Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Egyszerűen elmondva, használd a gyári rommal a készüléket, nincs azzal sem semmi gond, a custom romok olyan plusz dolgokat raknak a készülékhez, amit csak akkor tudsz/tudnál kihasználni, ha már járatos lennél az Android világában.
A custom romnál is pont olyan a kijelző mint a gyári rommalui: bár jó lenne szoftveresen kicserélni a hardveres dolgokat
-
Sommi
aktív tag
Hát tény hogy nem vagyok benne jártas . De ahogy olvasgattam úgy láttam vmilyen teljesítményjavulással jár ha megfőzzük. Am. nem úgy gondoltam hogy a főzés javít a kijelzőn , csak hogy milyen ? Mert pl a defynek 0,6 collal kisebb a kijelzője és az is ugyan ezt a felbontást tudja.
Azért köszi választ, lehet hogy tényleg maradok a könyhai főzésnél
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Indiant
addikt
Először is gratulálok, amiért ilyen bátor vagy. Nagyon sokat olvass utána a témának, mert az az első postodból is kiderült, hogy semmit nem értesz hozzá. De ez a szellemképes duma.... ez remek volt!
A romfőzés, nem azt jelenti, hogy fogsz egy romot és megfőzöd, hanem a rom összeállítását hívják szlegesen rom főzésnek. Na ez az amit soha nem fogsz csinálni. Szvsz.
A linux képe mindig is kicsit elmosottabb a megszokott windows-os grafikához képest. A képernyőmentés meg, abszolút nem mérvadó abban, hogy a telefonon milyen képet látsz.
-
Indiant
addikt
Ezzel arra utaltam amit Kelzsoca már szerényen említett, hogy Neked nem kell főznöd semmit. Pl. ő már főzött is egy romot a Skatehez. Ha a gyári nem lenne jó, akkor fel lehet tenni azt, bár úgy a garancia ugrik és nem is biztos , hogy fel tudod tenni. Természetesen nem arra gondoltam, hogy feldobod a lángra, inkább arra céloztam, hogy felejtsd el a főzést.
Porosodás: nem tudom mekkora porban fogod használni, de az említett pontokon normál használat mellett szerintem nem fog porosodni.
-
Indiant
addikt
Én nem tennék egy ekkora üveglapot a zsebembe.... és akkor nincs Zsebpiszok, meg Maxigáz sem.
Peterzon99: Nekiálltam tegnap a Turbosim-nek. Egyenlőre kevesebb sikerrel. A vodás kártyámat már méretre szabtam. De sajnos a pin kérést már pár éve letiltottam és persze már el is felejtettem. (a kód egyenlőre nincs meg) Így ezzel nem működik. A nagy izgalomban a telenoros kártyámat meg sikerült letiltanom, mert nem jutott eszembe a jó számsorrend. Folyt. köv.
Még 1 kérdés, szerintetek a 8-nap alatt csak a sim-et is vissza lehet küldeni???
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Én nem gondolnám, szerintem már így is az abszolút felső határra árazták be. Én 50-ért már nem is gondolkoztam volna rajta, és még így pár nap teszt után sem vagyok biztos benne, hogy megtartom. Ha nem alszok be idő előtte ma írok róla én is egy beszámolót, ami eddig nagyon vegyes.
[ Szerkesztve ]
-
Acsifun
aktív tag
Szerintem sem lesz áremelés, fõleg ha azt nézzük hogy egyre több gyártó száll be ebbe az olcsoandroid struktúrába, febr. környékén jön pl az AlcatelOt-995 az például hardveresen is sokkal erösebb lesz és 50körüli árazással szerintem piszok jo vétel lehet, bár addigmég kitudja...akinek van türelme szerintem érdemes várni
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
-
-
kelzsoca
félisten
Nyilván ez csak egy vélemény volt, ebből nem lehet sokat leszűrni, többnyire azt, hogy a nem gyári romok, még annyira nem stabilak, mint kellene lenniük, továbbá kifoghat akár egy gyengébb modellt is.
De ettől függetlenül azért van pár olyan dolog, ami most már szerintem általánosan negatív dologként elmondható:
- csillogó gagyi hátlap (miért nem maradtak az eredeti terveknél....)
- az érintőpanel van, hogy többszöri érintésre reagál (ezen szerintem egy firmware frissítés segíthet, de hogy lesz -e azt senki nem tudja)
- gyári rommal döcögések vannak, és ez a felhasználói élmény rovására megy (már ha lehet ilyenről beszélni egy 4.3"-os kijelzővel szerelt készüléknél, amiben elavult hardver dobog)
- ára (szerintem ez csak bevezető ár, elképzelhető, hogy emelkedni fog, gondoljunk vissza, így volt a Blade-nél is)
- Alapból kevés hely az alkalmazásoknak, a partíciók átrendezése nagyon kellene (ha lenne firmware csomag, ez megoldódhat)[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Ez nem baki, hiszen már a Blade/Libra esetén is annyi volt, ez átlag felhasználásra elegendő hely, illetve már léteznek különböző alkalmazások, amivel teljes mértékben átmozgathatóak az appok az SD-re, illetve erre a custom romok is nyújtanak lehetőséget, egyébként alapból is át lehet mozgatni alkalmazásokat az SD-re, hiszen ezt a rendszer támogatja is, de nyilván van akinek ez sem elég
Amiért jó a minél nagyobb data partíció a NAND-on, az részben a gyorsaság, hiszen egyik SD kártya sem lehet olyan gyors mint egy flash tároló
[ Szerkesztve ]
-
krisztian112
senior tag
-
-
-
atillaahun
veterán
Azér, mer a fizetős része csak egy kulcs, ami aktiválja az alapot. Úgyhogy tedd vissza.
De egyébként a QuickOffice jobb.Szóval.
Még mindig nem akarja senki elárulni honnan szerzek olyan programot, ami megnyitja a bin (daemon tools és társai nem nyerők) kiterjesztést?[ Szerkesztve ]
-
-
domerator
veterán
Sommi:
Nézd meg jól azt a Defy-t... nem szokványos dolog, hogy valaki egy kategóriával feljebb levő telefont cserél eggyel kisebbre csak úgy... hiszen még pénze is maradna, ha defyt eladná és venne egy skate-et.
Én óvatos lennék...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.