Hirdetés
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtr3m3
tag
sziasztok
Az alábbi tokot rendeltem meg és 13 nap alatt érkezett meg 3 nap alatt Bp. volt a többi 10 napot a vámosoknál töltötte.
http://www.casesss.com/product.aspx?model=48&pid=171Megirom rovid tapasztalatomat:
- A tok teljesen rendben van jo fogast ad a telefonnak es a szele kb 1 mm nagyobb mint a telefone es kb 1mm lotyog le-fel iranyba erosebb mozgatas hatasara, de szamomra ez nem zavaro.
- A hozza mellekelt folia az szerintem gyengebb mint a gyari, nekem izzad a kezem es emiatt szinte hasznalhatatlan annyira ratapad a kijelzore az ujam.
- A folia merete korbe 1mm kisebb mint a kijelzo de boven takarja a lathato feluletet,Viszont miutan levettem a gyari foliat a bal felso sarokban eszrevettem ,hogy kb. 1cm reszen beporosodott a kepernyo alatt. Gyari foliaval eszre sem vettem. Ha mar most 2 honap utan beporosodik akkor mi lesz pl 1 ev utan
Akinek volt hasonlo problemaja megirna, hogy ebben az esetben cserelik vagy a userre fogjak helytelen hasznalat miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- RAM topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest