Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
válasz
callvote
üzenetére
Megpróbáltam már. ugyanolyan. V2nél nem volt ilyen. IA és IA2 alatt van ez... mindent formatáltam és úgy raktam fel a ROMot. 2Gvel is merül de úgy, hogy 2%-kal ugrál lefelé. Anno 150mb TPT-t csináltam rajta de nem hiszem, hogy ez befolyásolná.
Arra gyanakodtam, hogy a Messenger (FB üzenet appja) rakoncátlankodhat és állandó lekérést nyomat a háttérben... de nem. -
kelekyle
őstag
Nekem is... bal felül nagyon (napsütésben piszkosul zavaró).
Kelzsoca: Az miért van, hogy itt mindenkinek nagyon jó az aksi idő IA2-nél is.... de nekem ha be van kapcsolva a mobilnet 4-5óra alatt lemerül a zsebemben... ha kikapcsolom a mobilnetet nem merül egyáltalán kb... SkateV2 és Atomic romoknál állandóan bevolt kapcsolva a mobilnet és ugyanezek a dolgok voltak telepítve mint most és reggeltől estig bírta az akksi erős használattal.
Mitől lehet ez ? -
kelekyle
őstag
Atomic v3.0 valószínűleg ma lesz
Changelog ígéretes már csak azért is mert alapból Go Launcher EXet használtam minden androidos telefonon és idegesít, hogy alapból rajta van a launcher pro
És v2.5-ben pl. töltésnél rohadtul felforrósodott a telefon...Changelog:
IMPROVED BATTERY LIFE
FIXED OVERHEATING
ADDED DOC SETTINGS
CRT SCREEN OFF ANIMATION
CHANGED KERNEL
THEME IMPROVEMENTS
TOGGLE 2G
GO LAUNCHER EX -
kelekyle
őstag
Köszi srácok
Akkor konvertálás lesz... kíváncsi vagyok mit is tud 
-
kelekyle
őstag
Atomic V2.0-t feltoltam de a Moboplayer ARMV6os codec-kel sem megy a hardveres gyorsítás se MX video playeren... -.-"
SkaTe-n megy valakinek avi videó lejátszása hardveres gyorsítással ?"Szevasztok", most vettem a Skatet

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Changelog ígéretes már csak azért is mert alapból Go Launcher EXet használtam minden androidos telefonon és idegesít, hogy alapból rajta van a launcher pro
És v2.5-ben pl. töltésnél rohadtul felforrósodott a telefon...