Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Ettől még nincs mobilnet bekapcsolva, ahhoz fenn az adatok engedélyezésének is be kell lenni nyomva.. Nemtom ez mire jó ez a folyamatos mobil adatkapcsolat engedélyezése... Nekem is be volt pipálva, de nem volt folyamatos az adatkapcsolatom, mindig kapcsolgattam be-ki ha szükségem volt rá.
-
-
storm3
senior tag
Én nem érzek hangerőváltozást,csak hangszínt. Ha csend van körülöttem,nincs gond a telefonnal,akkor elég hangos,de pl vonaton/villamoson/metroban hallom a 'kattogást' és elég zavaró.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
bubus66
nagyúr
(#10123) mpire Nem kötelező elolvasni, és különben is mi ezt a témát rövidre zártuk. Neked meg ha nem teszik nem olvasod el. Erről ennyit. Tudtom szerint tőled meg semmit sem kérdeztem.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest