- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
8400 - 8301
22910 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-02-27 08:17 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyroman99
csendes tag
-
apeelme
addikt
-
mrskatejoe
aktív tag
(#8394) pyroman99
Akkor áruld már el mit is akarsz azzal a telefonnal ???
mert ha gyári rom és recovery van rajta akkor hogy rootoltad ?látom (#8395) apeelme reagált rá

másik ROM-ot akarsz feltenni ?
egy kis segítség neked [link]
Az elsőt olvasd végig figyelmesen , ad némi jó tanácsot
-
callvote
senior tag
-
apeelme
addikt
ami itt a fórumon felmerült "kétfajta" szenzor az egy és ugyanaz és mégis más...a kalibrációs adatok amiben különbözik, a kernel természetesen támogatja ahogyan eddig is...egyébként ez a proximity és a fényérzékelő is egyben.
rengeteg információt kell még átnyálaznunk és ez hosszú idő, nehezíti a dolgot hogy temészetesen zsoca Skate-jén tökéletes a proxi kalib., így ha valamit módosítunk is azt nehéz tesztelni is ezen a téren...(#8394) pyroman99: és akkor már csak azt kellene tudni hogy hogyan root-oltál...
-
pyroman99
csendes tag
Gyári rom, gyári recovery.
-
callvote
senior tag
-
mrskatejoe
aktív tag
-
apeelme
addikt
-
Genius007
őstag
-
Drbonci
aktív tag
Na úgy néz ki ma nem lesz rom csere , pedig már a mentés is ott figyel a többi között .
Na de majd holnap újult erővel

-
mrskatejoe
aktív tag
-
gabe96
aktív tag
-
apeelme
addikt
-
pyroman99
csendes tag
Bocsi, kicsit rosszul fogalmaztam. Nem a superuser jogot akarom megvonni, hanem unrootolni az egész telefont. Előre is köszönöm a választ!!
-
Torento
tag
Haweromnak pont ilyenje van és amikor én elkezdtem a romozgatást elkezdte őis,szólt h segítsek... (de sajnos annál nincsenek magyar rom-fejlesztők meg "normális" topic-ot sem találtunk)
CM 7.1 van rá de min android 2.3 kell h legyen a telón (ha ettől régebbi verzió van akkor először be kell frissíteni ilyenre) -
mrskatejoe
aktív tag
-
pyroman99
csendes tag
Hogy birom a superuser jogot vissza vonni? Fontos lenne. Előre köszönöm!
-
mrskatejoe
aktív tag
-
etsmark
tag
Kamera modban van folyamatos led?
-
Drbonci
aktív tag
Nem baj ez hogy kicsit behányt a topik , legalább rommereink nyugodtan dolgozhatnak

-
Apaxp
senior tag
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Feltettem IA-t, háááát, valami iszonyat jó

a másik dolog:
Egy barátom Skate-t akart, de a végén Samsung Galaxy Ace-t vett. 10 óránál többet nem bír az akksija, úgy, hogy nem használ semmit. Ezt lehet orvosolni egy másik ROMmal? Ha igen, kinek a munkáit ajánljátok?
-
apeelme
addikt
a gond az hogy látszólag alapfogalmakkal és ismeretekkel nem rendelkezel, konkrétan DOS alapparancsok...
egy parancsot szeretnél futtatni de nem abban a mappában tartózkodsz ahol a futtatható állomány van..."bemásoltam a C-be" könyvtárastól...de tuti hogy nem lépsz bele...
pl.:
"bemásoltad C-be", ha nyitsz egy parancssort akkor szinte tuti hogy itt vagy:
c:\Documents and Settings\felhasznalovissza kell menned a C meghajtó gyökerébe:
cd\majd:
cd fastboot (mer ugye ilyen könyvtár néven "másoltad be C-be")és itt kiadni a parancsot, mert minden fájl ami a flash-ez kell ebben a könyvtárban van:
fastboot-windows flash recovery recovery.img -
foldermate
csendes tag
-
apeelme
addikt
ha még mindig az a hibaüzi akkor: (#8361) apeelme
-
foldermate
csendes tag
A megadott nevet FASTBOOT-WINDOWS arendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként,futattható programként vagy kötegféjlként.EZT Írja ki
-
foldermate
csendes tag
-
scyllarus
veterán
-
foldermate
csendes tag
-
Drbonci
aktív tag
Elkiabáltam , kiderült az igazság
, de nem látok különbséget a kettő között . -
mrskatejoe
aktív tag
-
gumiantilop
csendes tag
Szépnapot!
A helyzet a következö:
Felraktam a telómra a SkaTe v2 romot, majd elkezdtem megpakolászni jó sok alkalmazással..
Mivel elèg kicsinyke hely maradt a telefonon, gondoltam csinálok egy partìciót az sd kártyâra... recorveryben formáztam a kártyát majd megcsináltam a partìciót, felraktam a kártyára a zip csomagot, ès újraraktam a romot /format boot, format sys, format data, format chace, install from sd card/ a partìciókat nem formáztam..Eredmèny:bekapcs után betöltött a rendszer ès minden maradt a règiben (alkalmazások, beállìtások, egyebek).
Mostakkor vattafákizdisz? Elrontottam vmit? Nem a nyers SkaTev2 nek kène rajta lenni? Hogyan tudom leellenörizni h megvan a partíciò, ès ha megvan akkor azon vannak-e a progik?
-
Drbonci
aktív tag
Köszi , újraraktam , és az általad írt módszerrel megy a 153 is .
-
apeelme
addikt
egész egyszerűen nem abban a mappában vagy ahonnan indítani akarod a fastboot-windows.exe-t...
-
kelzsoca
félisten
Nem tudhatjuk milyen PC, milyen rendszer van fent, lényegében nulla információval nem lehet segíteni, illetve 1 tipp: nézd meg másik PC-n is.
-
atus7377
tag
Ember gyanakodni Full screen caller.Letörölni.Most sem örülni!
-
Torento
tag
-
kelzsoca
félisten
Az aláírásomat kell elolvasni

-
foldermate
csendes tag
Ne haragudj hogy privátba írok de már kérdeztelek de nem válaszoltál.ZTE BLADE-re letöltöttem a Recoverypackot kiválasztottam ami kell bemásoltam a C-be.Utánna adb reboot bootloader zöld android utánna fastboot-windows flash recovery recovery.img majd azt írja ki hogy a kötegfájl nem található.Ez mit jelent?
-
GRomeo
tag
Azt hiszem ha nekem ennyiért (65355 Ft) kellett volna megvennem a Skate-t
nem lennék itt ebben a topikban 
Persze az anyagiak mindenkinél mások és az igények is,hogy mire is kell valójában,de természetesen nem fogsz rosszul járni a Skate-tel pláne,hogy van egy jó páros akik gondoskodnak róla,hogy ne unatkozzunk,mindig legyen sok-sok újdonság
sokáig még így legyen 
-
kelzsoca
félisten
-
Torento
tag
-
atus7377
tag
-
GRomeo
tag
-
tboldi
nagyúr
-
attilav2
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megéri a Skate még úgy is hogy a garancia megtartása miatt a t-mobilnál hivatalosan kifüggetleníttetem? Vodás kártyával használnám.
A T-webshopan az előfizu nélküli listaár (tehát nem veszek hozzá semmilyen simet)
55195 Ft, a hivatalos feloldás 10160 Ft = 65355 Ft
63-70K körül már van független Defy+ de kicsit tartok tőle mert angol nyelvű, meg ilyen gsm bolti garanciásak lehetnek. Szerintetek melyikkel járok jobban? Azt tudom hogy a Defy leejtés ellen jobban védve van, viszont a Skate magyar nyelvű és a garancia is biztosabbnak tűnik, legalábbis a sima bolti garanciánál biztosan jobb. Szóval Defy+ vagy Skate? -
domerator
veterán
-
callvote
senior tag
-
Torento
tag
nocsak,mik vannak
lehet tényleg a "jó minőségű" mp3 ne teccene neki..(nekem az autómban viszonylag komoly hangcucc van és ott elég sokat számít hangdinamika szempontjából a minőség)
Meg többen is írják h vissza van véve a hengerő ilyen ~50%-ra,nos nekem ha úgy van megsem hallom ha zsebbe van a telefon és hívnak... már akkoris elég halk ha a hangerő 80%-on van...igen ott a rezgő de így télen nagy beöltözve aztse mindig veszi észre az ember..
Ezeket csak azért írom h nem dübörögtetni akarom én csak használni
-
feecike
csendes tag
Olyan program letezik mint a screenshit csak videot csinal? csinalnek egy vidit hogy mit is ttud valojaban a skate hogy mindenki tudja
-
apeelme
addikt
kérek mindenkit hogy mindig írja le hogy milyen rom-hoz tartozik a kérdése mert így nem tudjuk eldönteni...
az általunk készített IceArmor-on be tudod állítani: Beállítások - Extra beállítások - Hangerő - a Mindig játsza a hangszórón részben pipáld be a kívánt esetet... (Értesítések,Csengőhangok,Ébresztők)
-
GRomeo
tag
Viszont akkor hallgasd meg,hogy recseg mikor rá van téve adatkábelen keresztül pl.laptopra és közben akkor hívnak
félelmetes hangja volt a hangszórónak azonnal lekaptam a gépről és gondoltam ennek annyi
de aztán mégsem,ugyanis ilyen hangot még nem hallottam előtörni a hangszóróból 
-
feecike
csendes tag
-
callvote
senior tag
-
feecike
csendes tag
-
atus7377
tag
Azt be lehet állítani valahol,hogyha be van dugva a headset akkor is csörrögjön a telefon hangszóróján?Én nem találtam ilyen opciót.
-
feecike
csendes tag
akit érdekelnek játékok szoljon ebben tudok segiteni pl összes gameloft hd game megu nekem akadasmentesen éljen a skate
-
matec7
tag
közben érdekes, de megoldódott a pn-kód kérős probléma, az ok az lehetett, hogy a letöltött téma zavart be valahogy, mert azzal nem ment..tehát a kérdésem: mire kell figyelni a cm7es témáknál?

-
Torento
tag
-
callvote
senior tag
nem sok játékot teszek fel,jelenleg a hot pursiut van fent, nova2 HD ami fut rendesen..
de fent volt a moder combat sandstorm is,ami akadásmentesen futott...
a modern combatnak nem tettem fel az összes részét(mert minek?)..de ahonnan leszedem a játékokat,mindig elolvasom a kommenteket ugy tudom meg hogy megy-e vagy sem
-
Torento
tag
-
zerdelyi
tag
-
Torento
tag
hát én úgy vagyok vele inkább a hátlap recsegne (jaja a minőséget azért is írtam mert a jobb minőség hangosabb is)
Nem is szivesen vinném vissza mert az előzőnek a hátlapja is recsegett meg a gombjai is... ennek eggyik sem
szivemszerint má egy műszerészhez vinném el "na tegyé bele vmi értelmes hangszórót"
a volt telóim Motorola v3 utána v8 úgyleszólják mint a huzat
-
aszika
csendes tag
-
Torento
tag
-
viperabácsi
addikt
-
mrskatejoe
aktív tag
Nekem nincs "full-os " mp3 -am csak olyan szedett vetett . Olyan van , hogy az egyik mp3 zene halkabb a másik meg hangosabb ( de ez a minőségbeli eltéréstől van). Recsegést nem tapasztaltam egyiknél sem . "Halkulást " ROM-cseréknél igen.
Nem tudom, de nálam nem recseg ropog a hátlap sem ( kivétel ha leveszem
)
Viszont bekapcsolásnál ( boot-nál ) szokott egyet pattanni de ez nem zavaró.Nem vitaként írom, de az a véleményem, hogy sok embernek túl nagy az elvárása ezzel a telefonnal kapcsolatban ..." ennyi pénzért ennyi jár "

No és mi is lenne velünk kelzsoca, apeelme és a többiek nélkül ?

-
GRomeo
tag
Ilyen hangerőn ugyan azt produkálja az én Skate-tem is
Ha használsz DSP-t vagy equalizert ? Vegyél picit lejjebb az értékekből,mert én is jól kivezérlem és nagy hangerőn torzít,viszont fülessel alig kell hangerőt ráadni és elég szépen szól(DSP) Magában a hangszóróján keresztül zenét hallgatni részemről nem szoktam
kicsit Sokol rádiós érzetem van tőle 
-
callvote
senior tag
-
zerdelyi
tag
Hello,
van esetleg valamelyikőtöknek tapasztalata Gameloft játékok Skate-konformitásáról? Mortal Combat érdekelne, valakinek estleg sikerült-e működőképessé tenni rajta?
Egyéb tapasztalat a kérdéskörben szintén érdekes lehet.
Üdv, Zoli -
Torento
tag
A hangszóróval am senkinek nincs gondja csak nekem?Ez a teló ami most van (3 napos) ugyanolyan mint az előző volt...
Mp3 hallgatásnál max hangerőn recseg nem tiszta... lentebb kell venni eggyel de van ameik zenénél 2-vel a hangerőt.... (de tuti mind1 lenne mien rom van rajta a másiknak is az volt h amikor elérte a "kritikus hangerőt recsegett is)
ICE ARMOR van rajta és ottis a DSP Manager-be minden a legbarátibbra van állítva...
egyszerűen gyenge a hangszóró teljesítménye
Bocs h már 1000-edjére írom ezt le de nemigaz h ezzel csak én sz0pok...(meg a másik teló ugye úgy végezte h ez a recsegés ah telt az idő egyre kissebb hangerőn előjött)
Ha másnak nincs ilyen gond akkor én már hétfőn visszaviszem és addig rakosgatom az sd-t a készülékekbe a T-nél amég nem találok egy olyat ami nem recseg..
még annyi h amik nekem vannak mp3-aim itthon az mind "fullos" minőségű csak olyat szedek le 320kbps stb... -
Torento
tag
Ezt persze nem minden rom újratelepítésénél csinálom...
Úgy csinálom h formázom az sd-t létrehozom rajta az ext-et (2gb-s a kártya ezt 256-ra szoktam)
utána kikapcsolom->kiveszem az aksit 30 mp-re (ezt csak most a legutóbbi telepítésnél csináltam,olvastam valahol h minden partícionálás után ezt meg kell ejteni... úgy voltam vele kárt nem okoz)->visszateszem,bekapcsolom CWM módba->mounts and storage->mount usb storage->felmásolom a custom romot->usb unmount->format boot,system,data,cache,sd ezt->és utána felinstalálom a romot -
apeelme
addikt
magát a romot is CWM alatt másolom át... sztem az a legtisztább - jól néznék ki ha CWM alatt felmountolt SD tartalma más lenne...ez teljesen felesleges, akárhogy felmásolhatod a zip-et, csak másolás befejeztével rendesen válaszd le a gépről...
(#8321) Torento: nagyon fontos dolgot hagysz ki - és sajnos a nagy átlag is -, a felmásolom a rom-ot után elfelejtik az aktuális oprendszerben az eszköz leválasztását használni, ha ez megvan csak ezután szabad reco-ban az USB unmount-ra nyomni...

-
mrskatejoe
aktív tag
-
Torento
tag
Én nemis tettem fel másh romot soha... az előző telót már rendesen sajnáltam h állandóan formázva van (mind1 aza teló jó volt arra h kitapasztaljan meik romot akarom használni
)
Sőt az IA2-őt úgy akarom feltenni (mivel az már a végleges lesz rajta sztem) h újraformázom és partícionálom az SD-t és magát a romot is CWM alatt másolom át... sztem az a legtisztább
-
apeelme
addikt
-
Drbonci
aktív tag
A második rendben fut

Az elsőnél is tiltani kellett volna a netet ?
-
matec7
tag
hát ez továbbra is rossz..Kelzsoca, ha csatlakoztatom a géphez a telefont kéri a pin-kódot, szétkapcsol a Sim kártya, vagy nem tudom. Egy fokkal jobb, ha kikapcsolom a hibakeresést akkor tud csatlakozni és csak utána kér pin-kódot.
-
mrskatejoe
aktív tag
-
Drbonci
aktív tag
-
aszika
csendes tag
IA-ban hol tudom kilőni a progikat?
-
mrskatejoe
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
-
Drbonci
aktív tag
Szerintem holnap romolunk ezerrel , tegnap írta zsoca hogy 1-2 nap

-
kelzsoca
félisten
ebből azt veszem le, hogy már csak csinosítjátok
Párhuzamosan megy az is, de még van mit javítani

-
mrskatejoe
aktív tag
-
apeelme
addikt
-
Torento
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
8400 - 8301
22910 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. És olvastam hogy garancia vesztést okoz de visszaállitható. És meg akarom próbálni hogy hogy.. Csak nem anyira értek hozzá
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
új ROM-ot terem

Na de majd holnap újult erővel

, de nem látok különbséget a kettő között .

félelmetes hangja volt a hangszórónak azonnal lekaptam a gépről és gondoltam ennek annyi