- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
válasz
Medical #22598 üzenetére
Szeretném a segítségeteket kéni az alábbi dologban.
Leírás szerint lecseréltem a recovery –t.
Az új cwm_6.0.5.3 zte_skate –t SD kártya gyökerébe másoltam, majd beléptem a régi 4.0.1.4 cwm be és az install zip from sd card > chose to install cwm 6.0.5.3 zte_skate –t zip Fájl feltelepült.
Újra indítás leírtak szerint, kikapcsolt állapotban nyomni a :Hangerő fel + home + power gombot 5 mp-ig. Sajnos csak az Android figura jött be.Több variációt is kipróbáltam, de csak a régi indítási formában (hangerő le + power) tudott belépni az új recoverybe. Sajnos a hang erő gombokkal nem tudok lépkedni. A kurzor. legfelső soron (reboot system now) on áll. Egyedül a power gomb működik, mikor azt megnyomom, akkor, tovább lép. Itt a root device -re kérdez rá. kurzol -No feliraton áll, itt sem tudok lépkedni a hang erő gombokkal. Így a - Yes - Root device (/system/xbin/su) -t, nem tudom elindítani. Egyedül a power billentyű működik mikor azt megnyomom a Skate, újra indul és az android figuránál lefagy!
Többször is próbálkoztam, de mindég eddig jutottam. -
angelius
aktív tag
válasz
Medical #22596 üzenetére
Belépsz a recoverybe itt Install zip from SD card és kiválasztod az új recoveryt. De persze mielőtt ezt megtennéd csinálj biztonsági mentést ha véletlenül baj lenne. Ha ez megvan és újra indítanád véletlenül megállna az android jelnél akkor aksi ki be majd hangerő fel+Home+power gombbal jön be.
-
Medical
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni az alábbiakban.
ZTE Skate mobilomon jelenleg a CWM Reco 4.0.1.4 típus van fent és a MIUI v5Special Edition ROM.
Szeretném a romot lecserélni alábbira, ZTE Skate PAC-man 2014.09.14 romra. Azt olvastam, hogy a recoverit le kel cserélni CWM 6.0.5.3 –ra.
Kérdésem, ezt hogyan kell végrehajtani?
Köszönöm.
-
Medical
aktív tag
válasz
Medical #22572 üzenetére
Alábbi romokat felraktam tesztelés céljából. Kíváncsi voltam wifin keresztül melyek azok a ROM -k, amik, csatlakozni tudnak a netre.
Korábban írtan ide a fórumba, hogy az ICE AMOR romok, nem tudnak csatlakozni a netre.
Alábbi ROM -k, nem tudnak csatlakozni:
- bz MIUI v5.3.by tirimosqui.hungaria rom
- ICE AMOR romok
- miui_2.4.13_remix_v5_S
- Skate V2+
- ZTESkate_ROM_miui_v1.0_20120729Alábbi ROM -k fel tudnak csatlakozni:
- MIUI v5 SPECIAL EDITION
- ParanoidAndroid 2.81
- Slim Stake 4.2.2
- RootBox_JB_skateMilyen magyarázata van a különbségeknek?
Javaslatokat továbbra is szívesen várom.
ICE AMOR III ROM érdekelne főleg.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Adamis
őstag
válasz
angelius #22587 üzenetére
Most nézem, hogy a PAC-Man-t használod. Milyen?
Keresem, azt a stabil romot, amelyiket fel tudnám tenni, hogy a feleségem használhassa. Most a PA 4.6-os van fent, de abban nincsenek még részletes beállítási lehetőségek. Amúgy stabil, csak azt nem értem, hogy hogyan lehet PA?
Amúgy tetszik, hogy 2 és fél nap után 70 %-on áll az akksi!
Jó, mondjuk minimális használattal.
Szóval néztem, hogy van CM11, erre épülő PA és PAC-Man. CM és PA már volt fent...
Más: azt nem tudja valaki, hogy Jenkins-ék hogy állnak?
-
angelius
aktív tag
válasz
siddis #22586 üzenetére
A TPT Helpert én jó párszor használtam és nem volt vele gond. Bár most Fagyinak a Pacromja van fent ennél nem lehet használni mert új recoveryt nem ismeri fel. De ezért van mentésem illetve Fagyi felrakta a 4-es recoverynek recos telepítőjét. Így ha valami gondom van az újjal akkor csak vissza rakom a 4-es recoveryt.
-
siddis
őstag
-
BaluArc
csendes tag
Tanúság:
Mielőtt piszkálgatjuk a telónkat Mindig legyen biztonsági másolat az NV Memory tartalmáról!
Főleg ha TPT Helper-el kísérletezgetünk!ROM:
Eddig az Ice Armor III. nyerte el a tetszésem, mert gyors, stabil, sok extra funkció van bele építve.
ICS, KitKat sajna döcög a vason, kevés neki az erőforrás.Valahogy lelehet csökkenteni a system partícíót mondjuk 140 MB -ra vagy mennyi a minimum?
Ice Armor III.( 128mb) leírásából gondoltam h. jó lessz nekem a 140Mb-os system.
Vagy nem megoldható?TPT Helper-en (nem szívesen kísérletezgetnék vele) kívül van jobb megoldás particionálásra ?
Ui: GSM is működik!
Kösz.
-
BaluArc
csendes tag
-
Medical
aktív tag
válasz
Dexter68 #22574 üzenetére
Még nem próbáltam a 4-esre rátenni CM11-es romot, de igazad van próba szerencse.
Még soha nem csináltam TPT-t, félek is tőle, de ha muszáj biztosan rászánom magam, de előtte még átolvasom az ezzel foglalkozó ajánlott cikket.
Nem tudok rá jönni mért vacakol nálam az IA3.
Köszönöm a válaszotokat.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Dexter68
addikt
válasz
Medical #22572 üzenetére
1. Én sosem tettem fel 4-esnél magasabb verziószámú Recoveryt, és lazán rakosgattam CM11-es romokat is.
2. TPT-zni tpt-ztem sokat, asszem ha kétszer a helper segítségével, egyébként meg a romok mellett talált előre elkészített tpt- csomagokat használtam. TPT-ről egyébként itt olvashatsz (a cikk többi részét is érdemes).
3. Az 1. pontban leírtak miatt gőzöm sincs.(Ja, és az IA3 előnye, hogy nincs szükség TPT-re bár nem tudom, hogy az Adrenalin miatt kell-e esetleg, mert legutóbb, amikor használtam, már nem a gyári tpt volt fenn, hanem valami egyéb, ami kellett a Kitkathoz, Rootboxhoz, MIUI-hoz vagy már nem is tudom, melyikhez)
-
Medical
aktív tag
Balu Arc
Dexter68
és más hozzá értők!A TPT Helper-t, csak végszükség esetén venném figyelembe. Itt a fórumban sokat olvastam róla, hogy veszélyes terület. Főleg nekem, mert laikus vagyok hozzá.
Az IceArmor3 -ról, több helyütt is olvastam stabil és minden működik benne. Ráadásul tetszik is! Nem véletlenül többször is próbálkoztam vele, legutóbb tegnap du. Sajnos csak nem tudom rákényszeríteni, hogy rá kapcsolódjon a wifire. Érdekes a kezdő lapon nem is látszik a wifi icon, de a beállításnál igen és látja is a routerem, próbál is csatlakozni rá, sikertelenül.
Természetesen, ha tudnátok, ebben segíteni újból kísérleteznék vele. Az Adrenalin engine-t, már le is töltöttem.
Nem kimondottan 4-es romra gondoltam, hanem egy megbízható, mindent tudó gyors ROM –ra, ami már esetleg újabb.
Sajnos az előző hozzászólásomban a kérdéseimre nem kaptam kielégítő választ, így újból meg kérdezem.
1. Jelenleg a CWM Reco 4.0.1.4 típus van fent. A fórumon olvasom, hogy másik CWM Reco -ra van szükség, mégpedig a CWM 6-os ra. Abban az esetben, ha cm 10 től, magasabb romot akarok fel rakni. Ez igaz e?
2. Ha az 1. kérdésemre, IGEN a válasz, akkor a TPT Helper progit az SD kártya gyökerébe kell rakni és a CWM Recoból kell indítani?
3. Ha felraktam a CWM 6-t, és később vissza akarok térni egy cm-7 Romra, akkor a CWM-t is vissza kell cserélni a korábbira? Nevezetesen, CWM Reco 4.0.1.4 típusra?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Dexter68
addikt
válasz
Medical #22565 üzenetére
Az a fura, hogy az IceArmor3 az a rom, ami stabil és minden működik benne. Mielőtt eladtam az enyém, azzal használtam. Alátoltam az Adrenalin engine-t ettől olyan gyors lett, mint az állat.
Ha 4-es romot szeretnél, azt hiszem, hogy a Rootbox volt az, ami tudott mindent és jól működött...
-
BaluArc
csendes tag
Köszönöm, tényleg mindenkinek!
:-)
(ma már csak mobilon leszek) -
Keeperv85
nagyúr
Tényleg segítsen valaki neki: ne álszenteskedjetek, aki otthon függetlenítette a telót, annál van ilyen fájl! Most az nem számít, hogy arra is fel lehet használni, úgysem részletezzük hogyan, csupán valaki küldjön neki vagy nekem egy ilyen fájlt, mert enélkül nem lehet megcsinálni azt a telót!
-
BaluArc
csendes tag
" QCN " -nel ki tudna valaki segíteni?
Létszíves!....
-Szívemhez nőtt a SKATE! -
Medical
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.
Fiamtól kaptam egy ZTE skate telefont, Orange Monte Carlo custom rommal. Anyira tele volt már pakolva, hogy a fel rakott programok már nem tudtak frissültek.
Gondoltam egyet és az itteni fórum segítséggel lecseréltem egy másik romra, nevezetesen ICE AMOR 3.
Sajnos gond volt vele mert nem tudott wifin csatlakozni a hálóra. Látta a routert próbálkozott de nem sikerült. Ezért ismét romot cseréltem, nevezetesen "pa_skate_2.81-03APR2013-084103" ez pedig a T-mobil hálózatról ugrott le gyakran, idegesítő volt.
Azt mondják három a Magyar igazság, nos a mostani rom jól működik "Slim skate 4.2.2", de elég lassú. Ezért neki akarok vágni egy cm-11-20140916-NIGHTLY skate felrakásához.
Nos ehhez kérném a segítségeteket.
Jelenleg a CWM Reco 4.0.1.4 típus van fent. A fórumon olvasom, hogy másik CWM Reco -ra van szükség, mégpedig a CWM 6-os ra.
Nem tudom jól értelmezem e ennek a menetét, le kell tölteni a TPT Helper progit, gondolom egyenesen a skate mobilra egyenesen az sd. kártyára, ezt követően a régi CWM Reco 4.0.1.4 ből kell telepíteni?
Ha ezzel megcsináltam az új partíciót és ha úgy gondolom még is a jelenlegi ROM -t akarom vissza rakni, akkor a régebbi CWM Reco 4.0.1.4 is vissza kel állítani vagy maradhat a CWM 6-os? Pl. az ICE AMOR 3. -t rárakhatom?
Remélem nem zavarosan fogalmaztam meg a segítség kérést, melyet előre is köszönök. -
starchild
tag
Sajnos, 2,5 év használat után sikerült megrepesztenem a Skate LCD kijelzőjét.
A kijelzőn FPC-T43KPS00V4F szerepel. A neten találtam ilyen típusszámot is a ZTE Skate/V960-hoz: IPS8K6810FPC-A2-E.
A kérdésem, hogy mi a különbség a kettő között, és az utóbbi használható-e az én Skatemhez is, vagy mindenképpen az első változatot kellene beszereznem, ami eddig is benne volt. -
angelius
aktív tag
Nem gondoltam volna hogy valamikor visszatérek 2.3.5ös romhoz. Felraktam a SkateV2-es Kelzsoca romját. Gyors nagyon is és Stabil mint a beton.
Én is jó párszor TPTéztem a TPT helperrel és mindig jól megcsinálta. Sőt általában minden rom előtt szoktam TPTézni. Bár már most belefáradtam a romcserélésbe. Valószínű mobil csere lesz hamarosan. -
Keeperv85
nagyúr
-
BaluArc
csendes tag
Tesónak lett volna első ismerkedős, androidos teló, gondoltam felturbózom picit.
De kb.a 3. TPT ezekszerint hazovágta,.
TPT Helperrel készítettem egy ilyet, system:140MB, cache:2MB,.........
Maga ez a kiosztás megtudta ölni?
Szóval bármilyen beállított (TPT Helperrel) partíciós állományt rá lehet küldeni? -
Keeperv85
nagyúr
Felejtsétek el azt a készüléket. Nem tudjátok megcsinálni. Megpusztult benne valószínű az EMMC ahogy van. Teljesen újra kellene flashelni, nem csak ezeket részeket, amit a TPT érint...
-
Adamis
őstag
válasz
BaluArc #22540 üzenetére
200 MB system-es TPT, próba cseresznye!
-
BaluArc
csendes tag
válasz
Adamis #22539 üzenetére
Ez az, a romnak is bekellene töltödnie, de nem!
Akkor a Fastboot komunikáció ki van csukva ebben az állapotában? (zöld robot)
Win 8.1 (64bit) alá még nem találtam működő Fastboot drivert, ismeretlen ezköz!
Egyébként van bill. kombináció kikapcsolt készüléken Fastboot-ba rakáshoz, gépre dugás előtt?-Köszönöm hogy próbálsz segíteni!...........
-
BaluArc
csendes tag
Sajnos ezeken túl vagyok,mint írtam nem lehet belépni recoverybe,
már több IMAGE képet is próbáltam (kb.5db) olyat is amiben van ROM + a T-s helyreállítót is ráengedtem abban is benne van a ROM.A vége mindnek ugyan az se a recovery se a ROM nem indul!
Újraindul, rezzen egyet, piros nyíl világít nem tölt be semmit, aksi ki vár, aksi vissza indítanám a recot,
mind a két bill. kombinációt kipróbáltam, nem lép be egyedül csak a TPT-t lehet futtatni.Tanácstalan vagyok, pedig már jó pár sikeres TPT-n van túl a kütyü.......
Esetleg van mód a SKATEN bootloader futtatásra?
-
BaluArc
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!TPT után megáll a Skate a zöld robinál, aksi ki-be recoverybe se tudok belépni,
Próbáltam több IMAGE képet is még a gyárivisszaállítót is,
TPT sikeres 100% ! De mikor újraindul csak a zöld robi fogad!Aki tud segítsen legyen szíves.
Köszönöm............... -
starchild
tag
Fagyi időközben készített egy PAC-MAN ROM-ot is. Itt a topicja.
Sajnos nálam mindhárom Fagyi KitKat ROM-nál gond van a Home gombbal, illetve néha minden előjel nélkül erőteljesen elkezd merülni a Skate. Bár utóbbiba már a 20140712-es Jenkins ROM-nál is belefutottam. -
starchild
tag
Fagyi frissítette a CM11 (cm-11-20140829-UNOFFICIAL-skate), illetve az AOSPA (pa_skate-4.5-20140829) ROM-ot is.
Androidarmv6-on is megjelent a szokásos heti frissítés.: cm-11-20140830-NIGHTLY-skate. -
-
Adamis....
Windows 7 alatt sehogysem tudom telepiteni az Android drivert.
Probáltam mindenhogy nincs valami ötleted? -
Spricccer
tag
áááh ez sehogy se megy
mostmár partolni se enged
szeretném a paranoid 4.45+gapps mindez 1 gigára átpartolva, ha tudnátok leírni egy sorrendet a jelenlegi nem partolt, hiányzó store-os 4.45 től, azt nagyon megköszönném -
-
-
Spricccer
tag
hello
biztos volt már másnak is, de nem találtam sehol a topikban, ezért megkérdezem, mit csinálok rosszul, amiért nincs playstore om?
fagyi féle 4.4 akárhogy csinálom, nem teszi fel
gmail, minden van de store nincs, aztán persze jönnek a hibaüzenetek
full wipe etc mindig megvan, de semmi, be se jön az elején a nyelvválasztó, stb szokásos dolgok
van vmi ötletetek?
köszönöm, üdv -
szunyi777
őstag
válasz
Adamis #22513 üzenetére
Kössz, ez nekem is jól jön..
Most várom a digitizert a telóhoz, ha megjönn kicserélem, és mehet a Root és egy jó AOSP rendszer (ha van)
2 kérdés.
Nézegettem a tárhelyet, és ott van egy skate-root .zip. Gondolom az helyet nyugodtan tolhatom fel a legfrissebb UPDATE-SuperSU-v2.02.zip ?!
A másik mappában a recovery a legfrissebbet tartalmazza? Esetleg PhilZ ?! -
Adamis
őstag
driver pack: Letöltés...
Skate gyűjtemény: Letöltés...
-
Adamis
őstag
válasz
denes04 #22506 üzenetére
Használd ENNEK a leírásnak a menetét, de EZT töltsd le. Kitömörítve megtalálsz benne mindent, annyi különbséggel, hogy nem 4-es recovery van benne, hanem 6-os...
Ha ez fent van, akkor ajánlom, hogy tegyél fel egy másik rendszert, mondjuk a IceArmor-t. Ehhez a telepítés menetét ITT találod, a fájlt pedig ITT.
-
Sziasztok:valaki tudna linkeket a roothoz vagy a cwm hez mer már semelyik nem él
-
angelius
aktív tag
Nem rossz kis telót választottál használd egészséggel.
A Skatet használóknak azért még jó hír hogy nem teljesen áldozott le ez a kis teló rengeteg rom készült rá és szupi kis romok.
-
kristof_
tag
válasz
angelius #22503 üzenetére
Igaz leginkább csak passzív olvasója voltam a fórumnak, de hihetetlen mennyiségű segítséget kaptam itt és hála nektek sikerült ebből a kis tudású telefonból szerintem a lehető legtöbbet kihozni. Ezért hatalmas hála nektek.
Ma viszont végre sikerült beszereznem újabb szerelmemet egy THL T11-et. Egyszerűen fenomenális telefon, máris imádom.
Szóval búcsúzom. -
angelius
aktív tag
Na nem sokáig volt fent az új Kit Kat. Sok fagyás volt sokszor kellett le vennem az aksit hogy magához térjen a mobil. Illetve a recoverybe léptem be hogy telepítsek valamit és már az előző recovery fogadott. És ami feltűnt mikor az aksit ki kellett vennem hogy az sd kártya tűz forró volt. Sajnálom pedig ígéretes romnak tűnt de megvárom a következőt hátha ki lesznek küszöbölve a hibák.
-
angelius
aktív tag
Neki lendültem még egyszer. Mielőtt felraktam az "új" recoveryt előtte a régivel leformáztam amit le szoktam. Felraktam az új Kit Kat romot. Eddig nagyon gyors és végre a Lucky Patcher is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Windows 11
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Megkímélt Samsung S20 FE eladó (128/6)
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest