Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

callvote senior tag válasz  bubus66

üzenetére bubus66

üzenetérete is csak nézel és nem látsz,olvass vissza és utána okoskodj,köszi.te is az a tipikus beszólogató vagy aki csak belép,beleolvas valamiben de azt nem nézi honna indult vagy ki kezdte.mellesleg nem kértem véleményt,kommentet föleg mert 1.közöd nem nagyon van hozzá.2 azt sem tudod miről van szó,senki nem szolt be apeelme-nek. 
 és 3.mivel iylen stilusban reagálsz nekem első irásodban,ne várj rá "szép" reakciot,és amennyiben ez neked nem tetszik akkor TE koccolj,és vidd magaddal a többit is.(#9197) mrskatejoe 
 nem tudom,csak megy és nincs gond vele..én mindent vwifin szedek le,vagy teszek fel sd-re,nem nagyon kábelezek..rendesen megy a wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch
- Hollow Knight és Silksong
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő