Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
Root Explorer -ben be lehet állítani a magyar nyelvet ? Olvasgattam de nem találtam a Magyar nyelv támogatását.(a leírásban )
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
adamcsik
üzenetére
(#7098) adamcsik
mindjárt megnézem. Szerintem azért van kettő mert frissítés . Pillanat

ezt rakd fel az sd kártyára " Traffic Monitor 3.0.2 Hun by RootRulez.apk" ez a friss.
Telepíted, majd és widgetként rakd ki.
képernyő érintés ahova ki akartod rakni, majd kikeresed a modulok közül , és már megy is 
-
adamcsik
aktív tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Oké ,letöltöttem. Mind a két fájlt felmásoltam a telóra, telepítettem, de nem nyitja meg.
-
Norbeee01
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek/szoftverfrissites/telefon/zte_skate
-
TazLeacher
nagyúr
Sajna sehogy sem sikerült a senzort életre kelteni, tehát vissza kellene varázsolnom teljesen gyári állapotba a telefont, hogy vissza tudjuk vinni a T-mobile-ba.
Tudna valaki linkelni egy gyári T-s romot?
-
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe
üzenetére
már rajta vagyok, nyugalom...

-
kelzsoca
félisten
Uraim!
Mint ahogy már a napokban mondtam, a SkaTe_v3-as rom parkolópályára került, mivel döntő többségében olyan kérések érkeztek, amire egy Cyanogenmod alapú rom jobb választás, mint egy gyári, főleg azért, mert a CM romoknak van forrása, ellenben a gyári romoknak nem elérhető a teljes forrás csak a kernel része.
Skate-re a Cyanogen ággal csak egy fejlesztő (modder) foglalkozik a Modaco-n, aki nem más mint tilal6991.
Ezért apeelme kollegával gondoltunk egy nagyot, és a tilal6991 féle skate config-ot hozzáigazítottuk/kiegészítettük az általunk módosított Cyanogen forráshoz, és egy olyan romot készítettünk, ami minden téren jobb, mint az utolsó tilal6991 féle verzió (talán január 6. volt az utolsó frissítése)
A romból kétféle verzió fog készülni, egy a hazai felhasználóknak, és egy a Modaco-ra.
A különbség főleg az lesz, hogy a hazai változatból az angol és a magyar nyelven kívül minden további nyelv el lesz távolítva, ezáltal erőforrást és helyet szabadítunk fel.
Akinek esetleg kellene az összes nyelv, minden további nélkül le tudja majd Modaco-ról tölteni azt a verziót, amiben az összes nyelv benne lesz (természetesen a magyar is)Tehát a különbség ennyi lesz a két verzió között.
A rom még nincs teljesen kész, tesztelem, illetve javítások/módosítások még mindig vannak hátra, de remélhetőleg ezen a héten publikálva lesz.
A romhoz készült egy theme chooser téma is (T-Mobile téma motor van a Cyanogen romokban)
Tehát a témák közötti váltás minden gond nélkül megoldható lesz, illetve ha nem tetszik az általam készített, a neten/Marketen további témák is letölthetőek ~300 téma lehet mostanság, amiből lehet válogatni.ui: elképzelhető, hogy saját kernelt fordítunk hozzá, most még a tilal féle van a romban.
Hirtelen ennyi, és egy kép:

-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate
üzenetére
Akkor kezd el újra, és recoveryből menj végig a formázásokon, ahogy az a rom telepítős leírásánál meg van adva.
-
adamcsik
aktív tag
Hali.
Létezikolyan progi, amivel meg tudom nézni az aktuális internetes adatforgalmamat? -
matec7
tag
LauncherPro-ban beállítható, hogy az alkalmazásablak (app drawer) ne fekete, hanem a kezdőképernyő háttérképével rendelkezzen?
-
Adamis
őstag
válasz
patvaros87
üzenetére
Ott egy driver frissítése?
-
Adamis
őstag
válasz
patvaros87
üzenetére
Vezérlőpult -> eszközkezelő -> Android device (ismeretlen) szerepel?
-
Adamis
őstag
válasz
patvaros87
üzenetére
Eszközkezelőben (windows) mit ír?
-
Adamis
őstag
válasz
patvaros87
üzenetére
Gép újraindítás volt? Ezután telefon újraindítás?
-
patvaros87
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok: Szeretnék a skate-ra rakni egy másik romot, ugye ehhez felkellene tennem a ClockWorkMod Recovery-t. Levan töltve rajta is van a telón kicsomagolva. Bevan kapcsolva a hibakeresés is. De mikor elinditom a programot, utána a telón megjelenik a zöldike és nem megy tovább. Probáltam már telepiteni a motorola, drivert de semmi, próbáltam hungariandroid.com/androidfans/download.php?source=kelzsoca&file=Driver_pack.zip ezt a drivert is telepiteni de ugyanugy semmi. Próbáltam a másik számitógépemen is hogyhátha a géppel van valami de ott is ugyanez játszódik le. Vártam már vagy 10 percet többször is de semmi.
Bizok benne hogy valaki tud nekem segiteni!
Előre is köszönöm!!! -
joestone
addikt
válasz
mrskatejoe
üzenetére
adb push nem jó ? Azzal a gépről mehet egyből a helyére. (/system/media v. /data/local )
ha a systembe rakod akkor kell egy adb remount is. -
mrskatejoe
aktív tag
Esetleg tud valaki olyan file kezelőt ami root jogot használ ? ( fizetősen kívül )
Szerettem volna tesztelni ezt a bootanimációt csak ugye mivel nincs root explorer nekem így nem tudom berakni a telefon data/local mappájába .
-
mrskatejoe
aktív tag
Zsoca
Elkészült, de mivel nem vagyok nagy ász le kellene tesztelni, illetve átnézni. Elküldhetem neked ?
hoppá kettő Zsoca is van
ki vállalná be a tesztet ? 
-
Indiant
addikt
Lehet nektek evidens, de nekem újdonságként hatott, hogy a Camera360 ingyenes a marketen.
-
viperabácsi
addikt
válasz
foldermate
üzenetére
Probálj egy újraindítást a win 7 nek m, majd újra recovery telepítés!
-
bluobluo
aktív tag
válasz
Ghostdog77
üzenetére
Én is vodás vagyok, már vagy 10 éve, nem tudom hiteles-e de én beszéltem egy vodás boltos gyerekkel akinek van külföldön egy ismerőse akinek Skate a telója és a kinti vodánál vette, így elképzelhető, hogy itthon is lesz ...mondta ő
Szerintem már csak azért is gyanus nem-e lesz, mert a voda a januári katalógusból a Blade-t kiszedte
Én kb február végéig várok, ha tovább sem lesz, marad a T mobilos
-
bluobluo
aktív tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
ok
erre voltam kíváncsi
köszi
ha meglesz a masina szivesen fogok idejárni, de csak ha lesz a vodánál -
bluobluo
aktív tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
ok köszi
-
giigz
veterán
Mivel telóval fotóztam, így nem jött ki igazán, nah mind1. Itt egy másik kép. Ami ugye középen van, az ez Lent pedig a feloldó csúszkát lehet látni. Ez lenne a feloldóképernyő...

-
giigz
veterán
A Blade is többször csinált ilyet, és most a Skate is elkezdte. Amit fotózok, a gépen már nem látom, és szépen lassan a telón sem lehet megnézni utána. A fénykép egyszerűen eltűnik...
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Ghostdog77
üzenetére
Üdvözlök mindenkit!
Úgy néz ki holnap után lesz egy Skate a birtokomban.
Az a problémám mint Indiantnak volt? van? . T a telefon én meg V vagyok.Indiant kérdezném sikerült ezt a problémát megoldani?
Nézd meg a topik címét !

-
Gorky01
tag
Üdv emberek!
Volt egy kis gondol a wifi-vel ezért a telón beállítottam, hogy a képernyő kikapcsolásakor se kapcsoljon ki a wifi. De közben kiderült, hogy a router-vel volt a gond ezért visszaállítottam, de úgy veszem észre, hogy a képernyő kikapcsolásakor nem kapcsolja ki a wifi-t. Mit tudok csinálni, hogy kikapcsoljon? Tapasztalta már valaki?
-
Ghostdog77
tag
Üdvözlök mindenkit!
Úgy néz ki holnap után lesz egy Skate a birtokomban.
Az a problémám mint Indiantnak volt? van? . T a telefon én meg V vagyok.Indiant kérdezném sikerült ezt a problémát megoldani?
-
giigz
veterán
Holnap tudok több képpel szolgálni, most egyelőre a feloldó képernyőn az óra így néz ki... Óra, dátum, és az akksi töltöttsége %-ban.

-
szutyis
tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Csak egy vélemény

Néha a kevesebb több
-
szutyis
tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Túl variált és nem a letisztult formára törekszik [link]

-
apeelme
addikt
válasz
foldermate
üzenetére
Feltettem a Custom Recoveryt de Hangerő LE POWER az FTM ugrik fel - akkor nem tetted fel...mert az a gyári reco
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill
üzenetére
Egy kis alapozó: Mi az Android?
-
szutyis
tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Őszintén (és szigurúan a kritika engedélyével
) szerintem giccses. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Köszönöm Úraim

ez most jól esett. No számításaim szerint azért ettől csak bonyolultabb lesz , ugyanis a jobb felső sarokban lévő " hold " az a írás hatására nőni fog, valamint a hold mögül vagy alóla fog érkezni a fantasztikus 4 esből jól ismert és
jégdeszkázó ipse
és ha minden igaz akkor teljes méretében meg fog állni a képernyő közepén, majd egyik kezét felemelve megmutatja, hogy neki is ZTE Skate-je van 
Zsoca
"Tehát ha bootanimációt csinálsz/csináltok, azok külön kis update-ből lesznek majd szerintem felrakhatók "
én sem gondoltam másként

"Tipp: elég a rom neve: SkaTe nem kell szerintem keresztelni, illetve a nick nevem is szükségtelen "
-nem rossz tipp , de ragaszkodom a nick nevedhez ( tudom, hogy szerény vagy ) de én ezzel tisztelegnék a tudásod előtt
és megtisztelnél ha ezt engednéd ( azt hiszem ezzel mindenki így lenne akárki csinálná is közöttünk ) -
skidrowkill
aktív tag
Valaki el tudná magyarázni a a kernel??
esetleg mire szolgál? -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe
üzenetére
(#7014) mrskatejoe
Szia nekem teszik a kép jó lett.
-
foldermate
csendes tag
Feltettem a Custom Recoveryt de Hangerő LE POWER az FTM ugrik fel.Mit lehet tenni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Az a legnagyobb baj a bootanimációkkal, hogy a legtöbb usernek nem fog tetszeni, és repül is a romból, vagy tele lesznek azzal a topicok, hogy "hogyan tudom eltávolítani azt a kezdőképernyőnél bejövő animációt"
Ezért is nem készült a romhoz bootanimáció, inkább a logo-t dolgoztam át

Tehát ha bootanimációt csinálsz/csináltok, azok külön kis update-ből lesznek majd szerintem felrakhatók

Tipp: elég a rom neve: SkaTe nem kell szerintem keresztelni, illetve a nick nevem is szükségtelen

-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Ez tetszik,remélem belekerül valahogy?
-
bubus66
nagyúr
válasz
foldermate
üzenetére
foldermate
próbáld meg a hangerő+ home (házikó)+power gomb egyszerre és nekem így bejön
-
mrskatejoe
aktív tag
nyers változat a szöveghez [link]
nyugodtan véleményezhetitek ( csak kicsi fikázást engedélyezett mert
)Ja és az építő jellegű kritikát elfogadom

-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
(#7006) kelzsoca
Ha nem lenne gond akkor a skaTe_v2 ROM ot " megkeresztelem a következőkre skaTe_v2 Blue Diamond -ra ugyanis nekem a kék Téma nagyon bejön...no és ha már a ROM értékét veszem akkor a gyémánt a megfelelő értékű. Valami lenne még , mégpedig az, hogy milyen legyen a szignód ? mehet így kelzsoca. ?
A téma tulajdonképpen egy kicsit hasonlít a " Fantasztikus 4-es re " de átalakítva az én ízlésemnek megfelelően. Természetesen ha elkészül akkor egyből elküldöm neked véleményezésre

No és természetesen lehet, hogy kérek egy kis segítséget, mert a photoshop-ban otthon vagyok de az androidban nem nagyon

Nem két perc lesz de remélem meghozza a gyümölcsét a befektetett munka

-
giigz
veterán
100%-rol a telefonom 1 ora 45 percnyi bekapcsolt kepernyovel ugy lemerult, mint annak a rendje.
-
aszika
csendes tag
MI az alapvető különbség a Skate_v2 és a Big Brother között?
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Erre gondoltál? link
.......................
A skaTe_v3-hoz nem kérek több ötletet, mert az a vonal most nem lesz piszkálva, mivel a kérések ~80%-a olyan dolgot tartalmaz, amit vagy a CM rom már alapból tud, vagy megoldható vele, így a skaTe vonal most pihenni fog, helyette a Cyanogenmod alapú Big Brother vonal lesz megdolgozva. -
storm3
senior tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Nem a tömörítéssel van gond,hanem azzal,hogy a .png fájlok mérete jóval nagyobb mint az eredetieké. Tehát a 15 megás part0 mappa az nálam 64 mega lett az átméretezés után.
-
mrskatejoe
aktív tag
Ennek még nem olvastam utána ( FastStone Photo Resizer ) így butaságot nem akarok mondani mert nem ismerem, viszont dobtam fel ( feljebb ) egy linket ott winrar használtak. Szerintem olvasd át azt is , esetleg ötvözd az ismereteket

Csinálok egyet én is de mivel Zsoca V2 romja igen magasra tette a lécet így nagyon át kell gondolnom

Egy kérésem lenne :
Honnan tudnám megszerezni a recoveryben lévő gördeszkás csávót ? KÖSZI

-
storm3
senior tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
A program amit használok átméretezésre az az ajánlott FastStone Photo Resizer,de abban nem sok beállítási lehetőség van,legalábbis nekem úgy tűnik,hogy semmi ilyesmit nem tudok állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

akármi is lesz

jégdeszkázó ipse
)