- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tobika1
senior tag
Valaki tapasztalt már olyat hogy miért csinálja azt a teló hogy ha csinálok pl egy képet és számítógépen meg akarom nézni akkor nincs meg a kép, telón meg látja a kártyán, újraindítás után meg már a gépen is látja?
haldoklik az sd-m? -
Gorky01
tag
Üdv Urak!
Kérdésem lenne, hogy IA II. alatt valakinél jelentkezik-e az a hibajelenség, hogy telefonálás közben teljesen elmegy a hang kénytelen vagyok vagy én vagy akivel beszélek megszakítani a hívást majd újratárcsázni... Mostanában kezdte el csinálni nem tudom mi lehet a baja. Proximity rendesen megy. Tegnap már próbálkoztam egy teljes rendszer újrarakással is és ma is előjött. (általában hosszabb hívások közben jön elő 3-4 perc fölöttieknél.)
-
joestone
addikt
Működik az aosp romomban a wifi tethering . Ezzel gyakorlatilag minden része működőképessé vált .
-
callvote
senior tag
-
tboldi
nagyúr
válasz
kelzsoca #10387 üzenetére
Most csak elméletet kérdeztem. A közeljövőben szeretnék valamilyen tabot venni.
Igen ez egy Concorde Tab 7020-as. Ez az egyik kiszemelt. Vagy a 7030-as, ami jobban tetszik külsőre, de drágább. Még az általad supportolt Wayteq xTAB-70-es, ami bejön, csak a felbontása nem "app-barát".
Egyébként itt letölthetőek különböző romok a 7030-ashoz, innen jött a root beépítéses ötlet. A 7020-ashoz meg itt van némi anyag (és a képet is innen loptam
).
szerk: Még szezso-t kérdeztem az Ainol Novo7 Paladin-járól, de a MIPS proci és a bizonytalan garancia miatt inkább lemondtam róla.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tboldi #10385 üzenetére
Ha a recovery-ből telepítős root update-ed tartalmát belemásolom egy romon belül a megfelelő helyekre, működni fog a dolog?
Azt csak root alatt tudnád megoldani, de nyilván éppen root előtt állsz, tehát nem, csak recoveryvel lesz/lenne megoldható, illetve tudni kellene hogy milyen fájlrendszert használ a tablet, mert közel sem biztos hogy yaffs2, lehet ubifs, ext3, creamfs stb.., és ezt a scriptben be kell(ene) állítani /főként a mountolás miatt/
Ha én készítek egy javítást/módosítást és rendesen update.zip-nek nevezem el, akkor műküdni fog ezzel a recovery-vel is?
Nem a név számít, hanem a tartalom, ami az ilyen gyári recoverynél szintén a scriptek, megfelelően felépített könyvtárfa, és az aláírás, ami nélkül ez a recovery elhajtja a kész csomagot.
Ez egyébként milyen gép? Concorde?
-
tboldi
nagyúr
kelzsoca!
2 technikai kérdés:
Ha a recovery-ből telepítős root update-ed tartalmát belemásolom egy romon belül a megfelelő helyekre, működni fog a dolog?
Ha én készítek egy javítást/módosítást és rendesen update.zip-nek nevezem el, akkor műküdni fog ezzel a recovery-vel is? -
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #10382 üzenetére
Ne nekem akard elmondani mit tesz egy launcher csere
Aki gyári romot használ, és NEM SZERETNE semmiféle változtatást, csak azt hogy az app drawer-ben a görgetés, vagy egy menübe lépés folyamatosabb vagy gyorsabb lenne, lecseréli a launchert.
--------------
A wifi közben szépen működik, így lehet (de nem ígérem) hogy holnapra lesz egy IA3-as verzió. -
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #10381 üzenetére
kicsit belevariál a menübe + ebbe abba..de lényegi változás nem lesz...
procihuzás,finomhangolás,root stbstb
azért egy mezei launchert(legyen az akármelyik) nem lehet összehasonlítani azzal ha egy másik romot tesz fel"Háát ha végre sikerülne beszereznem a Skatet főzött romot nem mernék feltenni, túl rizikós, inkább egy jó launchert "
az egyik nem váltja ki a másikataz IA2-ben a build.prop-ban miért van ez 2x?
ro.media.dec.jpeg.memcap 10000000 és 20000000 -
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #10380 üzenetére
Mivel a legtöbbet a launcherrel érintkezik a user, ezért igen, meghatározó egy rom működésében.
-
aldebaran
addikt
válasz
bluobluo75 #10375 üzenetére
Ha én beszerzek egyet, az lesz az első dolgom.
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #10375 üzenetére
a launcher csak a kinézeten változtat...
a rom csere meg kinézet és teljesítmény változtatása...
sokkal több dolgot elő lehet hozni a telefonból,mint gyári rommal..
úgy is mondhatjuk hogy gyárilag "butítva " van.
minden kezdet nehéz,de ha egyszer figyelmesen elolvasod a romok alatti telepítési infókat,akkor hamar belejössz(#10377) joestone
[link] -
joestone
addikt
Sikerült megfejtenem mi okozta , hogy a marketből nem engedett letölteni néhány appot (neocore , traffic monitor) arra hivatkozva , hogy nem kompatibilis a telefonnal .
A problémát a build.propban a qemu.sf.lcd_density=240 okozta (nem írtam át semmit HTC -re minden maradt az eredeti ZTE) ezt a bejegyzést kiszedve már nem jön az üzenet , hogy nem kompatibilis a telefon. Viszont ez meg felvetett egy következő problémát , hogy kicsi lett a billenytűzet (a cyanskate esetében is) . Némi keresgélés után meglett a megoldás . Most már a bill is rendben és a fentebb említett appokat is engedi letölteni.
Ha valaki esetleg találkozott a problémával és megosztja milyen app esetében jött elő (nyilván nem azokra gondolok amik nyilvánvalóan nem kompatibilisek , mert mondjuk arm v7 kell neki).@callvote :
Ezt tudom , meg a megoldás is megvan szerintem. Olyan app kellene amelyiknél valaki a nem kompatibilis hibával találkozott a marketről letöltésnél , de kézzel meg felment az app .
Tesztelném , hogy valóban megoldás -e . -
badmad
senior tag
válasz
skidrowkill #10374 üzenetére
Szia!
Nem tudnál nekem küldeni egy általad szerkesztett változatott prívátban .Nekem ez a része még egy kicsit magas -
skidrowkill
aktív tag
válasz
bagyusz #10368 üzenetére
én sem tudtam többet várni mint 1 óra miután meghozták,egyből ment fel a főzött rom
igen amiket írtál nagyban dob a minőségen..mintha kicserélték volna a kamerát
[itt vannak képek] -
bagyusz
őstag
Először milyen romod van fent? Mert, ha kelzsoca féle romok egyike akkor azok már tartalmazzák ezt a "beállítást".
Root jog szükséges hozzá, valamint kell még egy rootexploler. System mappában megkeresed a build.prop file-t és szerkesztőnézetben beírod az utolsó sor előtti részbe.
-
bagyusz
őstag
válasz
skidrowkill #10366 üzenetére
Nálam a gyári rom addig élt, hogy t-mobil boltól haza jöttem ami volt 15perc és már raktam is fel a főzőtt romot.
Ami sokat dob a kamera képminőségén az szerintem a build.prop-ban lévő beállításoktól függ.
ro.media.dec.jpeg.memcap=20000000 <- ez szerintem a kép bitsűrűségét szabályozza
ro.media.enc.jpeg.quality=100 <- jpeg minősége %-ban mérveHa meg tévednék, akkor úgy is kijavítanak.
-
storm3
senior tag
Sweeter Home launchert próbálta valaki? Teljesen átszabja a telefon app drawerjét és a home screent is,de nekem olyan tapasztalatom van,hogy k*rvára szívja az akksit. Lehet csak beragadt valami program,nem teszteltem még hosszabb távon,de aki szereti cicomázni a telefonját,annak érdemes ránézni.
-
malwy
senior tag
Lehetséges, hogy érzékenyebb IA alatt az érintőképernyő? Vagy beplacebóztam, illetve kifogás, hogy fáradt vagyok/leépültem agyilag, azért mennek szarabbul a játékok?
-
aldebaran
addikt
válasz
#40993792 #10360 üzenetére
to everyone: Nagyon köszönöm a válaszokat, akkor nemcsak magamat győzködöm -meg az asszonyt-, hogy jó ez a teló, hanem tényleg megéri az árát.
Zsolt_72: Honnan vetted ennyiért? Én bárkinél bepróbálkozok 30k-ért és mindenki elküld melegebb éghajlatra, vagy nem válaszolnak, pedig annyiért azonnal megvenném...
Nagyjából tisztában vagyok az androiddal, mert van egy WayteQ tabletem... csakhogy mit bír ez a teló. A játékokból csak az egyszerűbbeket szeretem...
-
bagyusz
őstag
válasz
skidrowkill #10359 üzenetére
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
aldebaran #10356 üzenetére
Én meg vagyok fele elégedve.
Tudom ajánlani..ennyi pénzért nem veszel jobbat...vagyis igen(SE mini) de az nagyon pici..és élvezhetetlen a böngészés,filmnézés,gps.
Szóval ez a megfelelő telefon ha nem szeretnél sok pénzt telefonra szánni...és a böngszés is jó 4.3"-os kijelzőn
A Főzött Romokkal tudod élvezhetőbbé tenni,mivel a gyárin minden élvezhetetlen,és lassú.
Ami a legnagyobb hátránya (Szerintem) a kamera..nem a legjobb minőségben vesz fel és fényképez... -
callvote
senior tag
válasz
aldebaran #10356 üzenetére
megéri..főleg hogy most megint olcsóbb lett...
a felsoroltakra mind jó,de mivel ez armv6os teló,így nem fog menni pár játék..de szerintem ez nem nagy veszteség...
rom cserével sokkal többet kihozhatsz belőle,mint amit eredetileg tud,úgy elérhető lesz sok HD játék is.
én GPS-re iGo-t használok,videóra qqplayert...de ez mindenkinél máshogy van.
ár/érték arányban még mindig ez a legjobb választás. -
bubus66
nagyúr
Milyen programmal tudok Flash videókat letölteni?
-
aldebaran
addikt
Én most tervezem egy ilyen vásárlását.
Ajánljátok ezt a készüléket?
Amire használnám: GPS, filmek, játékok, wifi, telefonálás.
GPS és filmnézésre milyen programokat ajánlotok rá?Korábban olvastam róla infókat, de most friss véleményekre vagyok kíváncsi.
Láttam, vannak romok hozzá, melyik, milyen... stb.
Szóval, 40e-t megér szerintetek a készülék?
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #10352 üzenetére
Rendszerpartícióra fastboot-al írj fel ilyen dolgokat, vagy futó rendszer alól terminálból, vagy végső esetben recovery-t recoveryből frissíts le, csak a művelet után ne indítsd újra recovery módban, mert az nem lesz szerencsés.
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #10348 üzenetére
Mint ahogy Joe már leírta, semmi sem olyan egyszerű mint gondoljátok, egy ilyen módosításhoz újra le kell forduljon a rom, a különböző mókolások nem működnek, és nem is szeretnénk ilyen módon megoldani...
(#10349) skidrowkill
Nem hinném hogy bármi újat tudnak behozni, szvsz. felesleges felrakni, de hol olvastad hogy ezzel a kombóval kell felrakni??? ez a kikapcsolt állapotban a TPT funkciót aktiválja be.
-
joestone
addikt
válasz
callvote #10348 üzenetére
A füles szerintem egyszerűen orvosolható , a wifi miatt viszont újra kell fordítani az egész romot , mert rendszerfájlokba is belefordul a beállítás . Elméletben lehetne patchet is csinálni belőle , mert ha minden igaz akkor csak boot.img változik , illetve a libhardware_legacy . De abban nem vagyok biztos , hogy csak a libhardware_legacy érintett a dologban.
A fájlok cseréje meg nem működik a két rom között , mert az IA2 vmsplit_3g beállítással fut , amit meg én fordítottam az pedig a gyárival megegyező vmsplit_2g -t használ . Ez abban okoz problémát , hogy egyes rendszerfájlok , más és más fixen beállított memóriacímekre kell betöltődjenek. -
skidrowkill
aktív tag
Valaki feltzakta az 5.5.0.4 recovery-t?
1,Megéri felrakni?Kockázatos?mivel jobb?
úgy kell felrakni hogy hangerő fel menügomb és power? -
joestone
addikt
válasz
bagyusz #10345 üzenetére
Nem tudom az alatt , mi lehet a probléma , ami beállítás (wifi iterface nem wlan0) szerintem okozza azt elküldtem apeelme kollégának . Pontosan ezért kezdtem a cm7 -et gyári kernellel , mert az garantáltan jó kell legyen . A gyári kernel használatához pedig csak egy kapcsoló kell a boardconfigba , és a prelink-linux-arm-2G.map -et kell ellenőrizni a build/core mappában .
Mivel a cyan forrását nem módosítottam (de igen, kivettem a recovery-t az otapackage -ből) , a driverekben , és a device folder konfigokban lehet differencia az általam készített cm romhoz képest.
A cm -ben az a zseniális , hogy majdnem minden elő van készítve , csak paraméterezni kell a boardconfig.mk -t . Dolgozni sokkal könnyebb vele, de nekem nem tetszik az a sok kiegészítés amit beépitettek , nekem a puritán üres android jön be a kevés beállítási lehetőséggel. Egy aosp verziót sokkal nagyobb munka működésre bírni .
A tempó gondot nem a téma okozza (tudom , hülyén hangzik) , feltettem az ia témát és gond nélkül megy a wifi így is. -
hunaqua
addikt
Az IA2-nél nekem 2 hiba szokott előfordulni.Az 1-ik a visszatérő proxy probléma. Van,hogy 2 hétig tökéletesen működik,aztán 1-szer csak az akku ki-be segít.A másik az,hogy hívásnál nem tudom feloldani a készüléket (2-3 estben csinálta).Teljesen érzéketlen a "csuszka".Amikor megunja a hívó és bontja a próbálkozását,akkor magához tér.
..egyébként meg tök jó,nagyon szeretem..de vártam ma is egy fontos hívást,és nem tudtam felvenni.A vicc meg az,hogy "ismeretlen" számról hívtak amit vissza hívni sem tudok.
-
callvote
senior tag
EZ a videó jobban tetszene ha az elején skate zizegne
-
joestone
addikt
A cyanskateoc.zip fixálva lett . A kernel #66 lett és már működik benne a cyanogenmod beállítások alatt a cpu húzás , nem kell külső app hozzá.
-
kelzsoca
félisten
-
callvote
senior tag
válasz
grotib #10338 üzenetére
lehet,a szolgáltatonál tiltod az emeltdijas sms/hivás küldés-fogadást
(#10337) Indiant
a rendes spb shell-t is fel lehet tenni,a fizetöset is de egy idő után licensz gondra hivatkozva nem müködik...
szal vagy megveszed vagy crackeled..
nem tudom amugy mennyi nap kell hozzá...
de amig meg nem oldották a rendes spb crackelését,ez sokáig gond volt
hagyd fent x napig,engedd a telefonnak a netet és majd kiderül berinyál-e kis idő elteltével -
callvote
senior tag
válasz
Indiant #10332 üzenetére
láttam de nézd a leirásban a linket is amit mellékeltek,ott van a full fizetösen..ez valami lite verzio lehet vagy demo ja és béta...és ugy FREE...
Перед установкой и использованием программы, пожалуйста, ознакомьтесь с условиями лицензионного соглашения...
Mielőtt telepíti és használja a programot, kérjük olvassa el a licencszerződést.
és ott a link is ahol már az ára is ott van -
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
SPB Shell 3D rajongók, most fedeztem fel egy ingyenes alternatívát. Úgy hívják ,hogy Yandex Shell. Ha minden igaz akkor ugyanaz a program. Oroszul beszél.
-
joestone
addikt
válasz
mrskatejoe #10327 üzenetére
A skateoc.zip csak a kernelben különbözik , abban engedélyezett az oc , 921 MHz -ig lehet húzni a procit . Mivel , mint ítam nem hibátlan a rom, a cpu húzását a cyanogenmod beállításokból nem tudod megtenni kell egy külső program pl cpu master free . A wifi sebesség ugyanúgy jó az oc verzióban is .
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #10326 üzenetére
(#10326) joestone
Nekem mint laikusnak úgy jön le, hogy 2 féle verzió van. Ha igen akkor leírnád a különbséget, vagy legalábbis hol lehet utána olvasni ? " Még egy oc teszt verzió felkerül ".
Mint írtam többször nem vagyok egy "android mágus, sem mester " csak érdekel a téma.
Köszi
-
joestone
addikt
válasz
kelzsoca #10325 üzenetére
Nem nagyon tervezem hosszasan ismerkedni a CM forrásával . Továbbra sem rajongok érte , de ennyi időt rászántam a dologra.
A zavar forrása az volt , hogy a make fájlok kicsit máshogyan vannak csokorba szedve a cm esetében , mint az aosp esetében . Az utolsó fordítás ami kipróbálható , már a terveknek megfelelően fordult . A wifi megoldása az volt amit korábban apeelme kollégának is írtam a wifi interface neve . A többi wifi rész érintetlen cm forrásból fordult.
A rom teljes egészében a cm forrásából fordult (na jó a device folder az nem cm, a gyári komponensekből pedig a szükséges fájlok kerültek bele, ril , kodekek stb) , a tesztelés végett került bele a gyári kernel ami külön mókolás nélkül használható a cm esetében is , csak be kell kapcsolni a vmsplit_2g opciót és kell egy prelink map amit meg a gyári rom alapján az isprelinked segítségével meg lehet csinálni. Természetesen ugyanúgy használható egyedi kernellel is a cucc . Az biztos , hogy lehet hibát találni , amit lehet finomítani , javítani . Az biztos , hogy a cm -es pályafutásnak vége amire kiváncsi voltam azt megtudtam , Még egy oc teszt verzió felkerül , hogy aki tesztelni szeretné az tesztelhesse aztán részemről a cm projekt letudva , meghagyom nektek . Azt gondolom tesztverziónak teljesen jó ,aki kiváncsi rá kipróbálja . Nem hibátlan , de nem is szórja teli hibákkal a logcatot , nem is a tökéletes rom megalkotása volt a célom vele.Aki szeretné oc -s verzióban is tesztelni az a cyanskateoc.zip fájlt töltse le a joestone.prisonblock.hu oldalról .
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #10323 üzenetére
Szerintem egy kicsit ismerkedj a Cyanogenmod forrással, mert a leírtakból nézve nem igazán vagy tisztában azzal-mi hogy van megoldva, bár a ZTE-s kernel behozása, és egyéb rendszerközeli fájlok bemókolása a CM romba, nem tudom hatással van -e ezekre a dolgokra.
Ext-et alapból nem támogatja egyik CM rom sem alapból, ahhoz általában a Darkthermor féle A2SD-t szoktuk integrálni, a cache-et pedig a DATA-ra irányítja át.
Igyekeztem belerakni az összes cm csicsát , így belekerült a témaválasztó is ha valaki egyedi kinézetet szeretne tenni rá.
A T-Mobile theme engine az egyik olyan extra opció, amiért sokan szeretik a CM romot, ez nem nevezhető "csicsának"
A wifi normális működése szép volt, csak kérdés hogy ezt miként vagy minek árán oldottad meg, mert mi csak a CM forrásból dolgozunk és a problémákat is forráson belül oldjuk meg, ha megoldható.
-
joestone
addikt
válasz
joestone #10322 üzenetére
Azt elfelejtettem írni , hogy gyári particiókiosztáson működik , a csökentett méretű cache particióval (2M) rendelkező készülékek esetén market telepítési hibák léphetnek fel(nincs elég hely a letöltéshez). A későbbiekben a cache2ram funkció is aktiválva lesz így ezeken a készülékeken is fog működni.
-
joestone
addikt
Ha valakinek van kedve tesztelni első cm romomat az a joestone.prisonblock.hu oldalról töltse le a cyanskate.zip fájlt. Rendesen recoveryből telepítendő .
Biztos , hogy lehet még rajta mit finomítani , de működik . Igyekeztem belerakni az összes cm csicsát , így belekerült a témaválasztó is ha valaki egyedi kinézetet szeretne tenni rá.
A wifi többszöri ellenörzés után is kihasználta a teljes rendelkezésre álló sávszélességet .
Az sdext -et nem próbáltam (nincs is ext partició az sdmen) az előfordulhat , hogy nem működik .
Egyenlőre gyári kernel lakik benne , a későbbiekben kerülhet bele oc -s kernel is . -
joestone
addikt
Némi kép a teszteredményekről (gyári kernellel oc nélkül , ondemand governor , 800MHz) :
-
joestone
addikt
Elkészült az első cm fordításom. Elég más volt a device config folderem az aosp miatt , de végül lefordult. Igaz nem minden teljesen úgy ahogy szerettem volna ezért egy két libet (audio, gralloc, ril) az aosp -ből vettem . A cyanogenmod settings az egyenlőre még fc -zik (a skateparts tilal6991 forrásából származik) .Meglepő módon elsőre úgy tűnik minden működik.
Van hang, működik a kamera , látszódnak a szenzorok, berreg a wifi tether, gps is megmondja hol vagyok . De ami sokakat érdekel az a következő képeken látszik. -
bubus66
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Google fiókomba hol tudom meg nézni, a lementett névjegyeket? -
joestone
addikt
válasz
bagyusz #10310 üzenetére
nem tudom pontosan , mert van mikor menet közben eszembe jut valami aztán nyomok egy ctrl+c -t és kezdem előröl. Igen xda -n is írta valaki lassan egy éve , hogy megjelent a 2.3 -am gt540 -re .
Most meg mindjárt itt hagyom , mert mennem kell dokihoz a control ct eredményekkel . -
bagyusz
őstag
válasz
mrskatejoe #10304 üzenetére
Bagyusz mesternek is furcsa volt , lehet azon a részen van a "kutya elásva "
Semmilyen kutya nincs elásva, kint van a kertben.
Mint látod, nem csak nálam produkálja, a hibát. Az internetes kapcsolattal nem is lenne bajom(bár igaz, hogy 15Mbps helyett csak 5Mbps-jön) csak a hálózatról való file küldés/fogadás ne lenne 5Mbps.
Másik, hogy nekem ezzel a beállítással stabilabban tartotta az adatátvitelt, de ez mellett megannyi beállítás variáció térhet el az én és a te készüléked közt, tehát az ilyen feltevés alaptalan a te részedről.
-
malwy
senior tag
Na most meghülyül a V2-esen a market. Nincs elég hely az eszközön, holott 7gb sd, kb 400MB sd-ext, és 80MB belső....
De mint ha valahol volt a topikban, majd kikeresőzöm. Illetve egy újraindítást megpróbálok. Lehet visszamegy a IA, bár ennél tényleg gyorsabb a samba fájlmegosztás, látványosan. -
joestone
addikt
válasz
mrskatejoe #10304 üzenetére
Estére fordítok egy CM romot , egyrészt talán sikerült végre megfejtenem mitől nem indul a tethering , másrészt vannak ötleteim a hibára .
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #10303 üzenetére
(#10303) joestone
Nálam Te illetve Ti vagytok a Mágusok
Az a sejtésem , hogy ha újra születnék akkor sem érném el a Ti szinteteket
ezért csak megpróbálok értelmesen nézni
és esetleg okosat kérdezni
Bagyusz mesternek
is furcsa volt , lehet azon a részen van a "kutya elásva " tehát itt [link]
ezt csak azért merem feltételezni mert amikor feltettem az IA2 -t akkor nem állítottam még az animációkon (sebesség) és mértem a wifit. Akkor elfogadhatónak tűnt. Később átváltottam az animációt a javasolt gyorsra. No ekkor nem volt stabil a wifi.
Lehet, hogy semmi köze az egészhez ,de részemről egy észrevétel. -
joestone
addikt
válasz
mrskatejoe #10299 üzenetére
Csináltam pár próbát a wifivel , ami biztos , hogy nem a kernel okozza a gondot , ezt a saját fordítású kernellel ellenőriztem . Nem a dhd.ko produkálja a hibát , és nem az init.rc -ben egy beállítás (ebben egy kicsit másabbat használok mint a standard) .
A készülő romban is a wifi rész szivat , maga a wifi működik , viszont a tethering nem akar elindulni. A többi rész már működik rendesen , megy a kamera , lehet felvenni is vele. -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #10301 üzenetére
én qqplayer használok,ahhoz nem kell semmilyen codec..megy minden annélkül is.
v2 alatt nem használtam még ezt de biztos jobb a wifi azon.
megvárom mig kijön a v3 és megnézem azzal,vagy ai2höz ujabb patch
lehet én is visszatérek a v2höz,de csak honap végén mert call meter 3g-t használok az előfizetésemhez,és nem akarom megkavarni most egy friss telepitéssel -
mrskatejoe
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest