Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
apeelme
addikt
válasz
^Clown
üzenetére
Az intel tuti, a másik puszta logika alapján(még akkor is ha zsoca belinkelte fent a modaco-s tesztet)...mekkora esélye lenne egy még kiforratlan, frissen bemutatkozó architektúrájú biztosan zárt bootloaderrel rendelkező készüléknek, egy már bizonyított, de nyitott bl-el szemben? lássuk be nem sok...
én fogadnék is rá...

-
kelzsoca
félisten
válasz
^Clown
üzenetére
Biztos infó nincs, ez alapján viszont valószínű: ZTE Grand X Review
Rooting and hacking
ZTE devices have traditionally been very hackable, however I haven’t yet had time to crack open the Grand X. We have seen Tegra devices with locked bootloaders too.
-
kelzsoca
félisten
Nézd meg a tesztnél, egyébként a Skate házát dolgozták át, illetve a többi dolog is a Skate hozadéka szvsz. (kamera, érintőpanel, lcd panel, akksi stb.. le merném fogadni még a hangszórók meg ami nem SoC-ot érintő változás az is 1:1-ben megvolt már.
(#9813) foldermate
Keresőt miért nem használod?

(#9814) badmad
Szerencséd volt

(#9819) Indiant
Sajnos nincsenek meg a hardveres követelmények.
-
Frozzy
őstag
100%-ban igazad van ^Clown barátom
tökéletes a Nillkin tok ennél jobban esküszöm nem tudnék elképzelni pedig volt már nem 1 telefonom és nem 1 tokom hozzá ez mindent oda ver. legalább nem lesz tőle nagy és batár a telefon jól lehet formálni de közben mégis nagyon kémény. egyszerű belepattintós tok aminél jobban úgysem fogtok találni! 
-
-
vrsptr
aktív tag
Én ezt néztem ki, szerintem holnap meg is veszem, aki ért hozzá...elfogadható minőségű?
http://kepfeltoltes.hu/111214/IMG_20111207_072013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
bagyusz
őstag
Logitech h 165, én 2,7k ért vettem, eredetileg laptopokhoz lett tervezve. Telón nagyon durva basszust ad le, csak ajánlani tudom. (occó mélyládás füles)

-
Sommi
aktív tag
-
Depression
veterán
Én meg már annyit sem. Tavasszal nagyon vártam, nyár elején jó lett volna, most meg már a kijelző méretén kívűl csak egy alsó kategóriás mobil az egész.
Akkor lenne némi esélye, ha nem hagyományos TFT-t raknának bele, de ezt erősen kétlem, szóval előjött bennem az az érzés, hogy a Blade egy véletlenül jóra sikerült mobil lett a sok kínai vackuk között. -
B1T3
addikt
Pedig megörültem a hozzászólásra kattintva.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , 3 év garancia
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
én fogadnék is rá...

de remélem olcson doliznak ott?