- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Azt valahogyan nem lehet megoldani, hogy a telefonra USB-n keresztül menjen a net? Pár programot le kellene szednem Market-ről, de wifi-m nincs...
-
Jano_023
őstag
Zsoca: Szerinted az Atomic rom milyen? Ha tényleg jobb mint a T-s alapból főzött, tervezed hogy csinálsz abból te valamit. Én ragaszkodnek az általad főzött romokhoz.
-
Frozzy
őstag
Igen el kéne bírnia. ha vissza gondolok anno Blades korszakomra akkor amikor kijöttek rá az első gingerbreadok eléggé lassuak voltak sajnos és ugyan így nagyon sok minden nem ment rajtuk. ma meg már szinte csak azt használják bladen. így következtetve skaten is jól fog menni idővel az ICS
-
pp88
tag
Ha minden igaz holnap megjön a skate-m.
Jelenleg melyik a legjobb, legstabilabb, leggyorsabb főzött rom amit ajánlotok és ami bevált.
Honnan tudom letölteni őket?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Frozzy
őstag
válasz
Acsifun #4385 üzenetére
Nekem jobban bejön az Atomic. szerintem gyorsabb is meg gördülékenyebb. problémám még nem volt vele.
-képet meg szerintem felesleges feltenni mert lecserélem a launchert meg a háttért és már köze sincs az eredeti állapothoz. ezt ki kell próbálni és kész.
(#4387) giigz: felesleges ICS-ről is a képek ebben a cikkben csináltam 2 képet szerintem ez full elég hozzá.
-
Bloodaxe
aktív tag
ADWLauncher EX + skaTe ROM-on valami brutálisan gyors telót farag belőle
kíváncsi lennék egy sebbességtesztre gyári állapotban, és a mostaniban
kb 3x gyorsabb
-
giigz
veterán
Ha ezt a legújabb ICS-t felrakom, lehet valami baja a telónak?
-
Acsifun
aktív tag
Ez ígyvan
de én csak a letöltésről beszéltem,(miután lent van a fájl már doesnt matter) nem az enyém a fiók, egy internet kávézóban ültem, leszedtem, kiléptem
így tiszta
máskor ink. nem írom bele honnan van akkor senki nem köt bele
elnézést...ja és a torrent nem warez
ha szigoruan nézzük...na ennyi sorry
-
Acsifun
aktív tag
-
Acsifun
aktív tag
Áruld el ebbe mi a warez? Az app marketről van(atorrent,mobo). Hogy a sorozatot honnan szedem az lényegtelen...az különben sem warez. Magyarországon a letöltés legális a visszaosztás nem. Azt kérdeztem hogyan lehet hogy nem viszi, amikor valaki mkv-t akar lejátszani akkor arra kened a pudingot h "hé honnan a rákból szedted a filmet amit le akarsz játszani?!'- ink. válaszolj értelmesen....
-
Acsifun
aktív tag
Az hogyan lehet hogy leszedek atorrent-el vagy bármelyik app-al egy 170mb-os avi sorozatot (family guy!) ami ráadásul animácios...és nem bírom lejátszani...mobo-val sem...semmi nem viszi.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Genius007 #4371 üzenetére
1. A CRT effektet a ROM tartalmazza. Lehet engedélyezni, de inkább power user-eknek való feladat.
2. Billentyűzetből van sokféle, én a Smart Keyboard Pro-t kedvelem. De van még AnySoft Keyboard, GO Keyboard...amelyik tetszik.
Nem linkelek, mert warez...Illetve a GO ingyenes, úgyhogy...
-
Genius007
őstag
Annak az app-nak mi a neve, ami:
- alvómódva tételkor "összehúzza a képet" és úgy megy el? (crt effect?)
- ékezetes billentyűzet?Mindkettő kelzsoca SkaTe romjában volt benne, ha valaki betudja linkelni (lehetőleg magát az apk-t, és ne marketről (mert telefonomon nincs net) azt megköszönném.
-
L4ller
tag
Sziasztok!!!
Ez az első hozzászólásom ezen a fórumon, ráadásul 2-3 napja lettem büszke tulajdonosa egy Skate-nek, ami T-akármis.
Olvasgattam a főzött ROMokról, de még nem akarom egyenlőre ROMmá tenni, még ismerkedem egyáltalán az androidos rendszerrel, mint olyannal.
A későbbiekben amikor már jobban belemerültem, természetesen lehet róla szó, ebben valszeg kérni is fogom a segítségeteket.
Első kérdésként nekem a kijelző tisztítása volna fontos. Mivel érdemes, Ti mivel szoktátok?
Fóliát érdemes-e tenni rá, és ha igen, akkor milyet?
Előre is thx, szép napot!
-
válasz
csabi011 #4364 üzenetére
Ne enged el olyan hamar a le gombot, ha vársz egy kicsit tovább akkor megint rezeg majd egyet a telefon és onnan már a recovery-t tölti.
Szerk: Az meg teljesen normális, hogy a cwm telepítése után nyom egy restartot és nem marad a bootloader-ben.
Nyugi, én is az előbb egy 2 órája még pont ezzel szöszöltem, de azóta már ott figyel a klezsoca-féle rom
-
csabi011
tag
Na nagy nehezen sikerült feltenni a custom recovery-t de nekem miután lefut nem marad a készülék bootloader módban hanem egyszerre újraindul és utána ha beakarok lépni a recovery-be akkor hiába nyomom a hangerő le gombot + a bekapcsolót, úgy csinál mintha a hangerő le-t nem is nyomnám, szóval nem tudok belépni. Mit nem csinálhatok jól?
-
Genius007
őstag
Úgy nem lehet megcsinálni XY rom-ot, hogy automatikus a progikat az SD kártyára telepítse?
Mert én kipróbáltam a kelzsoca féle megoldást (cwm, particion sd, 512mb 0mb, stb stb)
de nem működik, ugyan úgy "fogy" a hely a belső memóriából, nem is kicsit : /
(A többi megoldást nem próbáltam még ki,mivel csak a romot tesztelem atomic v2)
Eddig minden tuti, gps-ből a Sygic tökéletes, egyből talált jelet a szobában!
Ellentétben az iGO-val, ami még kint az utcán sem talált műholdat. -.-" -
malwy
senior tag
Köszi szépen, launcherekből próbálok egyet- kettőt, Go Launcher EX-re, meg ADWLauncher EX-re gondoltam.
Az, hogy a programokat ne belső memóriára pakolja, hanem sd-re, ahhoz mit kell tennem?
Szerk: végülis 5 másodpercembe került kikeresni:
1. ext2 partíció létrehozása az SD-n
2. Root
3. Link2SD telepítéseDe ezt későbbre hagyom, egyelőre elférek.
-
tboldi
nagyúr
Nekem a Blade-et a DHL hozta.
(#4358) malwy:
1. Először ismerkedj a rendszerrel. Így a legelején esetleg egy launcher-t cserélhetsz (marketen találsz egy párat).
2. Van Terminal Emulator (szintén market), de amíg nem nyúlsz bele a rendszerbe, addig felesleges (sőt akkor se muszáj). -
malwy
senior tag
Bementem a helyi T-be, majd +10000Ft leszurkolása után azonnal kaptam egy Skate-t. Szóval csatlakozok a klubhoz
1. Mit érdemes egyből felrakni/cserélni? Mint legelső androidom, körbejárom a témát.
2. Android az linux alapokon nyugszik. Na most én linuxxal egész jóban vagyok, elérhető esetleg a terminál telóra, vagy nagyon más egy asztali linuxtól? -
FeRkE
őstag
Azt lehet tudni, hogy a T-mobile milyen futárcéggel szállíttatja ki a telót ? Mert kaptam smst, hogy holnap csomagom érkezik a DPD-től, de olajat is várok a kocsiba, úgyhogy nem tudom melyik érkezik
-
Frozzy
őstag
válasz
Genius007 #4350 üzenetére
elvileg úgy kéne, hogy felrakod az alap romot nyomsz neki egy data/factory resetet. és uttána felflasheled a gapps-ot és így lenne jó. de nekem ezzel a verzióval nem működött a gapps meg semmi :/ az előző verzióval működött. bizonyára a következő frissítés már jobb lesz. csak ki kell várni. és azonnal kint lesz az oldalon
(#4355) madexx: Full Screen caller ID ez kéne neked szerintem
(#4353) Genius007: a Wi-Fi működik én teszteltem!
-
madexx
tag
Tudnátok ajánlani egy jó progit, amivel teljes képernyőssé tudom varázsolni a hívóképeket?
Valamint engem is érdekelne a (#4277)-es hsz-ben feltett kérdés, hogy ha hívás közben jön egy másik hívást, lehet-e valami más hangot berakni, vagy hogy a képernyőre ne az aktív hívást rakja ki hanem az új bejövőt vagy valami ilyesmit.
Használtam a keresőt, de nem találtam meg egyikre se a választ :\ -
Acsifun
aktív tag
Atomic v2. VS. SKate by kelzsoca?
melyiket? milyen plust nyujt a nem gyári főzött?
-
Genius007
őstag
válasz
Exelsior #4349 üzenetére
Azt én is néztem, mert észrevettem, csak én úgy láttam, hogy azzal csak csomagolni lehet
Ui.: Net nincs a telón (közelben nincs wifi ami free) csak a gépemen van net, so ...
Mod.:
Megcsináltam a Cyanogen Mod 9 -et, de nem tudom hogy.
Mintha azt olvastam volna, hogy ezt is felkell tenni " gapps-ics-4.0.1-small.zip " ez után: gapps-ics-xy.ZIP
Mikor cwm-ből elkezdtem volna tenni, akkor abortot írt ki, de mégis működik.
-
Genius007
őstag
válasz
Indiant #4346 üzenetére
Akkor mi a megoldás a fentebb említett problémára?
Mert most vagy azért nem írod, mert egyértelmű (csak nem tudok rájönni) vagy azért nem, mert nincs rá megoldás (amit kétlek, mert akkor hogy játszod le a videókat, hogy telepítesz, stb ...)Mod.: "update-cm-17122011-Skate-NIGHTLY.zip"
Egy linket tudnál adni ehhez? Mert a google nem dob ki rá semmit o__O
-
Genius007
őstag
válasz
Exelsior #4344 üzenetére
Az nekem is tetszett, viszont letöröltem, mert rohadtul nem találtam benne a file kezelőt.
Felraktam a mem. kártyára egy programot, erre nem tudtam elkezdeni telepiteni, se a videokat nem tudtam megnézni, mert ugye hol van a file kezelő benne?
Ha megmondom nyomban vissza rakom
-
Arti1
aktív tag
válasz
//Crouch// #4331 üzenetére
Pont ugyanebben a cipőben járok, flottában, vodánál, ma beszélgettem az ügyfélszolgálattal, a végén arra jutottunk, hogy vagy megveszem vitamaxban, vagy várok türelemmel, ameddig be nem vezetik rendesen a vodkafon honlapján az árlistába, (ameddig csak smartstore-ban van,) addig flottásoknak nem vásárolható...
-
GRomeo
tag
A SkaTe rom nagyon jól teljesít a készenléti állapotban,igaz proci min 245Mhz - max 320Mhz és csökkentett fényerő de egész nap 1-2% esett
pedig volt benne 1-2 telefonálás pici wi-fi
-
pp88
tag
Hurrá
Én is most rendeltem meg a webshopból.
Péntekre itt is lesz.
Kíváncsi leszek a Bléd után milyen lesz. -
Indiant
addikt
válasz
//Crouch// #4331 üzenetére
A Vodafone nem árulja a telót, csak a SmartStore-ban kapható az említett konstrukciókban.
(#4278) FeRkE: itt
(#4333) Genius007: NE a legújabbat próbáld.
-
Genius007
őstag
[Skate] Jégkrémes-Szendvics deszkára!
Próbálta már valaki?
Én az előbb felraktam, de még a "menübe" sem tudok belépni O__o
Lehet én vagyok a balfék, vagy bugos nálam valami.Mod.: Pin beírása után az "Unfortunately, DSPManager has stopped" szöveget kapom, amit csak le "ok"-ézni tudok, bejön a kis zöld droid és a "Welcome" felirat, bal oldalán egy nyillal, ha rámegyek, vagy próbálom elhúzni, akkor pedig az " Unfortunately, Setup Wizards has stopped." felirat jön elő.
bagyusz: hiába tapizom, nincs semmi, hálózat elvileg van, de csak segélyhívást tudok kezdeményezni, ráadásul a menübe sem tudok belépni. O_o
-
Ez a Nillkin tok teljesen korrekt, megérte Szingapúrból rendelnem
-
//Crouch//
tag
Nemtudja valaki, hogy a vodánál mennyiért adják előfizetéssel a Skatet. Ez a mátrixos tarifacsomag téma engem nemnagyon mozgat meg. Flottában vagyok, szal engem vmilyen alap ár érdekelne
-
6tomi6
csendes tag
Üdv.
Valakinek van valami ötlete hogy mi okozhatja azt hogy a hangszórom halk (a beszélgetős :] )
egy ideje halk rom csere nem hozott javulást!
Ötlet? -
csabi011
tag
Hello!
Tegnap megjött a skatemmost próbálom rá feltenni a costum recovery-t csak megáll ugye a waiting for device - nél és a win7 kézitelepítős driverek-re mutató link nem működik nekem.. valaki belinkelné, hogy honnan tudnám letölteni?
előre is köszi, Csabimost működik, bocsii
-
giigz
veterán
600 MB elég a backup-nak? Nincs SD-ext.
-
giigz
veterán
Köszi a válaszokat!
-
Gorky01
tag
Igen pontosan érdemes rom telepítés előtt egy backup-ot csinálni így ha nem tetszik a rom vagy valami gebasz van akkor csak nyomsz egy restore-t és már vissza is kaptad az addig használtat minden beállítással együtt.
Én úgy szoktam rom cserénél hogy az SD kártyán marad a bacup legalább egy hétig mert ha az alatt jön elő valami hiba akkor is megvan. (Persze ez attól is függ hogy mekkora az SD kártyád)
-
Fooler89
őstag
válasz
kelzsoca #4279 üzenetére
Ne haragudj, hogy ennyit nyaggatlak de még mindig nem értem, hogy minek van két opció (linkelés/mozgatás) ha mind a kettő műveletnél átkerülnek az sd-re a programok? Nem mindegy, hogy a /data/-ból mutat egy link a system/sd-re vagy közvetlenül az sd-ről indítom az appot?
Minimális linuxos ismeretemből azt tudom, hogy a linkelésnek némi cpu igénye van ami itt akár az aksi időbe is beleszólhat, persze ha sokszor használjuk. -
giigz
veterán
Lenne egy fontos kérdésem!
Most a SkaTe rom van, programokkal, stb. személyere szabva.
Olyat lehet csinálni, hogy új romot rakok fel = letörlődik minden... És ha úgy gondolom, 1 az 1-ben visszarakni ezt a mostanit? Ha recovery-ben csinálok backupot, akkor ezt meg tudom csinálni?
-
giigz
veterán
válasz
//Crouch// #4310 üzenetére
Vodafone és Telenor is árulja
-
scyllarus
veterán
válasz
//Crouch// #4310 üzenetére
Hát itt:
[link] -
//Crouch//
tag
Üdv!
T-mobilon kívül hol lehet még Skate-et venni? Egyszerűen nem találok sehol a neten :S
-
FeRkE
őstag
Turbo SIM-ből melyiket használjátok, ami jól működik a Skate-tel ?
Privátban is jöhet. thx! -
Frozzy
őstag
Skatehoz miért nincs anyi moddolt Kernel? mint pls SGS, SGS2-hez..
-
kelzsoca
félisten
válasz
bubus66 #4294 üzenetére
A Total Phone Transfer rövidítése. Alkalmazásával újraírható/frissíthető a készülék firmware-je (~BIOS) és előre elkészített lemezképekben tárolt teljes operációs rendszer(kép) automatizáltan (hibaellenőrzés nélkül) beírható a NAND memóriába (ROM). Komoly hátránya, hogy visszafordíthatatlanul elronthatja a készüléket, ha nem megfelelően, vagy előismeretek nélkül alkalmazzák, továbbá lehetnek a készüléknek rejtett hibái is, ezért is kockáztatos a futtatása.
(#4298) viperabácsi
Romot is cseréltél vagy a gyárival próbálatod?
-
padre666
tag
Sziasztok!
A Blade után, aminek vakutlan 3 megás a fényképezője, azt hittem, hogy ez az 5 mega milyen jó lesz......
Hát ezt rosszul hittem
Nem is a fotókészítés, hanem a videó felvétel rettentő pocsék volta, mondom mindezt a Blade-hez viszonyítva.
Létezik az, hogy ekkorát léptek visszafelé.......
szoftveresen pocsék, vagy a beépített kamera ennyivel roszabb a Blade-nél?Valami kamera alkalmazással lehet ezen javítani?
Alapvetően meg vagyok elégedve a telóval, de ez a része........messze kritikán aluli....
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #4298 üzenetére
(#4298) viperabácsi Szevasz
nekem nagyon bejött
és magyarosított böngésző. A leírásban minden benne van
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest