- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Igértem, hogy teszek fel képet, íme:
(Skate akku, ROM:SkaTe V2, 01.11.6:30-01.12.12:42) -
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #6597 üzenetére
Igen.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Indiant #6593 üzenetére
félre értetted . A jelenlegi állapot amit írtam 2 nap bla-bla.Minden este 9 kor kikapcsolom és reggel be.nem most reggel vettem le tölktőröl,azt arrairtam hogy úgy szoktam tölteni hogy egész éjszakát töltőn van.Régebbi telcsikkel az volt a tapasztalat tovább bírja ha 10-12 órát töltőn van.
Mindig éjszakára teszem töltőre reggelig.Este 21 órakor kikapcsolom reggel fél 8 kor be."
ebben a mondatban sehol nem szerepel hogy most reggel vettem le töltőről SZERINTEM. bocs nem kötekedés elnézést ha félreérthető voltam -
Danex
addikt
Mennyi esély van arra, hogy a telefonon lesz majd USB host mode? xbox kontrollerrel élvezetesebb lenne játszani a készüléken
illetve azzal video kimenetként is lehetne használni az USB-t nem?
azt tudom, hogy 3.x felett benne van alapból a droidokba, csak nincs rá valami mód erre a mostani droidon belül is? vagy várni kell egy esetleges ICS-re vki konyhájából amihez még valami 3.x+ kernel hiányzik?
-
Indiant
addikt
válasz
viperabácsi #6576 üzenetére
"nekem 2 nap 15 óra 48 percet ír most és még44%-on van.
...
Mindig éjszakára teszem töltőre reggelig.Este 21 órakor kikapcsolom reggel fél 8 kor be."Az első mondat ellentmond a második kettőnek. Ha két és fél napja megy akksiról, akkor este 21-kor nem tetted töltőre és nem kapcsoltad ki.
Ha meg igen, akkor abszolút semmit nem jelent a sok szám az első mondatban.
-
kelzsoca
félisten
válasz
DroiDMester #6590 üzenetére
Mert nem értesz hozzá annyira, hogy lásd mi-hol bugos, ez nem is gond, csak nem árt tudni, hogy az egész egy katyvasz.
mount("MTD", "userdata", "/data");
package_extract_dir("data", "/data");
set_perm(2000, 2000, 0771, "/data/local"); (ide lehet bootanimációt tenni)
set_perm_recursive(1000, 1000, 0771, 0644, "/data/app"); -
válasz
kelzsoca #6582 üzenetére
1, Englisül nem nagyon tudok!
2, Magyar tillaz fórumról nem tudok hogy lenne mert akkor oda írtam volna!
3, Nálam már 3.hete megy az AtOmIc (különböző fajtái v2.5 és v3.x) és nem vettem benne észre semmi BUG ot! v3.X ben volt némelyik verzió ami kicsit bugos volt de a v3.C az sz.tem teljesen rendben van!
4, v3C ben benne volt a updater-script -ben de a V3.E teljesen másképp van megírva
tudom hogy ezek(vagy legalábbis némelyik sor)
ui_print("writing system partition...");
package_extract_file("check_data_app", "/tmp/check_data_app");
set_perm(0, 0, 0777, "/tmp/check_data_app");
run_program("/tmp/check_data_app");
mount("MTD", "userdata", "/data");
package_extract_dir("data", "/data");
set_perm_recursive(1000, 1000, 0771, 0644, "/data/app");
package_extract_dir("system", "/system");
package_extract_dir("system/data", "/data");kellene bele írni a v3.E updater-script -be és akkor működne!
De ha megnézed a v2.5 nek teljesen másképp van megírva a script -je (hasonlítsd össze a v2.5 el!) ezért nem tudom melyik sor(OK) kellenének bele!
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #6588 üzenetére
Igen, ez így rendben van, hogy mit kell formázni, azt megtalálod a rom telepítő leírásban
-
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #6582 üzenetére
szeretném tőled megkérdezni hogy ha feltelepítem cwm recoverit utána jól gondolom e a teendőket .
1 backup and restore pont alatt csinálok egy backupot a jelenlegi rendszerről.
2 wipe data/factory reset alatt formázom a telcsit
3 install zip from sd card alatt kiválasztom a romodat (skaTe v2) és telepítem.rendben van ez így?
miket kell formázni? -
ouzohuto
senior tag
Nem ide tartozik, de bááá egyszerűen nem tudok elmenni mellette és megkérdezni egy pofátlant: van már valakinek tapasztalata vele?
-
kelzsoca
félisten
válasz
DroiDMester #6577 üzenetére
Az első és legfontosabb szabály, az ott van az aláírásomban
A második, miért nem tillaz topicjába a szerzőtől kéred ezt?
Megnéztem, és nincs benne, mintha a 2.5-ös romban benne lett volna ez.
A harmadik, ilyen romokkal mit szeretnél csinálni?
Szét van esve és bugos az egész.....
-
aszika
csendes tag
Akkor nem tudom mit csinálok ha 13 óra alatt lenyomom az aksit :S
-
Jano_023
őstag
Nagyon jól teljesít az akku, a Blade után főleg. Este teszek fel képet. Tegnap reggel 6.30kor levetted a töltőről és ma 13.00 tettem fel tölteni. És közben ment végig a 2G este otthon a wifi, elég sokat telefonáltam is. Este meglepődtem, hogy 52%volt mikor este 22kor lefeküdtem. Később teszem fel a képet is.
A lényeg majdnem kimaradt : SkaTe V2 rom van a telon!! -
aszika
csendes tag
És megcsinálták a 2x-3x kisütés feltöltést ?
-
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogyan kell aktiválni(jobban mondva mit kell bele szerkeszteni, és hová) a updater-script -be hogy ROM telepítésnél figyelembe vegye a data\app\ ban található fájlokat!
Konkrétan AtOmIc-v3.E ROM ról lenne szó ide feltettem a updater-script -et belőle!
Ha valaki leírná vagy átszerkesztené NAGYON megköszönném!
-
-
aszika
csendes tag
Sziasztok!
Nektek az aksija a Skatenak mennyit bír?
-
giigz
veterán
válasz
viperabácsi #6572 üzenetére
Hogy ne kelljen hurcolászni, bedugni/kihúzni. Engem is idegesít, hogy naponta 2x húzom ki a gépből, stb.
Venni fogok egy adatkábelt majd én is.
-
giigz
veterán
válasz
viperabácsi #6570 üzenetére
Neki is.
-
Regiee
aktív tag
válasz
viperabácsi #6565 üzenetére
Igen azt láttam, csak volt olyan játék aminél kiírta ugyanígy, de el tudtam indítani. Akkor ez kimarad
Köszönöm -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem játszik véletlenül itt a Madden NFL 2012-vel? Letöltöttem egyet, letölti a 300 megát elindítanám a meccset, de kilép(
Valami megoldás nem létezik erre? -
Adamyno
tag
Na INNEN le tudod szedni a drivereket.
Már nem emlékszem melyik lett a jó a kettő közül (de gyanítom, hogy az usb_driver nevű mappában ami van)
Egyszerűen amikor megáll ott a parancssor, hogy waiting for device, akkor menj az eszközkezelőbe, illesztőprogram frissítése (az ismeretlen eszköznél, remélhetőleg csak egy van
) és ott betallózod a megfelelő inf fájlt. Felmegy és észre sem veszed, már indul is a teló.
Ezek szerintem csak XP-s driverek, legalábbis én azzal csináltam még anno.
-
snecizero
senior tag
Felraktam a vaterára a zte skatem. 3000 forintot már ajánlanának is érte !
vatera -
Adamyno
tag
Adok drivert majd ha gepnel leszek...
-
Jano_023
őstag
Miért nem tudok képet ide betenni és más miért tud?ezt irja: "A képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig kérjük türelmeteket!"
-
dodo76
tag
sziasztok!
új romot raknák fel a telóra,de nem engedi feltenni a recovery-t.
mit lehet ilyenkor csinálni? -
sanya982
csendes tag
Sziasztok!
Addig, addig frissítgettem a telóm, míg minden már-már "tökéletes"!
Csakhogy, sajnos semmi nem ilyen egyszerű, mert mostanság Nekem is előjött, hogy telefonáláskor nem tudom lerakni a készüléketMondom magamban, hogy semmi gond, kalibrálok eggyet, de nincs ZTE tárcsázom...
A fene egye meg, mondom ismét magaban sebaj, van rá alkalmazás! De így mondhatni még rosszabb lett, ugyanis egyáltalán nem tűnik el a képernyő, így bármikor tényleg lerakhatom!
(mondjuk, ha bekapcsol a bill. zár, akkor elsötéül a képernyő, de ez nem annyira felhaszbálóbarát)Tehát van esetleg mód arra, hogy visszacsalogassam a ZTE tárcsázót?
Segítségeteket előre is köszönöm
-sanya -
krystman
őstag
Olyan lehetőség nincs, hogy egy másik telefonról kapnám a netet BT-on keresztül?
-
Adamyno
tag
válasz
Adamyno #6533 üzenetére
Ja, bocs... hülye vagyok, néha összekeverem a Blade-el a topikot
Akkor neked valószínűleg a SkaTe_V2 van fent. Abban nem találtam hasonló menüpontot, Kelzsoca biztosan tudja, hogy támogatja-e az ext partíciót.
Ha nem, akkor marad a Big Brother rom egyelőre úgy néz ki...
-
Adamyno
tag
Ja, és ott a telepítés helyét állítsd be úgy, hogy "Külső (SD)"
Én rádobok szerintem egy 512MB Ext-et az sd-re és oda telepítek mindent, hogy ne a teló belső memóriáját terheljem, mert azt igen csak nehéz lenne kicserélni
-
Adamyno
tag
Beállítások -> cyanogenmod beállítások -> Alkalmazás -> Alkalmazások áthelyezése engedélyezve
-
Adamyno
tag
Igen, de nálam a menük másképp vannak.
A lényeg, hogy ments le előbb mindent, utána advanced-> partition sd card
ext 256MB
swap 0MBA többi fat32 lesz
Utána mounts and storage alatt nyomj egy format /sd-ext
és egy format /sd-cardmenüpontot
újraindítod és pakolhatod rá a cuccokat.
az app2sd-t lehet hogy engedélyezni kell, azt nem tudom én most partícionáltam az én sd-met, most rakom fel a romot, szóval most ugyanezt csinálom
-
Adamyno
tag
MInél magasabb osztályú a kártya, annál gyorsabb. Az a Class jelzés a garantált minimális írási sebességre vonatkozik.
A Samsung, SanDisk márka visszajelzésekből ítélve jó... az enyémben most egy 8GB CL4-es Kingston van ezzel sem volt még soha gond, viszont volt egy 16GB Kingstonom is, az nem nagyon tetszett a telónak, csak nagy nehézségek árán sikerült működésre bírni vele, illetve egy kolléga pár hozzászólással ezelőttig egy ugyanolyan kártyával szórakozott. Nem tudom, hogy hányas Class volt, de eladtam, mert más készülékekkel működött.
/Ja, bocsánat ez Blade topikban volt/
-
mpire
tag
Egy csomó programot át lehet helyezni az SD-re custom rom és root nélkül is. Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelése alatt nézz szét a programok között, ahol aktív az áthelyezés gomb, azt át lehet tenni, és akkor a belső memóriából csak minimális helyet foglal az adott program.
-
Norbeee01
tag
Samsunggal az életben nemvolt még bajom...Konkrétan a HTC is samsung memókarival adja ki a telefonjait,és remélhetőleg nemcsak a spórolás végett...én samsung class6 microSDHC 4gb-ot használok már jó ideje és semmi baja nemvolt idáig.rengeteg particionálást és írás,olvasást követően sem...
-
Sommi
aktív tag
válasz
Tobika1 #6504 üzenetére
Nekem is porosodott, bár igzán csak akkor látszott mikor nem világított a kijelző, de baromira idegesített.
Ez a por a kijelző meg az érintőpanel közé megy be ... onnan meg elég macera kipiszkálni, főleg hogy tökletesen nem is tudod valószínüleg, másrészt ehhez szét kell csavarozni, amihez le kell szedni a kis fehér matricát a csavarrtól ami garivesztés ... bár hozzáteszem le lehet szedni úgy hogy ne látszódjon ...
-
storm3
senior tag
válasz
mrskatejoe #6498 üzenetére
Valaki említette korábban,hogy Class6 alatt nem ajánl memóriakártyát,lehet tényleg a Class-ban bújik meg az ördög és egyszerűen gyorsabban kopik amelyiknek alacsony az osztálya. Bár nem vagyok otthon a témában,szóval lehet banális hülyeséget mondok.
C6-ost szeretnék venni 4gigást,melyik márkák a megbízhatóak szerintetek? -
Nem cserélik sajnos
Halkan jegyzem meg, hogy azért a csepp, por és ütésállóságot ne keverjük már össze azzal, hogy konkrétan az egyik darab 5 percig volt a frissen mosott nadrágom elülső zsebében és a bal felső sarka 1 cm-re benyúlóan teljesen poros lett... sajnos itt jön ki az alkatrészek illesztésének "minősége". Nekem hiába sikerült megoldanom a cserét, a következő darab is porosodik (új fóliával tokkal) csak ez már legalább két sarokban is
(#6511) frozzyZTE:
Neked cserléték? Érdekes, engem elhajtottak, hogy a ZTE erre nem terjeszti ki a garanciáját, max fogyvédős panasszal élhettem volna
Mint ahogy mondtam, nekem eddig kettőből kettő szépen porosodik... -
xtr3m3
tag
Csak egy kicsit elment a kedvem mert lehet a kovetkezovel is hasonlo keppen jarok es akkor megint csere lesz a vege. Pedig most nagyon beleeltem magam a v2 romba es minden szuperul mukodott.
A heten vegigragom magam a gyari visszaallitas meneten es megprobalom csereltetni.
koszi a segitseget -
-
xtr3m3
tag
válasz
kelzsoca #6503 üzenetére
A jelenlegi allapota vizualisan nem zavar hiszen bekapcsolt kepernyovel nem latszik csak maga a tudat es a kesobbiekben remelem nem fog tovabb porosodni.
lehet korbe kellene fujni valami sziloplast feleseggel
vagy a hangszoroknal kap port nem ertem, mert azert szemugetorloben hordtam mostanaig.Tobika1
1-2 ember mar jelezte ha jol emlekszem
-
Tobika1
senior tag
Más is tapasztalta már ezt a porosodást? nekem még egy hónapja sincs meg a készülék de kezdek félni... egyébként én egyből leszedtem a gyári fóliát és fólia nélkül használom...
-
xtr3m3
tag
sziasztok
Az alábbi tokot rendeltem meg és 13 nap alatt érkezett meg 3 nap alatt Bp. volt a többi 10 napot a vámosoknál töltötte.
http://www.casesss.com/product.aspx?model=48&pid=171Megirom rovid tapasztalatomat:
- A tok teljesen rendben van jo fogast ad a telefonnak es a szele kb 1 mm nagyobb mint a telefone es kb 1mm lotyog le-fel iranyba erosebb mozgatas hatasara, de szamomra ez nem zavaro.
- A hozza mellekelt folia az szerintem gyengebb mint a gyari, nekem izzad a kezem es emiatt szinte hasznalhatatlan annyira ratapad a kijelzore az ujam.
- A folia merete korbe 1mm kisebb mint a kijelzo de boven takarja a lathato feluletet,Viszont miutan levettem a gyari foliat a bal felso sarokban eszrevettem ,hogy kb. 1cm reszen beporosodott a kepernyo alatt. Gyari foliaval eszre sem vettem. Ha mar most 2 honap utan beporosodik akkor mi lesz pl 1 ev utan
Akinek volt hasonlo problemaja megirna, hogy ebben az esetben cserelik vagy a userre fogjak helytelen hasznalat miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Intel találgatós topik
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós kamerák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest