- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acsifun
aktív tag
Nekem holnap fog megjönni a teló, Blade és SEarc-hoz tudom majd viszonyítani, írok majd egy pár sort énis róla
Más: 1. Ha most bladen van egy játékom annak mentéseit valahogy áttudom tenni majd a skate-re? (Defender a neve)
2. A partício modosítás TPT-s eljárás? Nem akarok ugy járni mint Kelzsoca...
3. Gyári ROM-ot szeretném majd használni egy ideig de rootolva,(hogy le tudjam kicsit gyalulni) ehhez ugye kell külön recovery? -
Narancskoma
tag
Akinek már van ilyen telefonja: Nem tudjátok hogy mennyire bírja a telefon az eséseket? Gondolok itt otthon véletlenül leejtett esetre. Nem vagyok nagy telefondobálós, csak azért pont a minap esett meg, hogy leejtettem a sajátomat (egy samsung s5230) kb derékmagasságból. Gondolom azért az annyira nem nagy magasság, hogy baja essen. Vagy tud olyan szerencsétlenül esni a kialakítása miatt, hogy megpurcanjon a kijelző?
-
bagyusz
őstag
Felraktam a clockwork-t a telóra, wipe után már rakhatom fel BLUEMONTE romot updatezip-en keresztűl?
-
kelzsoca
félisten
Ha lehet ilyet kérni, ne privátban írjatok véleményt a készülékről, hiszen az ide beeső érdeklődők, akkor nem tudnak mi alapján dönteni, és az esetleges vélemények-tapasztalatok nyilván fontosak lennének, természetesen jöhet a negatív-pozitív vélemény.
(#1690) LK
Olvass vissza a topicban, páran már részletesen is véleményt mondtak.
(#1692) frozzyZTE
Köszi, ma biztos viszik, csak ne menj el otthonról
-
esgabee
tag
Hi,
Megérkezett a Nillkin kemény tokom Kínából. Jól néz ki!
A tok jó minőségű, szépen és stabilan illeszkedik a telefonra, bár egy elejtéskor szerintem nem sokat véd., viszont most már nem olyan csúszós a tapintása.
-
válasz
agressor12 #1675 üzenetére
-
odipapa
senior tag
Arra van valami esély hogy a zseblámpafunkció működni fog a jövőben?
-
kelzsoca
félisten
-
LK
addikt
Sziasztok! Teló vásárláson gondolkozok. Tegnap kezembe vettem egy Sony Ericsson xperia minit,és a Skate-et. Sokkolt a különbség. Ilyen fing képernyőjű valamit biztos nem veszek,mint a mini. Láttam és olvastam a tesztet,de a felhasználók (tehát ti) véleményére lennék kíváncsi. Valami nagy hibája van-e? Hátrányok érdekelnének. Androidos játékok,navigáció akad-e? Hogy hallottátok,a kövi 4.0 Android-ot meg fogja kapni? Válaszokat előre is köszönöm,tőletek függ elsősorban hogy ezt veszem-e
Addig is böngészem a hsz-eket.
-
Indiant
addikt
válasz
Depression #1671 üzenetére
Már miért bukná el ezzel a garanciát? Azért ne legyünk nevetségesek. Már a megvételkor teljesen logikus volt, hogy ezt kell a hátlappal csinálni.
babosmiki: szórom rá vödörrel a homokot, de lecsúszik róla
..vinnék egy kocsit is, pár cuccot abban is kéne...(#1638)rizso: Ti hogyan és mivel hallgattok zenét?
Én bármilyen pózban és a füleimmel szoktam hallgatni a zenét.(#1672) atillaahun: kimész a strandra és megkeresed a homokozót
kelzsoca: van valami fejlemény??
-
M3xx
tag
Még 1 kérdés:
Nem volt sem zöld droid, semmi jele, hogy sikerült volna a recovery cserének. Már le is tettem róla. Így elvileg akkor nem állítgattam el semmit? Annyi volt fura, hogy bekapcsolódott a mobilnet engedélyezés. -
rizso
addikt
Na, azt még megpróbálom! Mondjuk felraktam a Volume+-t, meg fent van egy winamp és egy poweramp is, de még nem az igazi (párom mondjuk azt mondta, hogy nem vészes).
Zsolt_72: igen, a gyári headset egy rakás (finoman fogalmazva) kaki. Vettünk ma neki egy jobb agybadugós fülest, de még azzal sem az igazi...
-
miklos0308
tag
mobo playerből nekem egyik verziót sem viszi :S
-
M3xx
tag
szerintem nem rakta fel a custom recovery-t, viszont belett pipálódva a mobilkapcsolat engedélyezése.
-
M3xx
tag
megijjedtem, csak a repülőgép üzemmódra nyomtam véletlen, aztán vissza, ezért kérte gondolom
-
M3xx
tag
ajajj ez mi?
-
babosmiki
addikt
Rövid időre én is beléptem a klubba.
A Galaxy S2 után nem is olyan rossz!
A hátlapot már első nap homok szórtam, most jó!
Nem csúszik, nem kell törölgetni stb... -
M3xx
tag
adja meg a pin 3 kódot?
-
M3xx
tag
a drivert hova másoljam? magától megtalálja?
-
rizso
addikt
Ti hogyan és mivel hallgattok zenét? Van valami módszer, amivel meg lehetne növelni a zenei rész teljesítményét? A gyári állapot kicsit kevés szerintem - legalábbis a Sensation, vagy akár párom előző telója, a WaveII is sokkal szebben muzsikált. Én a HTC-re feltettem a Volume+ nevű kis "tuningoló" progit, de a Skate-nél nem hozott akkor javulást...
-
M3xx
tag
'waiting for device' mennyi ideig normális ha megy?
-
vrsptr
aktív tag
Quadrant Standard-al 3x lefuttatva 994/995/996 pont, nektek mennyi?
-
M3xx
tag
A recovery cserét azt hiszem értem, fog menni. Ez után rootolom a telót, leírás alapján ezt is értem. Ez után mi fog történni, hogyan törlöm a google maps-ot, esetleg hogyan tudom majd visszatenni rá?
-
M3xx
tag
És ha csak eltávolítom a google fiókot? Vagy akkor is fut és szívja? Meg kell market-hez pl. vagy nem?
-
M3xx
tag
Ha ezzel nem vész el garancia, stb. akkor megoldom én az andoird fan fórumban leírtak alapján (remélem). Ha mégsem, jelzek!
-
Sommi
aktív tag
Én is ma csináltam meg, utólag már nem bonyolult, bár én is sokat nyaggattam a kedves fórumtársat
Ha gondolod mostmár én is tudok neked segíteni.
Am pedig lenne egy off topic kérdésem : egyik barátnőm most akar telefont venni és a galaxy ace és a htc wildfire S közt hezitál.
Melyik megbízhatóbb, vagy melyik valóbb egy átlag lány júzernek ? -
M3xx
tag
Ennyire nem vagyok benne a témában, de nem is szeretnék belebonyolódni. Más megoldás nincs, ugye? :/
-
miklos0308
tag
válasz
atillaahun #1605 üzenetére
köszi
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun #1615 üzenetére
Frissített verzió van fent, legutóbbi.
-
atillaahun
veterán
Legutóbbi verzió van fent? Nálam az most nem rosszalkodik, bár volt egy idő igaz, amikor elszabadult.
Esetleg még meg lehet próbálni a system/app alól a data/app alá átrakni Root Explor-rel.
Meg átnézni, hogy a Latitude meg egyéb szemetek nincsenek-e véletlenül aktiválva. Mondju a Menü > Hely és biztonság > Vezeték nélküli hálózatok használata > pipát kivenni. Alatta GPS-t kikapcsolni. -
atillaahun
veterán
Elolvastátok AMIT írtam? Az alapRA kell feltenni a fizetőset. Ha úgyse megy, akkor rossz kulcsot loptatok el.
-
M3xx
tag
Tudtok valami jó programot, ami jelzi, hogy mi szívja nagyon az akksit. A gyári akkumulátorhasznált-ban néztem, és azt írja, hogy Térkép 45%, ami qrva sok. Próbáltam kikapcsolni vagy letiltani de semmi... Ezen az alapvető problémán már biztos túl vagytok, tud valaki segíteni?
-
Sommi
aktív tag
válasz
atillaahun #1599 üzenetére
Egyébként hogy kéne rendesen telepíteni a docs to go-t ?
Mert ez a quick nálam egyáltalán nem quick. -
Sommi
aktív tag
com.google.android.apps az milyen alkalmazás ?
Az zabál az akksimból 45 %-ot. -
odipapa
senior tag
Videó felvétel közben lehet fixre állítani a ledet?
-
miklos0308
tag
vki tudna linkelni egy videólejátszó progit a skatere amivel rábírhatom a telót avi formátom kezelésére? vagy ha ilyen nincs akk milyen formátumba konvertáljam h élvezhető sebességben vigye?
-
Sommi
aktív tag
[link]
innen sikeresen leszedtem a quick office-t az fel is ment rendesen.
mintha kicsit lassabb lenne mint a másik de jó lesz ez, már hülyét kapok a másiktól h sehogyse jó xd. -
xtr3m3
tag
válasz
atillaahun #1597 üzenetére
ezt probald meg
http://www.magiciso.com/tutorials/miso-whatsimage.htmvagy a poweriso
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1597 üzenetére
Dobok egy privit.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest