- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9521 üzenetére
elbeszélünk egymás mellett.nem az én kívánalmaimról van szó..épp azt mondom hogy másoknak vannak kívánalmai,amit sokszor nem is értek hogy az minek...
egyrészt mert vagy megoldható egy alkalmazással másrészt mi azaz egetverő extra,ami felhasználói szinten is látványos vagy elengedhetetlen.persze minden dolognál jó ha többet tud,legyen telefon hifi stbstb de sok értelme nincs ha ugysem tudod kihasználni.például..lehet neked az lcd tv-den 4 hdmi csatlakozó,de semmit nem érsz vele ha nincs mit rákötni azokra a portokra...tehát nem veszel 4hdmi-s tv-t ha ugysem tudod mire használni..remélem érthető a hasonlatom
ezért is lettem volna már én is kíváncsi mi azaz egetverő extra,amit már előttem is kérdezett valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest