- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Na sikerült mérnem hajnalban egy 13Mbps-t CM-mel, úgyhogy lehet nem kizárólag az a balfasz. Bár továbbra is érdekes, hogy nappal miért nem megy 2-3 felé, mikor Blade-n a GSF meg mindig ugyanannyit mér (15 körül), és a PC-n lévő speedtest.net is. Egyébként 25/1,5-ös netem van. Ezt csak onnan tudom, mert PC-n a torrent szakít lefele 3 MB/s-kel szinte mindig.
Na mindegy, már sikerült normális minőségű filmet (meg zenét is) stream-elnem hálózatról, 1-2 torrent is lejött, bár elég lassan. Úgyhogy egyelőre nem hajintom még le.
Ja kipróbáltam egyébként most így 900 MHz- 720p-s filmet, hangját viszi rendesen, kép viszont diavetítés. De a simák mennek elég szépen hálózatról még beletekerve is szóval frankó.Viszont most a Flash-vel szarakodok.
Ti milyen böngészőt ajánlotok hozzá? Opera-val nem megy. Gyári-val egész elviselhető, viszont az meg nagyon fapados, és a fájlmegosztókról sem tud letölteni semmit. Dolphin-t néztem még, viszont azzal meg akad rendesen minden videó, a szövegbevitel meg főként, bárhova bármit írnék, hozzászólni meg totál horror. Bár a HD-t raktam fel belőle, lehet kipróbálom majd még a Mini-t is, nem tudom van-e különbség.
Nincs még valami amivel esélyes lenne a Flash, működnek a fájlmegosztós letöltések, és nem tetű lassú?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bundle topik
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest