Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

apeelme addikt válasz  callvote

üzenetére callvote

üzenetéretovábbá ha baromság ha nem ez nem ad okot arra hogy becsmérlő megjegyzést tegyetek(tisztelet a kivételnek) - ebben részben igazad van mert nem én találtam ki,és nem fogok keresgetni senki helyett ha valaki kiváncsi rá keresse ki..ne várja el senki tölem hogy egy honapokkal ezelötti cikket megtaláljak.... 
 - sajnos ezt te hoztad fel neked kell bizonyítanod ha azt akarod hogy hihetőnek tűnjön, még akkor is ha te a háttérben egy ZTE munkatárs vagy, sajnos ezt senki sem hiszi el látatlanban...sztem TE lennél legjobban felháborodva ha kiadnánk egy rom-ot és nem az lenne benne amit én/mi állítunk...- de ezt az egész hercehurcát mind megúszhattad volna, ha nekiállsz ugyanúgy keresni és olvasni egy rövid ideig mint anno tetted...és az arcukba nyomod a cikket/infót...de NEM ezt tetted! grat! 
- 

scyllarus veterán válasz  callvote

üzenetére callvote

üzenetére"rajtad kívül mindenki tudja hogy - finoman fogalmazva - hülyeség amit régen olvastál..." 
 Nem azt mondták, hogy hülyeséget beszélsz, hanem hogy hülyeség volt leírva. Szóltak egy páran, hogy ez nem igaz, erre Te húztad fel az orrod, hogy ez hivatalos ZTE álláspont.
 Az Apple szerint sincs Death Grip, csak rosszul fogják a telefont... Nem tűnt még fel, hogy a cégeknek érdekük, hogy hmm.. csúsztassanak? Ne higyj el mindent, amit olvasol.
 Részemről kiszálltam ebből a vitából.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest