Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- 
			  LOGOUT Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

apeelme addikt válasz  callvote

üzenetére callvote

üzenetéretovábbá ha baromság ha nem ez nem ad okot arra hogy becsmérlő megjegyzést tegyetek(tisztelet a kivételnek) - ebben részben igazad van mert nem én találtam ki,és nem fogok keresgetni senki helyett ha valaki kiváncsi rá keresse ki..ne várja el senki tölem hogy egy honapokkal ezelötti cikket megtaláljak.... 
 - sajnos ezt te hoztad fel neked kell bizonyítanod ha azt akarod hogy hihetőnek tűnjön, még akkor is ha te a háttérben egy ZTE munkatárs vagy, sajnos ezt senki sem hiszi el látatlanban...sztem TE lennél legjobban felháborodva ha kiadnánk egy rom-ot és nem az lenne benne amit én/mi állítunk...- de ezt az egész hercehurcát mind megúszhattad volna, ha nekiállsz ugyanúgy keresni és olvasni egy rövid ideig mint anno tetted...és az arcukba nyomod a cikket/infót...de NEM ezt tetted! grat! 
- 

scyllarus veterán válasz  callvote

üzenetére callvote

üzenetére"rajtad kívül mindenki tudja hogy - finoman fogalmazva - hülyeség amit régen olvastál..." 
 Nem azt mondták, hogy hülyeséget beszélsz, hanem hogy hülyeség volt leírva. Szóltak egy páran, hogy ez nem igaz, erre Te húztad fel az orrod, hogy ez hivatalos ZTE álláspont.
 Az Apple szerint sincs Death Grip, csak rosszul fogják a telefont... Nem tűnt még fel, hogy a cégeknek érdekük, hogy hmm.. csúsztassanak? Ne higyj el mindent, amit olvasol.
 Részemről kiszálltam ebből a vitából.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest