- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #9199 üzenetére
tudod mit? én már nem is reagálok a baromságaidra..beléptél ide nekem beszolni,mind a szerkesztés miatt,mind nemtom mi miatt
olvass már barátom...értelmezd is..uristen nem is értem te is minek támadsz rögtön az első megszolalásoddal..nincs jobb dolgod?..senki sem turázik már ezen erre te belépsz és ugy okoskodsz hogy el sem olvastad a 10ed részét sem annak amiket irtunk,nem is értelmezted...
sztem maradj is csöndben,legalábbis velem szemben,nyugi én sem fogok szájbarágosat játszani szövegértelmezéssel kapcsolatban.
senki nem mondott neki iylet? te melyik oldalt olvasod?
minek szolsz be ha nem tudod miröl is van szó?....NC -
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #9196 üzenetére
te is csak nézel és nem látsz,olvass vissza és utána okoskodj,köszi.te is az a tipikus beszólogató vagy aki csak belép,beleolvas valamiben de azt nem nézi honna indult vagy ki kezdte.mellesleg nem kértem véleményt,kommentet föleg mert 1.közöd nem nagyon van hozzá.2 azt sem tudod miről van szó,senki nem szolt be apeelme-nek.
és 3.mivel iylen stilusban reagálsz nekem első irásodban,ne várj rá "szép" reakciot,és amennyiben ez neked nem tetszik akkor TE koccolj,és vidd magaddal a többit is.(#9197) mrskatejoe
nem tudom,csak megy és nincs gond vele..én mindent vwifin szedek le,vagy teszek fel sd-re,nem nagyon kábelezek..rendesen megy a wifi. -
mrskatejoe
aktív tag
Nem tudom , azt hittem eddig, hogy az adfree sza..kodik.
(#9193) mrskatejoe
nekem is elöször lassunak tünt..kb 8 másodperc alatt jött le 1 mega
de aztán 1-2 ujrainditás,1 giga letöltés, x óra használat után "helyreállt"...no ebben nem hiszek. Mitől állna helyre ?
az a helyzet, hogy nálam nem lassunak tűnik hanem megszakad a kapcsolat. Tehát vagy beállítási gond van, vagy rosszul kezeli a wifit ( nincs akkora térereje ) . Ha beállítási gond van akkor az az én saram ( bár nem állítottam el semmit ) .
Adva volt kettő Skate egy alap ROM és egy IA 2 ROM . Az alap jól ment az enyém nem .
Ez nem kekeckedés, hanem kérdés.
-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote #9176 üzenetére
callvote (#9174)
Barátom te elolvastad a szabályzatot? Mert ha nem akkor itt van olvasd el, hogy nem sértegetünk senkit sem. főleg nem apeelmet aki csinálta nekük ezeket a szuper romokat. Igaza van viperabácsinak koccolj innen. Keres más oldalt ahol esetleg ezt a hangnemet el tűrik.
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #9192 üzenetére
sztem a modacon,tilal irta ki hogy megvan a miui forrás...
"posted Today, 08:00 PM
Just read the news that miui was open sourced. All the code is not fully up but as soon as it is expect to see a kang from me! " tilal6991(#9191) ux1
nem az én lelki világom érzékeny,de nem fogom hagyni hogy mindenféle okostojás beszóljon,ki az aki hagyja magát? én nem azaz ember vagyok az is tuti(#9193) mrskatejoe
nekem is elöször lassunak tünt..kb 8 másodperc alatt jött le 1 mega
de aztán 1-2 ujrainditás,1 giga letöltés, x óra használat után "helyreállt" -
mrskatejoe
aktív tag
Egy kis tapasztalat az Ice Armor 2- vel kapcsolatbanNos a dolgot nem tudom hova tenni ezért kéne egy kis információ . A lényeg, hogy online játékkal akartunk játszani . A neve darts 3D.
A lányomnak HTC WFS van, a barátjánakZTE SKATE gyári alap ROM
nálam ZTE Skate Ice Armor 2 .
A Net nem gagyi , a Wifi jel erős . Kint voltunk az étkezőben . Egyszer sikerült felmennem online játékraAzután szaggatott , vagyis állandóan ledobott. A lányom és a barátja stabilan játszott. Én szinte fel sem tudtam menni .
Aztán bejöttünk a wifi "szobájába " de a helyzet ugyan ez volt, vagyis ha kapcsolódtam is akkor ledobott.A telefonon nem állítottam semmit, a lányom barátja se állítgatott semmit a Skate-n.
Szóval ennyire gyenge lenne az IA 2 wifi kezelése , vagy valamit be kellene állítanom ?
Esetleg van valami megoldás ?
Köszi a választ
-
salieven
aktív tag
viperabácsi -nak köszönöm a segítséget a driveres dolog megoldotta a problémát már az új rom van rajta [Ice Armor II]
-
Indiant
addikt
Váltsunk témát, ha jól vettem ki az infóból nemsokára jönnek az eredeti MIUI romok Skate-re is. Úgyhogy lesznek itt még romok bőven.
-
callvote
senior tag
érdekes hogy te is nekem célzod a mondanivalod,azoknak miért nem akik nekem célozták a "kedves" beszolásaikat?milyen érdekes..
talán épp azoknak nem kell részt venni itt akik nekiesnek a másiknak...(bocs az okostojásoktól hogy nem vagyok android fejlesztő a google-nél,de igérem sokat tanulok itt a sok bölcsességgel megáldott 20-onéves developertől akinek a köldökzsínor is usb kábel volt és azon át táplálkozott a nyílt forráskódu adatfolyambol stbstb)
okot nem adtam arra hogy lenéző beszolásokat kapjak,de miután azt kaptam ugy reagáltam ahogy...szvsz...ui. javaslom a kezdetektől olvasd el..bár gondolom nem fogod,amin nem is csodálkozom mivel valszeg az sem tette meg aki beszolt,csak az első hsz-re amit meglátott rátolt valami beszolást,ami szerinte hülyeség volt.
-
ux1
addikt
-
callvote
senior tag
válasz
scyllarus #9179 üzenetére
(#9179) scyllarus
"Tobika1 :Gondohatott erre, igen. De attól még nem kellene elhinni, mert ez tipikus marketingduma."
Nem is arról van szó hogy én mit hiszek és mit nem.Hanem érdekes módon megtalálta amire én gondoltam hogy olvastam..bár nem én írtam ennek ellenére én lettem mindenféle jelzővel illetve stbstb,mintha ez az én állításom lenne.
Jogosan háborodok fel vagy nem tetszik a nekem szóló okoskodások,kötöszködések és (egyeseknek) vicces GIFek.
Ha ekkora nagyágyú mindegyik,akkor ne nekem célozzák ezeket,hanem azt aki azt a blogot,cikket stbstb írta.
Én nem apeelme munkáját szidtam,csak az ö kommentjére ment a válasz amiben 3ik személyről szólt a dolog.(#9184) apeelme
Mivel egyből nekem estek egyesek,valóban nem álltam neki megkeresni,mert mire fel?kik ők nekem?kinek is kell elszámolnom?pár taknyossal vagymi?nem is értem...
amugy a hangnemváltás nálam onnantól kezdödött hogy oylan jellegű komment jött az irásomra ami valoban nem dijaztam(közeljövöben sem fogok)..egy szonak is száz a vége zsocának igaza van és ennyi. -
kelzsoca
félisten
Ezzel a SoC-al tudták tartani azt az árat, amit meghatároztak.
Egyébként sokat is késett a készülék, valamikor nyáron már fogtam egy mintadarabot a kezemben, és csak év végén jelent meg, akkor már csak arra volt elég, hogy a kifutó Blade-et váltani tudja.
ui: ilyen hülyeségen meg nem kell veszekedni
-
apeelme
addikt
válasz
callvote #9181 üzenetére
továbbá ha baromság ha nem ez nem ad okot arra hogy becsmérlő megjegyzést tegyetek(tisztelet a kivételnek) - ebben részben igazad van
mert nem én találtam ki,és nem fogok keresgetni senki helyett ha valaki kiváncsi rá keresse ki..ne várja el senki tölem hogy egy honapokkal ezelötti cikket megtaláljak....
- sajnos ezt te hoztad fel neked kell bizonyítanod ha azt akarod hogy hihetőnek tűnjön, még akkor is ha te a háttérben egy ZTE munkatárs vagy, sajnos ezt senki sem hiszi el látatlanban...sztem TE lennél legjobban felháborodva ha kiadnánk egy rom-ot és nem az lenne benne amit én/mi állítunk...- de ezt az egész hercehurcát mind megúszhattad volna, ha nekiállsz ugyanúgy keresni és olvasni egy rövid ideig mint anno tetted...és az arcukba nyomod a cikket/infót...de NEM ezt tetted! grat!
-
scyllarus
veterán
válasz
callvote #9181 üzenetére
"rajtad kívül mindenki tudja hogy - finoman fogalmazva - hülyeség amit régen olvastál..."
Nem azt mondták, hogy hülyeséget beszélsz, hanem hogy hülyeség volt leírva. Szóltak egy páran, hogy ez nem igaz, erre Te húztad fel az orrod, hogy ez hivatalos ZTE álláspont.
Az Apple szerint sincs Death Grip, csak rosszul fogják a telefont... Nem tűnt még fel, hogy a cégeknek érdekük, hogy hmm.. csúsztassanak? Ne higyj el mindent, amit olvasol.
Részemről kiszálltam ebből a vitából. -
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9177 üzenetére
ujra elmondom bár elöbb leirtam nem neked szol..nézhetnéd hogy azt hanyadik személy hanyadik szám..
továbbá ha baromság ha nem ez nem ad okot arra hogy becsmérlő megjegyzést tegyetek(tisztelet a kivételnek) mert nem én találtam ki,és nem fogok keresgetni senki helyett ha valaki kiváncsi rá keresse ki..ne várja el senki tölem hogy egy honapokkal ezelötti cikket megtaláljak....
és én a pl "mindenki tudja hogy hülyeséget beszélsz" miatt irtam..jo hogy itt rajtad és zsocán kivül mindenki annyira okos hogy jogot formál arra hogy igy meg ugy megjegyzést tegyen nekem,és amennyiben ez így van akkor nekem meg jogom van ugy reagálni ahogy...tudod adok kapok...
és innentől kezdve leszarom ki mit gondol, vagy hisz,hisz itt rajtam kivül ugy látom mindenki bill gates és hasonlók...
tiszteletet az kap(hat) aki ad is...de ugye "szerencsétlen" vagyok és hasonlók...innentől kezdve hagyjuk is a tisztelet mesét...
ja és nem érdekel a további megjegyzés(ek).(#9180) Tobika1
igen ez a duma volt csak én máshol olvastam ezt..sztem ott is idéztek valahonnan....(#9178) Zsolt_72
ezt cimezd inkább annak aki nekem is beszolt..ne legyél részrehajlo azzal aki esetleg régebb óta van itt..köszi
-
scyllarus
veterán
válasz
callvote #9174 üzenetére
"és mellékesen teljesitményben a skate armv6-ja tudja hozni a 7es teljesítményét,"
Ez nem azt jelenti, hogy egyenértékű?
"de anyagi és besorolási okokbol armv6os lett,"
Ez meg natúr marhaság.
Az én Nissan Note-om is úgy megy, mint a GTR, de anyagi és besorolási okokból családi autó lett
Ne csodálkozz a hozzászólásokon, marhaságokat írsz, megszeged a fórumszabályokat és te vagy felháborodva.
Tobika1 :Gondohatott erre, igen. De attól még nem kellene elhinni, mert ez tipikus marketingduma. -
apeelme
addikt
válasz
callvote #9174 üzenetére
Hohóóó megkérlek hogy fogd vissza magad egy kicsit, én sem beszélek így veled, lehet hogy számodra senki vagyok mégis úgy gondolom kijár a tisztelet egymás felé...
milyen romot is használsz most?
Te állítasz valamit amit nem tudsz bizonyítani, mégis te vagy felháborodva?
És hidd el hogy csak magadat járatod le mert rajtad kívül mindenki tudja hogy - finoman fogalmazva - hülyeség amit régen olvastál...ha meg nem tudod bizonyítani inkább maradj csendben! -
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #9175 üzenetére
nem rá értettem,olvass a sorok közt de amigy oylan "beszolások ,lenézések" vannak mint pl most a tied is,vagy aki nem fejlesztőmérnőkazhülye tipusu,akkor ne csodálkozz...
-
viperabácsi
addikt
válasz
callvote #9174 üzenetére
Ha neked apeeelme senki akkor koccolj innen szerencsétlen
És ezzel befejeztem számomra vége !Csak ő az egyik senki aki miatt van egy custom rom a telcsiden .Előszőr ezt mérlegeld aztán írkálj Baromságot
(#9176) callvote Egy hónappal ezelött azt sem tudtam mi az ANDROID most custom rom van a telón 3 embernek köszönhetően KELZSOCA , APEELME , mrskatejoe TE ne minősíts egyetlen egy forumtársat sem míg nem tettél le semmit az asztalra ! ÉS EZZEL ezt részemről lezártam!!!
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9171 üzenetére
nem most olvastam hanem honapokkal ezelőtt,bocs hogy nem keresgetem egy számomra senki miatt...ott a google a barátja skate armv7 zte és ott lesz pár találat el kell olvasni és meglesz...nehogymár én keresgessek...itt sok a nagyokos,aki csak beugatni tud,mind nagy android tudós aki már 2x cserélt romot..aki meg nem bujik bele az android forrásába az meg egy hülye...NC
(#9173) scyllarus
nem azt irták hogy egyenértékű hanem ugy hogy nem armv7 hanem egy nagy teljesítményű armv6..meg volt mellette körítés hogy így volt megoldható hogy 150 dolláros árral piacra dobják...
node ismétlem nem magyarázkodom mert nincs mire..google és kész. -
scyllarus
veterán
-
apeelme
addikt
eleve sületlenség, pláne úgy hogy hivatalos forrás sincs megjelölve, linkelve, idézve...
(#9170) callvote: rendben, kérjük a linket!
a teló nem attól lesz armv6 (arhitektúra) mert oda sorolják be...hanem a hardver miatt...[olvasgass] -
malwy
senior tag
válasz
apeelme #9168 üzenetére
Nem csodálkozok, ha ilyenek után kiakad a jónép:
"és mellékesen teljesitményben a skate armv6-ja tudja hozni a 7es teljesítményét,de anyagi és besorolási okokbol armv6os lett,nem én találtam ki kint van azthiszem a zte oldalon vagy valamelyik zte-s portálon,régebben olvastam)"
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #9166 üzenetére
mi van itt ma? miért csináljátok ezt? meglátjátok pihire küldik a topicot, akkor meg lesz sírás, magatokat szivatjátok le...nem értitek?
-
salieven
aktív tag
válasz
viperabácsi #9166 üzenetére
de onnan melyik linkről szedjem le? pc driver1 vagy pc driver2?
-
apeelme
addikt
válasz
salieven #9161 üzenetére
minden drivert a telóval kapcsolatban törölj...használj esetleg usbdeview-t...google segít!
majd kezdj mindent előlről, driver telepítés után reboot, ha megint csak - waiting for device - feliratot kapsz és telón zöld robot van akkor, még mindig nem jó a driver amit felraktál! -
vs23
csendes tag
nekem az sd kártyát nem ismeri fel a telefon...beleraktam másik skatebe, ott se ismerte fel fel, de kártyaolvasóval igen... mindent megpróbáltam, leformáztam, frissítettem, mindent alapra raktam, de semmi...
-
callvote
senior tag
válasz
#40993792 #9158 üzenetére
mi is reménytelen?főleg ha a hozzászólás számát nézzük?
most vagy az autós hasonlat nem jön be vagy a zte-s írásom,de akkor feltételezem chipman nagyobb dev mint maga a zte corporation
NC(#9159) apeelme
jólvan én is utoljára irom le....sokszor NINCS a mezőben szerkesztés felirat és ha NINCS akkor figyelmeztetés SINCS hogy lejárt....nem tudom mi nem érthető ezen...
-
apeelme
addikt
-
viperabácsi
addikt
lejárt a szerkesztés próbáld EZT
Nekem pont win 7 x64 alatt segített!!
-
PeliScan
addikt
Köszi a hozzászólásokat!
Szerintem az lesz, holnap fogdosom nyomkodom picit mindkettőt egymás mellett, megnézzük, mennyit kéne hozzárakni, mennyire szép, aztán feldobok egy pénzt.
Ha marad a Skate, jövök délután ROM-ért.
-
salieven
aktív tag
válasz
callvote #9144 üzenetére
határozottan be van kapcsolva .... hibakeresésé is megy rajta .... és ugye ahogy indul a dos-os ablak a teló újraindul és egyszerűen onnan vége .... kis zöld droid és kész ... akksi ki akksi be utána hangerő le és bekapcs gomb ... és nem a recovery menü jön elő hanem az FTM felirat ... szóval úgy csinálom ahogy le van írva
-
callvote
senior tag
passzolom,állitolag az arizona az 1-1ben racer II.
de olvastam olyat is hogy a blade cuccai vannak benne....
minek akarjátok rootolni?
lehet ha sokat olvasgatsz találsz megoldást,külföldi oldalon persze,mert sztem azt a telót nem nagyon fogják támogatni mindenféle romokkal stbstb.(#9142) apeelme
nem láttam
am legtöbbször nem tudok szerkeszteni mert kiirja 00.05 lejárt... -
salieven
aktív tag
nekem ez nem akar összejönni .... FTM képernyő fogad megint és kézileg nem engedi telepíteni a drivereket mivel azt írja hogy a legfrissebb van fenn .... ötletek esetleg?
-
callvote
senior tag
ja..de ha van egy zsír uj 308as pözsód akkor elcseréled egy használt mercire csak mert az merci vagy esetleg több az extra?
ha meg játszani akar vegyen xbox 360at vagy ps3-at
dehát nekem mindegyés mellékesen teljesitményben a skate armv6-ja tudja hozni a 7es teljesítményét,de anyagi és besorolási okokbol armv6os lett,nem én találtam ki kint van azthiszem a zte oldalon vagy valamelyik zte-s portálon,régebben olvastam)
-
tboldi
nagyúr
válasz
PeliScan #9127 üzenetére
Nem csak +200 MHz-ről van szó, a processzor a DHD-ben ARMv7 architektúrájú (míg a Skate csak v6-os). Felhasználói szemmel ez annyiban jobb, hogy több alkalmazás/játék kompatibilis a telefonnal.
Szerk.: ha nem frissítesz gyakrabban, akkor valószínűleg megelőznek.
(#9138) callvote
Én nem mondtam, hogy cserélje le.Csak leírtam, hogy nem csak 200 Mhz a különbség. Én/mi nem dönthetek/ünk PeliScan helyett.
-
callvote
senior tag
-
Torento
tag
válasz
#40993792 #9122 üzenetére
én ezt onnantól értettem h "a telefon újraindul bootloader módban"
Nekem amikor rákattintottam a CWM instaláló exe fájljára akkor kb max 10 mp múlva újraindult a teló és úgy emléxek 2 perc elég volt neki... (szal a zöld robot max 2 percig volt látható)
Meg ha a "waiting for device" feliratnál elkezd időzni akkor ott tuti nem jó valami... -> újraindítás segíteni szokott (ha fenn van a motorola driver akkor mindenképp) -
PeliScan
addikt
Pontosan egy év, 365 nap Bladezés után ma váltottam egy vadiúj Skate-ra, egyelőre nagyon tetszik, már most megszerettem.
Ugyanakkor, holnap lesz lehetőségem 6-8e ráfizetéssel elcserélni egy pár hónapos, garis, szép állapotú HTC Desire HD-ra.
-
Torento
tag
Meg is próbáltam,ugyanaz...
-
salieven
aktív tag
- A készülék újraindul bootloader módban (kis zöld robot lesz látható a kijelzőn) közben, ha még nincsenek fent a driverek ezeket is telepítheti (ebben az esetben a waiting for device felirat látható a dos ablakban.
- A készülék recovery partíciójára felíródik az aktuális recovery.img, és ezzel készen is vagyunk.ennél mennyit kell várni úgy őszintén?
-
salieven
aktív tag
valaki tudna nekem linkelni 1 jó kis rom-ot?
ami megbízható és stb
és a skatet is ugyan úgy kell rootolni mint a bladet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest