Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

Na sikerült mérnem hajnalban egy 13Mbps-t CM-mel, úgyhogy lehet nem kizárólag az a balfasz. Bár továbbra is érdekes, hogy nappal miért nem megy 2-3 felé, mikor Blade-n a GSF meg mindig ugyanannyit mér (15 körül), és a PC-n lévő speedtest.net is. Egyébként 25/1,5-ös netem van. Ezt csak onnan tudom, mert PC-n a torrent szakít lefele 3 MB/s-kel szinte mindig.
    Na mindegy, már sikerült normális minőségű filmet (meg zenét is) stream-elnem hálózatról, 1-2 torrent is lejött, bár elég lassan. Úgyhogy egyelőre nem hajintom még le.
    Ja kipróbáltam egyébként most így 900 MHz- 720p-s filmet, hangját viszi rendesen, kép viszont diavetítés. De a simák mennek elég szépen hálózatról még beletekerve is szóval frankó.

Viszont most a Flash-vel szarakodok.
    Ti milyen böngészőt ajánlotok hozzá? Opera-val nem megy. Gyári-val egész elviselhető, viszont az meg nagyon fapados, és a fájlmegosztókról sem tud letölteni semmit. Dolphin-t néztem még, viszont azzal meg akad rendesen minden videó, a szövegbevitel meg főként, bárhova bármit írnék, hozzászólni meg totál horror. Bár a HD-t raktam fel belőle, lehet kipróbálom majd még a Mini-t is, nem tudom van-e különbség.
    Nincs még valami amivel esélyes lenne a Flash, működnek a fájlmegosztós letöltések, és nem tetű lassú?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés