Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz Malfurion #4005 üzenetére
Elsőnek a drivereket kellene ellenőrizni.
Fastboot esetén ha nincsenek driverek akkor waiting for device üzenttel megáll a recovery telepítése , míg az adb (usb hibakeresés) esetén device not found üzenetet kapsz.
win7 esetében elviekben a fastboot drivereket a windows update webhelyről fel tudja telepíteni . -
joestone
addikt
válasz mrskatejoe #4048 üzenetére
Szerintem :
245760 -
joestone
addikt
válasz ouzohuto #4257 üzenetére
Ha jól tudom , akkor a TMo javította azokat a biztonsági hibákat a 2.3.5 romban amivel root jogokat lehetett szerezni. Így nem működik se a zergrush , se a levitator .
@pp88 : A tnél is 45 dominóban , de ők adnak 10% kedvezményt a webshopos vásárlás esetén . A nagy kijelző miatt szerintem megéri az árát . Kicsit több belső tárhely lehetne benne , meg egy újabb generációs proci , de akkor meg már nem ez a kategória lenne és a duplájába kerülne , mint a versenytársak készülékei.
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz ouzohuto #4260 üzenetére
A procihúzáshoz a kernel forrásában kell módosítani (acpuclock.c) .
pl :
{ 1, 806400, ACPU_PLL_0, 4, 0, 201600, 3, 7, 122880 },
{ 1, 825600, ACPU_PLL_0, 4, 0, 206400, 3, 7, 122880 },
{ 1, 844800, ACPU_PLL_0, 4, 0, 211200, 3, 7, 122880 },
{ 1, 864000, ACPU_PLL_0, 4, 0, 216000, 3, 7, 122880 },
{ 1, 883200, ACPU_PLL_0, 4, 0, 220800, 3, 7, 122880 },
{ 1, 902400, ACPU_PLL_0, 4, 0, 225600, 3, 7, 122880 },
{ 1, 921600, ACPU_PLL_0, 4, 0, 230400, 3, 7, 122880 },Ha ez lefordult akkor kell egy boot.img fájlt gyártani és a frissen fordított kernelt (zImage) belerakni. A root jogokhoz még egy dolog kell ez pedig a boot.img root (/) mappájában találhato default.prop file .
ro.secure=0
Ezt beállítva az adbd már root jogokkal fut , lehet rw módban mountolni a systemet . mehet bele su és superuser.apk .Amit írtam az pedig arra vonatkozik , hogy egy érintetlen gyári rendszer esetében úgy szerzünk root jogokat , hogy egy biztonsági rést kihasználó programot futtatunk a telefonon (zergrush , levitator ,rageagainstthecage).
-
joestone
addikt
BÚÉK Mindenkinek !
Erröl az oldalról lehet letölteni a gyári t-mobilos tpt csomagot:
[link]
Itt pedig a következőt kell kiválasztani :
Skate T card upgrading instruction & software(ZTE Corporation is the owner of copyright in the software. Other works experiencing may be trademarks or copyrights of their respective owners.) -
joestone
addikt
válasz Gorky01 #5527 üzenetére
Egy dolgot meg tudsz próbálni .
adb reboot bootloader paranccsal újraindítod a telefont (usb hibakeresés legyen bekapcsolva) .
A zöld droidnál meg fog állni és a windows telepíti a drivereket.
Ha végzett fastboot devices paranccsal ellenőrizd le , hogy látszódik a telefon .
majd a zipből kiszedett boot.img fog kelleni.
Ezt pedig a fastboot boot boot.img paranccsal tudod tesztelni , ha a bot.img rendben van akkor szépen elindul a telefon . Ha viszont nem indul a telefon hanem marad a zöld droid akkor valami baja van neki és akkor qz okozza a galibát.
Méretre ha mindez igaz 5MB körül szokott lenni gyárilag a boot és recovery particiók mérete .Tehát egy valamivel több mint 4MB file simán el kell férjen rajta. Ahhoz , hogy az 5MB méretű boot partició a hibás nand blockok miatt olyan kicsire csökkenjen , hogy ne férjen rá egy 4MB file kicsi esélyt látok . Az elmélet szerint egy két hibás block előfordulhat a nand chipek esetében , de erre a célra vannak tartalékok . -
joestone
addikt
válasz scyllarus #5783 üzenetére
Az XT 4-6 MHz tipikusan 512kB rammal 8088 procival . Az AT gépek már 80286 8MHz procit kaptak és 640kB volt az alapmemória . Tavaly szabadultam ,egyébként a 12MHz -es TTL ickből kirakott alaplapomtól , pedig maximumra volt bővítve (1MB) .
Anno a középiskolában c64 en és zx spectrumon (ez már maga a csúcs volt a zx81 -hez képest , színes volt és rengetegh játék volt elérhető hozzá) kellett programozni. De akkor még nagy szám volt a HT1080Z is.
A Videoton TVC -n gyakoroltam a Z80A (3.125MHz) gépi kódú programozását és a más gépekre készült játékokat portoltam rá . -
joestone
addikt
Én szépen végigkövettem a törzsfejlődést az ms-dos 5.0 tól . (még talán az is van itthon meg windows 3.0 is), de egy teljes karton bontatlan OEM MS-DOS 6.22 biztosan van.Az első otthoni hálózatot még novell dos7 -el csináltam 386 sx -en (ez volt a szerver és windows for workgroups 3.11 voltak a kliensek 4 MB rammal) koax kábellel . Abban az időben még egy 40MB hdd-re felfért a windows is , meg mentek a különböző trükkök a himem.sys paraméterezésével .
-
joestone
addikt
válasz kelzsoca #5983 üzenetére
"fastboot flash system system.img"
Ha nagyobb a system.img mint 125MB akkor valszeg nem fog működni , mert a blade esetében is az volt a limit.
@skidrowkill :
adb reboot bootloader
ez fogja fastboot módban indítani a telefont. Semmi más nem fog látszani csak egy zöld droid.Ezt parancsot a gépen kel kiadni és a telefon lehet recovery-ben is , ha pedig fut a rendszer akkor be kell kapcsolni az usb hibakeresést.
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz skidrowkill #5988 üzenetére
Az adb az Android Debug Bridge röviditése és elsődlegesen hibakeresési funkciója van.
Az android sdk tools része amit innen tudsz letölteni :Android SDK Download (az oldal angol nyelvű)
a reboot bootloader pedig az adb.exe opciója ami arra utasítja a telefont , hogy induljon újra és töltse be a bootloadert lehetővé téve a fastboot.exe használatát . A fastboot.exe segítségével lehet a telefonra felírni a különböző image fájlokat a különböző particiókra. (pl boot.img, recovery.img stb.) .A legegyszerűbb azonban recoveryben (clockworkmod a gyári nem jó rá) a backup/restore menüben a gyári romot visszatenni. A letöltött mentést a clockworkmod mappán belül található backup mappába kell másolni. A mentésben img fájlok és egy md5 fájl található . Ha a gyári rom mentése amit letöltesz egy zip fájl akkor azt kicsomagolod abban lesz egy mappa .Ez alapból egy dátum szokott lenni. Azt a mappát kompletten bemásolod a az sd kártyán a clockworkmod folder alatt található backup mappába és recoveryből elindítod a restore-t.
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
Ha telefonnal formáztad akkor egy darab elsődleges fat partició lesz rajta (már ha a beállítások-tárhely-sd formázása menüponttal csináltad) . Így teljesen jól kell működjön , de mivel nincs ext partició app telepítéskor csökkenni fog a belső tárhely .
A particiókat pedig vagy az easus vagy minitool partition wizard programokkal tudod megnézni a kártyán .Itt találsz egy képes segédletet , hogyan kell az sd kártyát particionálni és látod azt is hogy kell kinéznie egy particionált sd-nek .
A leírás még gt540-hez készült , de maga a particionálás pontosan ugyanolyan . Az ext2 helyett választhatsz ext3 -at is .[link][ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
A 16 -os pont utáni részeket már nem kell figyelembe venned.
-
joestone
addikt
válasz snecizero #6718 üzenetére
Van egy "recovery" is amit az adb reboot recovery paranccsal lehet behozni , de ez a cwmhez képest egy butított verzió sok mindent nem tudsz kezdeni vele.
Másik variáció lehet még , hogy a rootoláshoz szükséges boot.img fájlt használod.
Ha a telefont az adb reboot bootloader paranccsal újraindítod . Ekkor elvileg egy zöld robot fog látszódni a kijelzőn . Ha a fastboot driverek települtek és a gép látja akkor a fastboot boot boot.img paranccsal ideiglenes root jogaid lesznek . Ez nem ír felül semmit a gyári romon csak a rootoláshoz használt boot.img ről indul. Addig lesznek meg a root jogaid míg a telefon újra nem indul .[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz mrskatejoe #7068 üzenetére
adb push nem jó ? Azzal a gépről mehet egyből a helyére. (/system/media v. /data/local )
ha a systembe rakod akkor kell egy adb remount is. -
joestone
addikt
Sajnálatos módon bedöglött a több ,mint egy éves pulse minim , így egy pár napja eme gyártmány tulajdonosa vagyok.
A gyári romtól hülyét kaptam , mert többször is eljátszotta , hogy kikapcsolt a kijelző és hiába nyomkodtam a power gombot nem lett adás . (nem hívás közben , nem proximity kalibráció) , majd egy kis várakozás után rendesen visszajött a kép. Mivel a hócípőm tele lett a gyári rommal , gondoltam gyártok hozzá saját romot AOSP forrásból . Mivel korábban plédem volt így annak a forrását használtam . A rom jelenleg még erősen alfa státuszban van , de már élesben használom. Jelenleg ami nem működik az a szenzorok , a kamera és az fmrádió , illetve a wifi szivat . Plédes szokásomat folytatva ez is a Nexus S gyári romjára hajaz szépen megpakolva a google appokkal (sajna nem jön be a cm). A kernel a gyári romhoz hasonlóan vmsplit-2g beállítást használ , de az ics porthoz (ez még nem bootol fel) csináltam vmsplit-3g kernelt is . A kernelben engedélyezett a cifs (windows megosztás felcsatolása a telefon egy mappájába), a tun és 921 MHz -ig húzható a proci . (azért csak eddig , mert efelett nem indul el a telefonom hiába van beállítva maxnak a 800 MHz) .
Végül egy két kép :[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz kelzsoca #7211 üzenetére
+1
A működéséhez szükséges java fájlok a frameworkben vannak , azt pedig értelmes módon nem lehet visszafejteni . Próbáltam ilyet , de egy ismert forrást lefordítva és visszafejtve teljesen más volt a tartalom , ráadásul a visszafejtett verzió nem is fordult le.A blades szenzor forrást sikerült módosítani , vagy lib + servicelib copyval mennek a szenzorok illetve a kamera ?
-
joestone
addikt
válasz apeelme #8069 üzenetére
Kérdésem lenne :
Milyen beállíásokkal megy a wifi a boardconfigban ?
Elvileg jól állítottam be
wext ver 06 , modul, fw binek elérési útja rendben wifi.interface=wlan0 build.prop ban beállítva ennek ellenére eth0 lesz és nem wlan0 . Maga a kernel és dhd.ko biztosan működik , mert a gyári rom alatt kiválóan működik .
Egyébként a 2.3.7 AOSP amin dolgozok egész szépen muzsikál annak ellenére , hogy még kicsit félárbocós.
Sajnos az elmúlt pár nap alatt volt időm tesztelni . Szenzorok , hang , kép rendben. A GPS villámgyorsan talál jelet . (ennek a segítségével sikerült megfejtenem melyik kórház idegsebészetén fekszem , mert a karszalagon amit rámaggattak csak idegsebészet szerepelt) . -
joestone
addikt
válasz Genius007 #8075 üzenetére
Az meg megint jellemző rám , hogy amikor kérdezték mi történt a válaszom az volt kapott egy hard resetet a fejem . Persze ezt is elmondásból tudom , mert emlékezni nem emlékszem rá. Karszalagot meg azért kaptam , mert kóricáltam össze-vissza , aztán ha valahol megtalálnak akkor tudják , hogy honnan szöktem. Állítólag a személyzetet többször is kiakasztottam . (persze erre sem emlékszem) .
Másnap öcsém látogatáskor megkérdezte na mi van volt egy kernelpanic -od ?@ apeelme : köszi .
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz apeelme #8101 üzenetére
audiohardware.cpp ben javítani kell a következőket (blade/skate libaudio forrás):
int vol = lrint(v * 21.0);
LOGD("setVoiceVolume(%f)\n", v);
.
.
.
status_t AudioHardware::setMasterVolume(float v)
{
Mutex::Autolock lock(mLock);
int vol = ceil(v * 21.0);meg lehet próbálni elmenni 25 ig ha túl sok akkor az az effekt , hogy emelve a hangerőt vagy lehalkul teljesen vagy csökken a hangerő .
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
Köszönöm !
Elestem megcsúszva a körynéken fellelhető egyetlen 50 cm hosszú jégen . Bevágtam a fejem , de olyan szinten , hogy teljes filmszakadás és egy kb 5 forintos nagyságú bevérzés az agyamban lett a vége . Szerencsére nem nőtt a vérzés így nem kellett operálni . Haza is engedtek , de ha jelentkezik vmelyik tünet akkor irány vissza . Most szigorú pihenésre vagyok utalva . Szerencsére a computert püfölhetem . Mondjuk túl sok időt nem tudok eltölteni előtte , mert gyorsan fáraszt . A mai napot már nem aludtam végig , de a hajolgatástól rendesen beszédülök ezért ezt hanyagolom is.
-
joestone
addikt
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat !
-
joestone
addikt
Na sikerült meghágnom a BT részt , most már a saját kernellel is használható a gyári dhd.ko .Jelenleg a notebook van kihangosítónak használva kékfogon keresztül .
A wifi résznél viszont továbbra sem sikerült jön rájönnöm miért eth0 nak ismeri fel és nem wlan0 -nak . ha átállítom eth0 -nak a többi részt akkor elindul , látja is a wifi hálókat , ott viszont a kardjába dől , hogy ip cím lekérése . Ez timeouttal elszáll .
vkinek vmi ötlet ?
Nem kernel és nem dhd.ko hiba . Gyári kernel , gyári dhd.ko esetén is eth0 .[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
Kicsit átírtam az audio drivert , kiszüntettem azt , hogy bedugott füles mellett is csörög a hangszoró , reményeim szerint sikerül az fmrádió kihangosítás is . Az ide vonatkozó részeket már átírtam a kernelben és az audio driverben is . Már csak az fmrészt kell a romba beintegrálni .
Még játszok egy kicsit a hangerővel , egy kicsit sikerült emelnem a hívás közbeni hangerőn , Még a füles hangereje nincsen teljesen kijátszva , illetve még tesztelni akarom a VOIP hívás közben is , hogy szépen lehessen kihangosítani illetve , csak a telefonon használni , meg hát a füles is játszik még ebben a módban.
Ha jól értelmeztem a blade/skate forrását akkor voip hívás közben csak a kihangosító működött , de ebben nem vagyok teljesen biztos . -
joestone
addikt
Egy kis helyzetjelentés :
Wifi működik (boardconfigba a module argumentumokhoz kellett beszúrni egy harmadik paramétert a fw és nv paraméterek mellé , hogy wlan0 legyen és ne eth0 , fmrádió működik , usb megosztás(tether) működik . Kamerával még nem foglalkoztam . Az fmrádió kihangosítást még nem teszteltem , mert elparamétereztem az appot és kikapcsoltam benne a kihangosítás lehetőségét . Ha lefordult az új verzió tesztelem azt is , reményeim szerint működni fog . Igazán a kamera és a wifi megosztás nem működik (ez utóbbit még nem paramétereztem be , valószínűleg ennyi hiányzik hozzá) . -
joestone
addikt
válasz mrskatejoe #9480 üzenetére
Igen , arról szól , egyenlőre egy sima 2.3.7 (persze jól telerakva google appokkal ) gyakorlatilag a Nexus S gyári romjának működését próbálom megvalósítani . Ez alól kivétel a bedugott fejhallgató esetén történő csörgés , mert az zavart így kikapcsoltam és most vagy csak a fülesben csörög vagy csak a speakeren. Nem nagyon akartam a gyári romot piszkálni , de a gyári romon meguntam , hogy megnyomva a bekapcs gombot nem éledt fel a kijelző sokszor csak sokadik próbálkozásra a proximity szenzor is hol működött hol nem hiába volt kalibrálva (ezt a működést továbbra is tudja) .A Nexus S -en soha nem volt kalibrálva azt mégis szépen működik , dehát az egy 20 -e Ft -al drágább telefon .
Elég sokat szívtam vele míg a wifit sikerült úgy működésre bírnom ahogy a gyári romban működik. Ne eth0 legyen az interface , hanem wlan0 , a gyári dhd.ko használható legyen az egyedi kernellel (a gyári dhd.ko méretben nagyobb , mint a kernelforrásból fordított verzió gondolom mert újabb ). A gyári dhd.ko modult is ezért használom , hogy a gyári wifi működést tudjam produkálni . (Ez szépen működött a gyári romon) . Az ad-hoc support nincs benne a wifi részben , de nem is szoktam ad-hoc netre csatlakozni . A kódolatlan wifi-t még nem próbáltam , ezt valószínüleg belerakom , ha nem működne .
Az fm kihangosítás még nem működik , de azt már látom ,hogy nem route-olja a hangot a speakerre , ezt elvileg tudom orvosolni az audio rész átdolgozásával. Mivel lassan az audio rész több logot generál , mint maga a rendszer így pontosan nyomon tudom követni éppen melyik résznek a végrehajtása zajlik. Mondjuk nem szoktam az fmrádiót használni , a CM FM rádiója is csak a kiváncsíság miatt került bele , hogy meg tudom-e oldani az fm kihangosítását.
9 óra 14 perce megy az fmrádió és 74% az akksi , persze wifi és 3g sem volt kikapcsolva .
Működik az is , hogy a gyári füles gombját megnyomva fel lehet venni a hívást, illetve leállítja elindítja a zenelejátszást a gomb .
Akinek gyári romja van , az megírhatná , hogy ha hívás közben kihangosítja készüléket bedugott fülessel akkor szól a füles is vagy csak a speaker . -
joestone
addikt
Egy kis helyzetjelentés:
Már sikerült fényképeznem , a felvétel még nem működik . Remélem az éjszakai fordításban már sikerül orvosolnom a wifi megosztással egyetemben .
Az fmrádió esetében sikerült a speakerre irányítanom a hangot , viszont hiába a megy elvileg jó helyre nincs hangja. Itt egy kicsit elakadtam , kifogytam az ötletekből , úgyhogy a további hibák kijavítására fókuszálok.
A wifi szépen stabilan működik kihasználva a rendelkezésre álló sávszélességet .
A mérések közt az egyetlen ami 9:07 -kor készült az véletlen sikerült . (olyan wifire csatlakoztam amit lekorlátoztam , mind a le , mind a feltöltési irányba). -
joestone
addikt
válasz Keeperv85 #9677 üzenetére
Nem nagyon foglalkoztam a függőséggel egyik telefonom esetében sem . Annyi biztos , hogy a romban nem kell semmit állítgatni és hiába custom rom nem szűnik meg a függőség , mint a blade esetében . Amennyit olvasgattam róla a modacon abból számomra az általad leírt mód tűnik valószínűnek vagyis egy zárt területen tárolódik a függőség . A terület felülírásával/törlésével megszűnik a függőség , de mivel mezei user által nem menthető területen van így nem is visszaállítható . Mivel nem foglalkoztam a témával így sokat nem is tudok róla.
-
joestone
addikt
válasz Drbonci #9854 üzenetére
Ez egy eredeti hologramos class10 kingston, gondosan a nagykerből vásárolva . Az , hogy a telefon nem tudja annyival írni az meg megint egy más kérdés . Azt okozhatja a kernel , egy beállítás ezer dolog .
Ezt a kártyát használtam már a gt540 -be is , a blade-be is és most a skate-ben csücsül.
Az elméletet én is tudom , hogy min 10M az írási sebesség class10 esetén , de ahhoz kell egy eszköz is ami képes azon a sebességen dolgozni vele .
Lehetne finomhangolni az sd paramétereit a romban , de minek ? Nekem teljesen mindegy hogy 7M az írási sebesség vagy 10M Elsősorban egy megbízható kártya kellett amikor megvettem és ez annak minősült. -
joestone
addikt
Csak , hogy pontosak legyünk :
A proci húzásához nem feltétlen kell romot cserélni . A proci húzás feltétele egy olyan kernel ami támogatja . A kernel az a boot partición lakik és általában a boot.img fájlba van csomagolva (lehetne más is a neve) . Tehát az megvalósításához elegendő a boot partició felülírása egy olyan kernelt tartalmazó boot.img fájllal ami ezt engedélyezi . A másik feltétel , hogy rootolt kell legyen , hiszen a grafikus felület (setcpu , cpufree stb) ami magát az órajel állítást evégzi ezt igényli. A harmadik feltétel , hogy a telepítendő boot.img kompatibilis legyen a jelenleg használt rommal . Ha jól gondolom a gyári rom esetében a skate v2 rom boot image teljesíti (de majd kelzsoca megerősíti vagy cáfolja) ezeket a feltételeket .
Ha megvan a szükséges image fájl akkor a telefont bootloader módban indítva (az usb hibakeresés telefono történő bekapcsolása a után a gépen az adb reboot bootloader parancsot futtatva lehetséges.Egy dos ablakot nyitva és benavigálva abba a mappába ahol az adb(-windows).exe lakik. Célszerú a kiválasztott boot.img fájlt is ebbe a mappába másolni ) . A telefon bootloader módjában a képernyőjén csak egy zöld robot látható . Meg kell várni ,míg a win telepíti a szükséges drivereket . A driverek telepítését a pc -n az előbb nyitott dos ablakban lehet ellenőrizni (legyen abban a mappában a fastboot(-windows).exe is) .
a fastboot(-windows).exe devices parancsnak egy kérdőjel kiséretében mutatnia kell , hogy van eszköz csatlakoztatva és a driverek is rendben vannak .
Ha idáig eljutott a procedúra akkor már csak a következők vannak hátra :
fastboot(-windows).exe flash boot boot.img
fastboot(-windows).exe rebootA telefon újraindulása után máris lehet húzni a procit miközben a rom és a beállításai megmaradnak .
az adb és fastboot esetében azért van zárójel mert lehet adb.exe illetve adb-windows.exe is , illetve fastboot.exe vagy fastboot-windows.exe .
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz callvote #9993 üzenetére
Cifs manager a program neve amivel a telefon egy mappájába lehet csatolni egy windows/samba gép megosztását . Így le tudod játszani a filmeket a telefonon annélkül ,hogy rá kellene másolni. Ja olyan kernel kell hozzá amiben ez engedélyezett (cifs). Ebben az esetben semmilyen programot nem kell telepíteni a gépre , csak a telóra. Ja és a cifs manager esetén nem kell kitárni a windows -os gépeket , lehet benne usernév/jelszó párossal csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz skidrowkill #10010 üzenetére
Ha nem marketről telepítesz akkor szükség lehet a beállítások - alkalmazások - ismeretlen források bepipálása .
-
joestone
addikt
válasz Jano_023 #10019 üzenetére
hogy gyorsan kinyírja az sd-t .
Nem a telefon belső memóriájából fut az android hanem az sdkártyán létrehozott fájlrendszer image fájlból . mindhárom particiónak külön image fájl (system, cache, userdata) mivel az sd korlátozott számú írási -olvasási ciklust tud , így könnyen belátható hova vezet , ha minden az sdről fut. -
joestone
addikt
válasz hangyaqtya #10074 üzenetére
Használhatod a myphoneexplorer nevü csomagot. Van egy gépre és egy telefonra telepítendő része. Ezzel tudod szinkronizálni stb nagyjából azokat amiket a pcsuite tud nyújtani .
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.