- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atillaahun
veterán
Úgy látszik sikerült beárazniuk arra a határra, ami még elgondolkodtató.
Néhány tesztnek, pár hétnyi kibeszélésnek még örülnék előtte, mindenesetre, elkezdem árulni a Blade-t, hogy mennyiért vinnék el. Néztem Vaterán, nem is olyan rossz most az ára, 30 felett van csak. -
válasz
ouzohuto #284 üzenetére
MSM7227 van benne 800 MHz-en (wikipedian es forumokon emlitve is belefutottam), azaz ARMv6
Koszi Qualcomm, hogy belefosol a mar egyebkent is zavaros vizbe.
-
ouzohuto
senior tag
Na kérdés: akkor most armv?
Ha nem 7es tuti nem kell és egy ekkora kijelző szerintem nagyon gyorsan eszi az aksit :S
De mindenesetre megvárom a mobilarénás tesztet -
domerator
veterán
válasz
kelzsoca #281 üzenetére
A vége felé a Penge is 40k körül volt, vagy rosszul emlékszem?
(Ha nem valami hozzánk hasonló kocka veszi, akkor valóban csábító ár ez a hasonló árú, de sokkal szegényebb felszereltségű - kijelzőben, szenzorokban, stb. - telókhoz képest. Samu Ace-ben pl. nincs light szenzor, csak kézi fényerőállítás van. Az nem fogja érdekelni, hogy flash van-e a böngészőben... youtube megy, oszt jóvan... egyébként meg egy batár, szép képű teló és nem olyan lassú... tényleg, most akkor Gingerrel jön gyárilag ugye?)
-
kelzsoca
félisten
Nocsak, a 45k-s dominós ár elég kellemes a készülékért, többre számítottam
-
FET-MEN
veterán
eddig ezt még mér nem láttam
és a trénél micsoda jó árom van
-
tzsolesz
nagyúr
Gyorsan gyorsan PH! tesztet ide. Most ez miatt elhalasztottam a teló vásárlást. Egy Optimus Black lett volna a kiszemelt. De ez a T-Mobile-os ár nagyon felcsigázott.
Nagyjából mennyivel gyengébb ez a hardver, mint az? De a legnagyobb kérdés az hogy milyen videót készít, és milyen fotókat?
-
-
vtechun
veterán
Skate a T-mobile webshopban egész tűrhető az ára
-
pista59
őstag
Ja, és 45 kártyásan.
-
embe
nagyúr
Jó lesz az! Csak még túl korán néztük.
Majd reggel!
-
embe
nagyúr
Mától kapható a Skate a Tmobilnal. 40eFt. 2 ev hűséggel, 50eft dominoba.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #264 üzenetére
Szerintem a cikk már elkészülhetett, de azt akkor fogják kiadni, ha már ténylegesen kapható a T-Mobile-nál a készülék
-
ouzohuto
senior tag
Cikket mikorra várhatjuk?(tudom, hogy elfoglalt vagy meg minden, na de mégis
, ja ha nem lesz azt is írd meg! )
-
domerator
veterán
válasz
hodostamas #258 üzenetére
Olvasgass bele a topicjába... ne csak 2-3 postot... pár 10 oldalt.. tele van wifi, akku, SOD, és még ki tudja milyen gondokkal...
Páromnak is az van, a gyári 2.2-t frissítettem a gyári 2.3.3-ra (azt hiszem az és nem 2.3.4) de szinte semmi nem változott... lassú, lassan ébred, eszi az akkut, rootolnom kellett és levagdalni olyan gyári appokat, amit nem használ, így legalább alvásban nem fogyaszt annyit. Szerencsére ő csak telefonálásra és üzenetre használja, máskülönben már rég nyolcfelé állna a fejem, hogy melyik carabbnál valamivel jobb romot tegyem rá.A teló építési minősége amúgy csillagos ötös... rettenetesen egyben van!!!
-
hodostamas
addikt
válasz
domerator #257 üzenetére
Azért tud az
Haveromnak az van, teljesen gyári 2.2-vel, és azon kívül hogy a wifi néha nem hajlandó elindulni csak resi után, mást nem rótt fel neki. Nem védeni akarom, csak hogy legyen ellenpélda is
Szupportra meg samu felől nem lehet panasz, sorra dobják ki a frissített romokat.
-
domerator
veterán
Samu Ace-t én nem hasonlítanám se a Pengéhez, se a Gördeszkához... az Ace egy iszonyat jól megépített telefon, de semelyik rommal nem bír normálisan működni... olvassatok bele a topikjába... valami eszement próbálkozás hegyek vannak.
Kelzsoca miatt én is inkább ezerszer a skate mellett döntenék. -
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #252 üzenetére
Én is tavaly december 5.-én, mikulásra megleptem magam, mikor vettem, 36eFt. volt. Akkor ez jó ár volt érte. 50eFt.-ért már nem vállaltam volna be. Így úgy voltam vele - első androidos telónak bevállalom ezt, még ha kínai is. Azóta kiderült jó választás volt, többek között köszönhető ez a Te supportodnak
De akkor ez olyan bandzsi dzsámping volt. Ugrás a semmibe, az ismeretlenbe. Nem volt összehasonlítási alapom, mert nem volt addig droidos telóm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #250 üzenetére
Nyilvánvaló hogy előfizetéssel jobban megéri bárkinek, vagy ha a jövőben lesz kártyás ár, akkor a kezdő ára idővel biztos csökkenni fog.
Az ilyen 60k-s árat nem mondanám én sem jónak.
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #248 üzenetére
Akkor ez az elképzelt ~ 60eFt. körüli ár, véleményem szerint, nem lenne jó. Vagyis nem tenné jó vételnek. Hisz ebben az árban azért már van választék. A Samu Ace is 65eft., domino csomagban. A kijelzője gyengébb, de más paraméterei megegyeznek. A kijelző kisebb felbontását meg talán ellensúlyozza a márkanév, és ami mögötte van.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #247 üzenetére
Kártyásan itthon is ilyen ár körül vagy nem sokkal alatta várható valószínűleg.
Nem hinném hogy 45-50k-s áron fogják adni feltöltőkártyásan.
-
embe
nagyúr
Én úgy látom előre ezt a telót, hogy nem éri meg a pengéről erre váltani. Ahhoz nagyon jó kártyás áron kellene hogy adják. Ha meg nagyon jó áron lehet kapni, akkor meg a Blade-t nem lehet eladni megfelelő áron. Tehát sokat kellene rá pótolni. Igaz már majd fél éve lejárt a hűség szerződésem...majd megnézem mennyi lenne hosszabbítással.
Viszont a Blade helyett mit alternatíva - aki először vesz ilyen telót, annak tökéletes. -
vrsptr
aktív tag
Hello! Ahogy nézegetem, nekem tökéletes választás. Végre Windows mobile-ról(Omnia II) Androidra válthatok nagy kijelzőn és az ár messze elmarad az Omnia II árától (1,5 éve).Én Szlovákiában veszem 89€ (kb.27000Ft) áron, 2 év hűséggel 12,09€(kb.3600Ft) havidíjért, ami persze nem részletfizetés a készülékért, hanem perceket, sms/mms foglal magában, szóval lebeszélhető. Itt Orange Monte Carlo néven fut, természetesen az Orange szolgáltatónál. Különben itt 200€-s ár van feltüntetve kártyás csomag esetén, ami ugye 60000ft :/.
-
Depression
veterán
válasz
#40993792 #236 üzenetére
Á, a kedvenceim közt van ez a topic. Az ára dönt el úgyis mindent. Nekem netezésre kell a telefon, ahhoz nem kell bivalyerős proci. Tavasz óta meg lóg az előfizum, mert nincs reális ajánlatuk nagy kijelzős telefonra. Az x10i duplája a függetlennek, így nem sokat érek a 12k-es kedvezményemmel.
-
Depression
veterán
Hírtelen, ahogy átfutottam az oldalt, azt olvastam, hogy'zte skate gyengébb a gyéngébbnél.'
-
domerator
veterán
Ha a kezembe venném a note-ot biztosan elcsábulnék... marhajó lehet... de tuti, hogy jópárszor szentségelnék a mérete miatt... én már évekkel ezelőtt meggyőztem magam, hogy se lefelé, se felfelé nem lehet menni a telefonok méreteiben egy határon túl... és szerintem az a határ felfele a 3,5-3,7 max 4 inch.
-
esgabee
tag
Én tuti veő vagyok rá...
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun #222 üzenetére
Kevered valakivel.
-
dorkababa
aktív tag
válasz
atillaahun #222 üzenetére
csak nem 60k lesz
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #221 üzenetére
Több mint meglepő, pedig biztos voltam benne, ha én kérek tesztértékeket, közlöd, hogy az fasság.
Bár lehet már keverlek valakivel.
1 GHz-n nem fordul fel egyébként videózástól, vagy játéktól? Mármint nem a telefon, hanem a Rom.
Mert ha stabilan gurul, meg esetleg még a másik topic-ban épp emlgetett flash-t is kipróbálnád rajta, és vinné, akkor egy szavam sem lehet a Skate-re.
Egészen addig persze amíg ki nem derül, hogy 60k lesz az ára. -
kelzsoca
félisten
Egy kis Skate teszt:
gyári rom:
800MHz (alap órajel)
quadrant: 951 pont
antutu: 1322 pontCyanogenmod rom:
800MHz (alap órajel)
quadrant: 1123 pont
antutu: 1696 pont1GHz (~200MHz-el a maximum gyári felett)
quadrant: 1492 pont
antutu: 2079 pont -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #217 üzenetére
Képeket majd este kattantok, és feldobom őket.
Addig egy másik kép, amit reggel csináltam a készülék hátsó feléről: kép
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #213 üzenetére
Na, ez felettébb örvendetes. Akkor már csak az árat kell kivárni (remélhetőleg) jövő hétig.
Képeket akartam még kérdezni, hogy tudnál-e feltölteni párat? Leginkább a LED-del készültek érdekelnének rosszabb fényviszonyok között, meg a makrók főleg szövegről.
Esetleg egy videó. -
zszabika
aktív tag
válasz
atillaahun #210 üzenetére
Ez a proci nem ugyanaz a proci mint a Blade-ben van.Tehát nem annyi történt hogy átemelték és jól meghuzogatták szoftveresen,hanem azért gondolom jól megpiszkálták,átalakították.Attól függetlenül ugyanaz az achitektúra maradt.Hogy 40 ezer ft lenne a feltöltőkártyás ára, azt erősen kétlem.Szerintem 50 inkább a reális.És ha így lesz akkor egyáltalán nem éri meg az árát pl. a Defy-hez képest.Kelzsoca ha esetleg megunnád azért szívesen cselélek veled a Pengémre.
-
domerator
veterán
válasz
hodostamas #214 üzenetére
Az ACE egy félelmetesen jól összerakott, de kegyetlenül elqrt telefon.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #210 üzenetére
Valószínűleg az lesz itt, hogy az alapból 800-on ketyegő processzor (lásd: lg gt540) van lebutítva 600MHz-re a Blade esetében.
Skate-re pedig már készült CM rom is, ott viszont az 1GHz-es sebességet is ki lehet választani, igaz nem néztem még hogy mennyire stabil/melegedik -e a gép eközben.
(#211) spuros
Szerintem senki nem gondolja hogy kell, esetleg lehet váltani, de a Blade helyét a Skate veszi át
-
atillaahun
veterán
Ahogy írtam korábban is, nálam a Skate max. 45-öt érne (kártyásan, hűségidők, meg egyéb kutyaszarok nélkül), de akkor már nagyon meggondolnám. 40-ért viszont szerintem korrekt lenne, a Blade-et eladnám 30 körül, 10-et meg esetleg ráfizetnék. Nálam az úgy még beleférne.
Defy-t viszont kétlem, hogy 40 körül be lehetne szerezni. -
spuros
őstag
Úgy gondolom nem feltétlen kell a Bladeről Skate-re váltani... Nagyságrendekkel nem jobb.. Azt hiszem a Defy jobb választás lehetne.. Talán még árban is közelítenek.
-
atillaahun
veterán
Említettétek egy páran, hogy a Skate procija megegyezik a Blade-vel, csak feltuningolva. Ezt hogy kell érteni? Csak mert a Blade procik nem szivesen mennek 800 MHz-en.
Szóval valami különbség csak van, nem?
Arra akarok kilyukadni, hogy valószínűleg a 800 MHz-en is lehet még azért húzni 1-2 százat ugye? Illetve egy jó főzött 2.3-val (amire gondolom hónapokat kellesz várni) csak érezhető lesz a sebességnövekedés egy Blade-hez képest. -
dorkababa
aktív tag
Navigyurci infója alapján jövő hónap elejétől tnél kapható lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest