Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• callvote

senior tag

válasz apeelme #9177 üzenetére

ujra elmondom bár elöbb leirtam nem neked szol..nézhetnéd hogy azt hanyadik személy hanyadik szám..
    továbbá ha baromság ha nem ez nem ad okot arra hogy becsmérlő megjegyzést tegyetek(tisztelet a kivételnek) mert nem én találtam ki,és nem fogok keresgetni senki helyett ha valaki kiváncsi rá keresse ki..ne várja el senki tölem hogy egy honapokkal ezelötti cikket megtaláljak....
    és én a pl "mindenki tudja hogy hülyeséget beszélsz" miatt irtam..jo hogy itt rajtad és zsocán kivül mindenki annyira okos hogy jogot formál arra hogy igy meg ugy megjegyzést tegyen nekem,és amennyiben ez így van akkor nekem meg jogom van ugy reagálni ahogy...tudod adok kapok...
    és innentől kezdve leszarom ki mit gondol, vagy hisz,hisz itt rajtam kivül ugy látom mindenki bill gates és hasonlók...
    tiszteletet az kap(hat) aki ad is...de ugye "szerencsétlen" vagyok és hasonlók...innentől kezdve hagyjuk is a tisztelet mesét...
    ja és nem érdekel a további megjegyzés(ek).

(#9180) Tobika1
    igen ez a duma volt csak én máshol olvastam ezt..sztem ott is idéztek valahonnan....

(#9178) Zsolt_72

ezt cimezd inkább annak aki nekem is beszolt..ne legyél részrehajlo azzal aki esetleg régebb óta van itt..köszi

Új hozzászólás Aktív témák