- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
-
kelzsoca
félisten
válasz
hallerlaller #398 üzenetére
Puhábban járnak, mint egy Blade esetén.
(#397) atillaahun
Rendeld be, aztán ha nem tetszik, mehet vissza ahonnan jött
-
atillaahun
veterán
Persze, én is visszaküldtem még anno az első plédem, mert keveselltem benne a memóriát, cserélni meg nem akarták. Igaz 2-3 hét volt mire visszaadták az árát, de végülis bevittem a boltba, és ők postázták el, úgyhogy azzal sem volt költség.
Most egyébként én is ezt fontolgatom, hogy megrendelem, eljátszok vele kicsit, aztán ha nem sikerül megszeretni visszaküldöm. Később majd max. megrendelem mégegyszer.
-
Depression
veterán
válasz
atillaahun #385 üzenetére
Pont az ilyen elmulasztott hívások miatt majdnem kirúgtak. Az én blade-emben is lepkefing volt a rezgő.
-
kelzsoca
félisten
Élhetsz az elállás jogával webshopos rendelés esetén 8 munkanapig.
-
gabe96
aktív tag
flash playerrel mennyire tudja lejátszani a videókat, pl indavideón?
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #379 üzenetére
Én eddig más negatív dolgot nem tapasztaltam a telefonnal, ha lett volna bármi, akkor leírtam volna, akksiról még nincs letisztult képem, ezért nem írtam semmit.
Negatívum még a viszonylag szerény 140mb-os data rész, ahová az alkalmazások települhetnek, de ha sikerül megszerezni a firmware-t, elindul itt is az átpartícionálás
-
gabe96
aktív tag
van már valakinek?-Kelzsocán kívül
-
atillaahun
veterán
-
esgabee
tag
válasz
atillaahun #374 üzenetére
Nekem a Blade volt az első androidos telefonom és szerintem a Kelzsoca féle romokkal piszok jó kis telefon lett belőle.
Viszont azt kell, hogy mondjam ez a telefon k...a jó! -
kelzsoca
félisten
Nyilván ennyi nem elég
Pár dolog ami eszembe jut a készülékről:
Pozitív:
+ Nincs bevilágítás
+ A képernyő alatt nem porosodik (eddig nem tette legalábbis)
+ Nincs a gomboknál sem kiszűrődő fény, mint a Blade-nél volt
+ Az érintőkijelző már lekezel 5 érintést egyszerre, tehát működik a multi touch
+ A telefon jól össze van rakva
+ Már a gyári szoftverrel sem voltak nagyobb röccenések, gondolkozási idők (a ph-s tesztben látott készülék egy teszt készülék volt, tehét nem a végleges állapotot tükrözte)
+ Flash működik
+ Hangszóró recsegés nincs
+ Jóval hangosabb zenehallgatásra mint egy Blade
+A töltő 2m hosszúságú kábellel van ellátva, nincs szükség usb toldóra a töltő használatához
+A nagyobb kijelző miatt minden megjelenített információ kényelmesen és olvashatóan jelenik megNegatív:
- Hangerő gombok bal oldalra kerültek át, meg kell szokni
- Bekapcsológomb fentről, jobb oldalra költözött, szintén meg kell szokni
- Hátlap csúszós és fényes műanyagból van
- A kijelző van amikor csak 2x-i érintésre érzékel
- Képek és videók minősége átlagos -
embe
nagyúr
válasz
atillaahun #374 üzenetére
Kelzsoca főz rá majd romot! Ennyi elég?
-
esgabee
tag
válasz
atillaahun #368 üzenetére
Megnéztem, a telefonnál a kihangosítás minősége sokkal jobb mint a pengénél. A kocsiban az anyósülésen volt a telefon, és nem kellett hangosan beszélnem, hogy halják amit mondok.
A hangrögzítő is jól működik.
Teljes fényerőnél, sötét háttérnél Én nem tapasztaltam semmilyen bevilágítást.Remélem segíthettem.
-
esgabee
tag
válasz
atillaahun #368 üzenetére
Ok,
Meló után megnézem. Itt az irodában elég idétlenül néznék ki... -
joey04
titán
én is úgy vélem, hogy nagyon jó vétel, de a 3. oldalon írt gondolattal is egyetértek ( El lehet azon filozofálgatni, hogy egy erősebb proci, egy pár ezer forintos árral magasabban vajon kelendőbb lenne-e)
sokan írták itt a hozzáértést. én azt nem tartom hozzáértésnek, hogy valaki szájbarágós leírás alapján romot cserél, meg kernelekkel variálgat stb. Akik ezeket főzik, azok igen. de akik csak "buherálják" azok nem.
-
esgabee
tag
Sziasztok,
Egy napja nyomkodom a Skatet. Az első benyomás azt kell, hogy mondjam jó. A készülék meglepően gyors.
A "tepsi" méretet még szokni kell, de szerintem ezzel nem lesz probléma.
A telefon elején a kijelző fölött nekem nincs ZTE felirat csak a hátlapon.
Én Blade-ről váltottam (neki találtam egy jó gazdát a családban).
-
pepepapa
tag
rendelhetö a T webshopban 44991 kártyásan
-
Swinkx
csendes tag
Sziasztok!
720p-s youtube-ot, sorozatokat képes lejátszani ? Akadásmentesen ?
Elképzelhető, hogy megoldják, hogy a kamera is képes legyen 720p-s videót felvenni(mint a motorola defy esetében) ?
Köszönöm a válaszokat, előre is -
tboldi
nagyúr
-
dombiee
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Megéri megvenni a skate telefont ?
És a procit ténylegesen fel lehet húzni 1000-re?
előre is köszönöm válaszotokat !
-
B1T3
addikt
Engem a Skate-tel lőhető fotók és videók minősége érdekelne. Szimpla kíváncsiságból. Tudom, hogy nemsokára itt a mobilarénás teszt, de a felhasználók is beszúrhatnak ide pár képet, pl. kelzsoca.
-
atillaahun
veterán
Ja még a Blade és Skate procik különbségéről annyi ugrott be, hogy csak lehet azért köztük különbség, ha a Blade átlag 20%-os OC-t bír (600 > 720), a Skate meg 25%-ot (800 > 1000), és akkor még lehet menne feljebb is stabilan ahogy Kelzsoca írja.
Ráadásul 600-nak a 20%-a nem csak 5%-kal kevesebb mint 800-nak a 25%-a, és emellett még a Skate ugye +200 MHz-ről indul.
Szóval remélek rá némi esélyt, hogy a multitasking már közel akadás mentesen fog gurulni. -
válasz
atillaahun #352 üzenetére
Izé, a MA TV-s videók nem Flash-alapúak, hanem Silverlightot használnak.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #307 üzenetére
Kíváncsi lennék mondjuk a mobilarénás videókra, pl. a mai Skate adást hogy viszi (beletekergetéssel esetleg, teljes képernyőn), esetleg még egy hostelworld.com, meg wizzair.hu lehet még érdekes, hogy minden darabját betölti-e, és megy-e bennük a keresés rendesen. Illetve utóbbiban működik-e a főoldalon található interaktív térkép.
Jut eszembe, azt nézd már még meg légyszives, hogy mit tud a Skate mikrofonja. Mert Blade-ben nagy szívfájdalmam, hogy nem lehet kihangosítva használni. Bár több mint meglepő módon ezért rajtam kívül soha senki nem panaszkodott még.
Szóval futtass már le légyszi egy hangrögzítőt (bár az nem 100%, hogy a tárcsázóval egyforma érzékenységre állítja a mikrofont), aztán mondogasd bele, hogy 10 centi 20 centi 30 centi ... miközben távolítod a szádtól, hogy meddig hallható a beszéd.
Legalább egy fél méter jólesne. Mert Blade-be, már 30 centiről is hiába ordítok.Meg ha már úgyis tapogatod a te példányodon maxolt fényerővel tiszta fekete kép esetén látszik a szokásos Blade-es ócska bevilágítás? Gombsornál?
-
domerator
veterán
Jól látom, hogy 104 mega szabad hely van a datán?... az nem sok... ha így van, itt is jönnek a particionálások...
-
ouzohuto
senior tag
Ezt a Honort, hogy kapják meg?Mert eladót nem látok sehol :S
-
kelzsoca
félisten
Már volt egyszer, de bemásolom újra:
gyári rom:
800MHz (alap órajel)
quadrant: 951 pont
antutu: 1322 pontCyanogenmod rom:
800MHz (alap órajel)
quadrant: 1123 pont
antutu: 1696 pont1GHz (~200MHz-el a maximum gyári felett)
quadrant: 1492 pont
antutu: 2079 pont
---------------------------------
A zenét még nem néztem meg rajta, de nemsokára. -
medwe27
csendes tag
Hy!
Quadrant pontokat tudnál mondani CM alatt 800-on és "alegnagyobbmégstabil" frekvencián?
Illetve Blade-hez képest milyen zenét hallgatni rajta fülessel? -
kelzsoca
félisten
válasz
hallerlaller #341 üzenetére
Egyébként ilyen: link
-
kelzsoca
félisten
válasz
maggi1886076 #332 üzenetére
Semmi, szerintem felejtsd is el.
(#333) embe
Láttam már pár készüléket, tudom miről van szó
(#334) anglergab
Ránézek..
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #331 üzenetére
Nem tudom észrevetted-e, de mintha nem ugyanaz a kijelző lenne a Voda illetve a T.mob. által forgalmazott pengékben. Nekem T-s van, és ezen mintha élesebbek, hidegebbek lennének a színek. Amikor a nyáron okosítottam egy haver Vodás telóját, feltűnt, hogy azon mintha lágyabbak lennének a színek. Most volt a kezembe, szintén okosítás miatt, egy msáik szintén Vodás penge, és ennek szintén olyan lágy színei voltak, mint a másik Vodásnak.
-
kelzsoca
félisten
válasz
maggi1886076 #328 üzenetére
Gondolom igen, nekem alapból független, tehát ezt nem tudom megnézni.
(#329) embe
Szerintem rendben van, mint egy nagyított Blade olyan
A kijelző érzékenysége is olyan mint kistestvéreinek.
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #324 üzenetére
Zsoca!
Ezt még nem írta senki, illetve nem kérdezte senki.
Alapul véve mondjuk a T-Mobilos Blade kijelzőjét, milyen a Skate kijlzője? Nem a méretre, illetve számadatokra vagyok kíváncsi, hanem a Te szubjektív véleményedre. Vagyis hogy milyenek a színek, betekintési szög stb. -
maggi1886076
addikt
Főzött rommal másik szolgáltató sim kártyáját is megeszi, mint a Blade?
-
Tomi0703
addikt
Hát ha 1 ghz-es proci lett volna benne akkor nem is ennyibe kerülne szerintem.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek! -
Joshi
titán
válasz
Tomi0703 #322 üzenetére
Nem a kijelző mérete hanem a felbontása számít az pedig ugyan akkora a Blade és Skate esetében is(480x800). Szerintem is karcsú újítás a Blade-hez képest az a +200Mhz-es órajelnövelés legalább kellett volna az 1Ghz a folyamatos, akadásmentes működéshez.
ui.: ahogy látom kelzsoca azt írja hogy megoldható az 1Ghz-es órajel úgyhogy még is csak jó lesz ez a Skate.
-
kelzsoca
félisten
-
Tomi0703
addikt
kelzsoca és Joshi: Igen énis tudom,hogy jobb persze.
Csak néztem pár videót a Skate-ről és eléggé szaggatósnak tűnik már a menübe való belépés is. Meghajtja ez a 800-as proci ezt a 4"3-as kijelzőt rendesen? Netezésnél nem lassú?
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca #295 üzenetére
(#295) kelzsoca
Természetesen igen!(#296) esgabee
Valószínűleg a dátum a webshopra vonatkozik.
Hol vetted?(#301) kelzsoca
Van Skate-re recovery, vagy a Blade-re fordítottat tetted fel?
A Skate CPU-ja húzható CM alatt?
Más: a CPU témához:
Blade: MSM7227 600 MHz (ARMv6)
Skate: MSM7227 Turbo 800 MHz (ARMv6) = MSM7227-1 -> egyébként ilyen SoC van a Galaxy Ace-ben is.
Úgy tűnik, hogy nem a Blade CPU-ja van benne, hanem egy (kicsit más) újabb modell, ami natívan max. 800 MHz-en fut.
Ez várható volt, hiszen a Blade CPU-k többsége nem volt minden esetben stabilan húzható 800 MHz-ig.
Ezek alapján elképzelhető, hogy akár 1 GHz-en is működjön a Skate. -
Tomi0703
addikt
válasz
kelzsoca #312 üzenetére
Köszönöm szépen!!
Ja és szerintetek Telenor One Touch, Samsung Galaxy Gio, ZTE Blade?Kezdő vagyok és igen sűrűn neteznék róla emellett néhány alapjáték és néha-néha filmnézés lenne.
Ezek közül melyik?
Vagy inkább Skate? De a Skate-el kapcsolatban kérdések merülnek fel bennem.
Köszön előre is! -
tboldi
nagyúr
A Skate-nek hosszúkás akksija van, tehát nem.
(#316) Tomi0703
Én a Skate-ez választanám, mert:
- a Blade és a One Touch csak 600 MHz-en megy, de a Skate és a Galaxy Gio 800-on
- a 2 ZTE-nek 480x800-as a felbontása, míg a többinek csak 320x480
- kelzsoca-support -
Joshi
titán
Lehet hogy kérdezték már de a Skate akksija jó lehetne esetleg a Blade-be?
-
kelzsoca
félisten
s1.sfgame.hu
s2.soccerstar.huMindkét oldal bejön, az egyik szerepjáték, a másik focis választható karakterek stb..
(#311) Nerd
Megnézem..
-
kelzsoca
félisten
Mindjárt megnézem ezeket is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #305 üzenetére
Nos, a helyzet jelenleg úgy áll, hogy gyári rom alatt nem volt flash, sem a 10.2-es sem a 10.3-as verzióval, viszont feldobtam a CM romot, ráküldtem a 10.3-as flash és gyönyörűen megy.
A farmerarma játék kezdőképén folyamatosan integet a kakas
Az órajelhez nem nyúltam, tehát gyári minden jelen pillanatban.
Mit nézzek, még a flash-el kapcsolatosan, valami oldal esetleg amire érdekelne?
-
tboldi
nagyúr
A mai MA!TV-ben a Skate-et fogják bemutatni: [link]
-
atillaahun
veterán
válasz
hodostamas #304 üzenetére
Igen, végülis tényleg nem az a kérdés, hogy megy-e, hanem hogyan.
(#303) kelzsoca
Szerintem a sima 10.2-tes verzióval kipróbálhatnád, amiről xSide is csinálta a videót valamelyik nap a másik topicban. Nem írta ugyan (vagy csak én nem emlékszem), de valszeg a armv6-ost használta.(#304) hodostamas
Hát épp erre lennék kíváncsi, hogy mennyire. -
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #302 üzenetére
biztos menni fog valamelyik hacked-el, vagy puffin-al, mint ahogy kb minden armv6os készüléken.
(#305) atillaahun
kb ahogy a bladen. bar 1ghz-en mar észrevehetően jobban fog futni -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #302 üzenetére
Dobj működő flash playert, és ránézek..
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99 #300 üzenetére
Üdv!
Igen, a modaco-s recoveryvel és a CM rommal is használtam már a készüléket, én hibát nem találtam a használat során.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest