton födém alatt földszinten) A használt programjaimat már a legelső kelzsoca rom óta titániummal (prog+adat) állítom vissza. Eddig semmi gondom. Az IA 1-nél volt a getjar appal gond de az IA2-vel ez is megy rendesen. Egyetlen programnál (super sudoku) van csak gondom a grafikai megjelenítéssel de ezt kibírom.
Apeelme vagy kelzsoca a tegnapi hisztifront elején feltettem egy kérdést itt ha esetleg kaphatnék választ azt megköszönném
apeelme csak annyit szeretnék hogy legyen egy ICE oldal ahova azokat a számokat kell berakni amiket pl. baleset esetén a kórház v. rendőrség hívhat.
-
Joshi
titán
válasz
callvote
üzenetére
A titkosítás is be tud keverni ugyanis a BD lejátszóm se vitte a full hd filmeket wifin keresztül holott kábelen simán ment. Hozzátenném hogy az ethernet csatlakozó max 100Mbps-et tud ellenben az N-es wifivel ami 300 (egy irányba mondjuk 150-et). A titkosítást nem akarom babrálni mert most minden eszközzel gond nélkül tudok csatlakozni.
Ezen mit lehetne állítani?

-
pgemil
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
Kedves callvote!
Nem vagyok magyar tanár, de bosszant, hogy egy nyílt fórumon egyesek mennyire nem tudnak magyarul helyesen írni! Se pont, se nagy betű, se ékezet, stb......
Sokan, Veled ellentétben tanulni jöttünk ide és nem marakodni, kérdezni csöndesebben és okosabban is lehet.
Nem azért akarom átlapozni a fórumot, mert egyesek széttördelik a "védőügyvédi" monológjukkal.
"A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni ...."Köszönöm, hogy meghallgattál (elolvastad), és nem válaszolsz rá!!

-
ux1
addikt
válasz
callvote
üzenetére
Te tudod... De az állítólagos 20 éves okostojások ( akiknek min. 2x annyi a koruk átlagban ) se fognak alkalmazkodni hozzád. Nekünk se kötelességünk mindenkinek segíteni. Ezek az emberek le tettek már vmit az asztalra, ha tőmondatokban kapod a választ, nyálas körítés nélkül, az azért van, mert ebben a topicban lassan 10k hozzászólás a blade topicban 112,5k hozzászólás van. Én pl. nagy-vonalakban emléxem is hogy egy-egy kérdés elhangzott-e már. Ennek ellenére van olyan amit nap-mint-nap feltesznek. Pedig csak a keresőt is kelle használni....

-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote
üzenetére
callvote (#9174)
Barátom te elolvastad a szabályzatot? Mert ha nem akkor itt van olvasd el, hogy nem sértegetünk senkit sem. főleg nem apeelmet aki csinálta nekük ezeket a szuper romokat. Igaza van viperabácsinak koccolj innen. Keres más oldalt ahol esetleg ezt a hangnemet el tűrik.
-
ux1
addikt
-
apeelme
addikt
válasz
callvote
üzenetére
továbbá ha baromság ha nem ez nem ad okot arra hogy becsmérlő megjegyzést tegyetek(tisztelet a kivételnek) - ebben részben igazad van
mert nem én találtam ki,és nem fogok keresgetni senki helyett ha valaki kiváncsi rá keresse ki..ne várja el senki tölem hogy egy honapokkal ezelötti cikket megtaláljak....
- sajnos ezt te hoztad fel neked kell bizonyítanod ha azt akarod hogy hihetőnek tűnjön, még akkor is ha te a háttérben egy ZTE munkatárs vagy, sajnos ezt senki sem hiszi el látatlanban...sztem TE lennél legjobban felháborodva ha kiadnánk egy rom-ot és nem az lenne benne amit én/mi állítunk...- de ezt az egész hercehurcát mind megúszhattad volna, ha nekiállsz ugyanúgy keresni és olvasni egy rövid ideig mint anno tetted...és az arcukba nyomod a cikket/infót...de NEM ezt tetted! grat!
-
scyllarus
veterán
válasz
callvote
üzenetére
"rajtad kívül mindenki tudja hogy - finoman fogalmazva - hülyeség amit régen olvastál..."
Nem azt mondták, hogy hülyeséget beszélsz, hanem hogy hülyeség volt leírva. Szóltak egy páran, hogy ez nem igaz, erre Te húztad fel az orrod, hogy ez hivatalos ZTE álláspont.
Az Apple szerint sincs Death Grip, csak rosszul fogják a telefont... Nem tűnt még fel, hogy a cégeknek érdekük, hogy hmm.. csúsztassanak? Ne higyj el mindent, amit olvasol.
Részemről kiszálltam ebből a vitából. -
scyllarus
veterán
válasz
callvote
üzenetére
"és mellékesen teljesitményben a skate armv6-ja tudja hozni a 7es teljesítményét,"
Ez nem azt jelenti, hogy egyenértékű?
"de anyagi és besorolási okokbol armv6os lett,"
Ez meg natúr marhaság.
Az én Nissan Note-om is úgy megy, mint a GTR, de anyagi és besorolási okokból családi autó lett
Ne csodálkozz a hozzászólásokon, marhaságokat írsz, megszeged a fórumszabályokat és te vagy felháborodva.
Tobika1 :Gondohatott erre, igen. De attól még nem kellene elhinni, mert ez tipikus marketingduma. -
apeelme
addikt
válasz
callvote
üzenetére
Hohóóó megkérlek hogy fogd vissza magad egy kicsit, én sem beszélek így veled, lehet hogy számodra senki vagyok mégis úgy gondolom kijár a tisztelet egymás felé...
milyen romot is használsz most?

Te állítasz valamit amit nem tudsz bizonyítani, mégis te vagy felháborodva?
És hidd el hogy csak magadat járatod le mert rajtad kívül mindenki tudja hogy - finoman fogalmazva - hülyeség amit régen olvastál...ha meg nem tudod bizonyítani inkább maradj csendben! -
viperabácsi
addikt
válasz
callvote
üzenetére
Ha neked apeeelme senki akkor koccolj innen szerencsétlen
És ezzel befejeztem számomra vége !Csak ő az egyik senki aki miatt van egy custom rom a telcsiden .Előszőr ezt mérlegeld aztán írkálj Baromságot
(#9176) callvote Egy hónappal ezelött azt sem tudtam mi az ANDROID most custom rom van a telón 3 embernek köszönhetően KELZSOCA , APEELME , mrskatejoe TE ne minősíts egyetlen egy forumtársat sem míg nem tettél le semmit az asztalra ! ÉS EZZEL ezt részemről lezártam!!!
-
scyllarus
veterán
-
apeelme
addikt
-
salieven
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
határozottan be van kapcsolva .... hibakeresésé is megy rajta .... és ugye ahogy indul a dos-os ablak a teló újraindul és egyszerűen onnan vége .... kis zöld droid és kész ... akksi ki akksi be utána hangerő le és bekapcs gomb ... és nem a recovery menü jön elő hanem az FTM felirat ... szóval úgy csinálom ahogy le van írva

-
apeelme
addikt
válasz
callvote
üzenetére
nah remek akkor csak az van amit én mondtam:"akkor az apndroid-ot "apn átnevezős" módban használod, amivel ugyan nem tudod használni a mobilnet-et, de az adatkapcsolat aktív marad és folyamatosan próbálkozik, ergo baromira merül az akksi" - és gondolom a hálózati üzemmódod alapon van GSM/WCDMA (WCDMA a preferált) azaz ha a tartózkodási helyeden elérhető a nagysebességű net (3G és nem GPRS vagy EDGE aka. 2G) akkor sokkal jobban merül a telód...hááát te tudod.
(#9088) callvote: az apndroid semmi mást nem csinál mint az összes hozzáférési pont APN név mezőben található szöveget átírja, ergo csinál egy rossz beállítást...a Keep MMS enabled funkció használatakor az MMS apn-t érintetlenül hagyja, nem módosítja...
-
molnartom
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
igen az alatt.
feltelepítés után, kaptam egy üzenetet (mms), hogy töltsem le. ez nekem sem ment. A beállításoknál a szerverhez (abba a sorba ami üres) átmásoltam a t-mobile mms címet és már jó is lett.
Tehát mind 2 szerver beállításnál ua. az a cím van megadva.
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak arra való, hogy megnyugtassák a júzert. No akkor nálad csúcs vagy nem csúcs