Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikaa
aktív tag
A ParanoidJelly 4.1.2.-ön,hogyan tudok új modulokot hozzáadni? Feltettem egy időjárás appot,de sajnos nem úgy van ,mint a gyári romnál,hogy automatikusan bedobja a modulok közé.
-
angelius
aktív tag
Felraktam a ZomBeeMod [2.3.5] romot. Ez a rom az Atomic mod romnak átszabása. Ugyan olyan jól fut a zombee mint az atomic. A Zombeeba bele került a holo launcher meg a Holo Locker És a Ics Camera+ Google play Music , Quickoffice. Tesztelem majd kiderül hogy meddig lesz fent.
-
molnartom
aktív tag
válasz
angelius
üzenetére
Most Rom jenkins-s4 4.2.2 21/06/2013 használom teljes megelégedésse.
-
angelius
aktív tag
ROM ZomBeeMod (2.3.5) valaki próbálta már?
-
imrefos
tag
hali!
érdeklödnék hogy megérnê e a skatêt a grand x in- re??csak netezésre meg zenehalgatásra hasznàlom meg néha lemêrem gps-el hogy mennyi idöt/ kilomêtert mentem a motorral.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Ha 2.3.5-ös romod van, akkor valami rootpiszkálóval kikotrod a romodból (de akár pc-n a zipből) a framework-res.apk és a SystemUI.apk fájlokat.
Végigmész a kitchen lehetőségein kiválogatod, hogy melyik részét milyennek szeretnéd látni, majd amikor már úgy gondolod, mingy f*sza lesz, akkor elérsz a File Upload fülig, ahova feltöltöd a fenti két fájlt. Kapsz egy kódot, amit figyelhetsz vadul, hogy mikor töltheted le. Egyszercsak megjelenik, hogy húzhatod, akkor szépen lejön egy zip, amit cwm alól "install zip from sd" szépen felpakolsz. Újraindulsz, megnézed, bazmegolsz, kitchenben kijavítod, feltöltöd-letöltöd-installálod és kezded elölről
A lényeg: mindig legyen backup.
-
-
schellj
tag
válasz
buszospeter
üzenetére
Talàn a concorde 5700.
-
buszospeter
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam szinte az összes megjelent romot ami erre a telefonra eddig elérhetö volt.
Minden tiszteletem a készítök és a tesztelöké!
De ismét arra kellett rájönnöm, hogy, a gyári 2.3.5. a "The best" . - NEKEM!!!
(nem annyira)Költöi kérdés:
Létezik olyan telefon ami tudja azt mint a Skate (ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN IS!!!) amit megveszem, bekapcsolom, és csak használom?
Nekem egy telefon VALÓBAN CSAK HASZNÁLATI TÁRGY! ( Sok beszéd, net, e-mail, zene,hobby-foto)
Meg tudom venni a ma kapható mobilok közül bármelyiket. => nem pénz kérdése.
De valójában van olyan ami tudja ezt? -
-
szemetes
csendes tag
Nem modokkal kapcsolatos de én sokat szenvedtem vele, hátha mást is érdekel és még nem volt a fórumban (nem olvastam vissza):
Hangfelvétel gyári ZTE Skate-en AndroRec-el müködik. (fejlesztő: YorkerApps)
MOD2 felvételi módot kell választani, mindkét fél jól hallatszik, saját hang talán gyengébb kicsit.
Bluetooth felvételt nem próbáltam.Azt láttam itt a fórumban, hogy különböző modokban jól működik a hangfelvétel, ez azokat érdekelhet akiknek még gyári Androidjuk van.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Nálam ezek a hibák nem jelentkeztek. Az akksi százalékos kijelzését meg elméletben lehet állítgatni a CM beállításoknál, persze, ha az adott theme is úgy van megcsinálva. Én mondjuk kifejezetten szeretem, ha látom, hogy hány %-on áll az akksi.
Lehet, hogy csinálok egy tesztet ezzel a rommal: ROMCOLOR- CyanogenMod 7.2 NIGHTLY Van benne adrenalin is, meg nitroglass is...
Annak ellenére, hogy maximálisan elégedett vagyok a jelenlegivel
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Dexter két hibát véltem fel fedezni a Cm7.2-Android 2.3.7 S3 style-ba. 1. Néha nem tudtam bekapcsolni a netet ilyenkor újra kellett inditanom a mobcsit utána ment. 2. A Képernyő zár nagyon lassan ébredt fel más bajom nem volt vele de kipróbálás szempotjából ment fel a AtomicMod ICS THEME ebben a romban egy dolog zavart az akksi kijelzés százaléklos de van erre egy jó mód a a Launcher 8-ban van statusbár igaz fehéz szinü de megteszi. És még állandóra lehet állitani a Launcher 8 statusbárját így mindig látható.
-
Pogika
aktív tag
Próbáld ki esetleg úgy is, hogy bekapcsolod az usb hibakeresést. Van itthon egy zte kis plus készülék is, és azt vettem észre rajta hogy bár rootolva van, érdekes módon a link2sd addig nem hajlandó működni, azt dobja ki hogy nincs rootolva, amíg az usb hibakeresés be nincs pipálva,
-
Pikaa
aktív tag
válasz
Adamis
üzenetére
Pedig nem tudom az sk-t alapból átrakni(csatoltam képet). Ezeknek mi a teljes nevük(sdext, l2sd)? Mert nem kapom így őket,köszi.
Eléggé megvan töltve rom,ha más megoldás nincs,esetleg akkor...
Még lenne egy kérdésem , ha hozzáadnak egy új számot,a névjegyekhez,azt hova menti,a telefonra,vagy a SIM-re? Ill. ha telefonra,akkor hogyan tudnám őket átmásolni a SIM-re?
-
Dexter68
addikt
válasz
macsek18
üzenetére
Igen.
D34L3R: Proxi kalibráció vagy van a romban és akkor kalibrálni kell, vagy felteszed ezt és örülsz.
-
D34L3R
tag
Hali! Egy kérdés... PJ ROM van a telómon... de a közelségérzékelőt alias proximity szenzor nálam nem müxik...! teló hiba vagy Rom hiba, mint pl a vaku! Köszi!
-
Dexter68
addikt
válasz
üzenetére
Romcsinálásban nem vagyok nagyon otthon, de ahogy látom, van egy nightly, ahhoz van egy gapps, ez eddig mindennapos dolog, de itt van egy S3 mod, amiben van még néhány apk, illetve csinált egy remek témát (nem rossz, de inkább az ice10-et használom cm7 alatt). Namost nem biztos, hogy a nightly annyira érintetlen, mert valahogy belekerült az adrenaline engine, de ettől aztán gyors, stabil, meg minden.
A telepítése le van írva a screenshotok alatt, ő azt ajánlja, hogy minden zip után csinálj egy restartot és a végén kezdd állítgatni a romot.
Tapasztalataim alapján mindene működik, gyors, stabil és szép is. Nem vágyom másikra. (Pedig hajlamos vagyok naponta új romot tenni rá) -
Dexter68
addikt
válasz
macsek18
üzenetére
7-e óta ezt használom és nem cseréltem le. Úgy indul, hogy nájtli, de némi kiegészítéssel, hogy működjön is rendesen

-
törölt tag
-
macsek18
aktív tag
Na ennyi volt nálam a Pac-man rom. Laggol,újra indul,force close. Az aksi forrósodik. A macskán kívül tudtok ajánlani valami stabil nightlyt?
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég egy új androidot (4.1.2) raktam a tellomra ,ami sikerült is rendesen. A modaco fórumján találtam,letöltöttem és fel is raktam. Sajnos , felrakás után nem megy a vakúm. Még lenne egy problémám,hogy nincs rootolva a telló és jó volna, a belső memória miatt is,mert mindegyre írja ki,hogy "nem áll rendelkezésre elég tárhely",tudom ez nem csinál több helyet,de jogod lesz ,minden(?) progit átmásolni az SD-re. Aki tud segíteni ,megkérem írjon erre a mail címre: netesmunka76@gmail.com vagy esetleg ide,de azért is írom,hogy e-mailbe,mert lenne egy jó pár kérdésem.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
Pikaa -
schellj
tag
Na én is reklámember lettem. Megint végignyálaztam a romokat, de nem született jobb számomra a MIUI v5-nél. tehát visszament.

-
Pogika
aktív tag
feltettem a legújabb pac-man romot, 2 napja frissült, a hangszóró nem recseg, és egész jól össze van rakva, sajna a rotbox nekem valamiért fagyogatott, tesztelem ez meddig bírja

-
Dexter68
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Telót ne formázd...elég kivenni az sd kártyát, betenni egy kártyaolvasóba és úgy formázni.
-
Dexter68
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Sd kártya előkészítése normális dolog, de a kép elsötétedése nem. Ha az sd-re gyanakszol, érdemes kipróbálni, hogy leformázod win alatt, vagy esetleg egy másikkal, de az a gyanúm, hogy szerviz lesz belőle... remélem, garanciális.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy a mai napon elment a kép a telómról épp neteztem, korábban már előző 2 nap fel fel villant olyan, hogy SD kártya előkészítése vagy mi
Az akksi félig volt...
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
Nincs sehogyan megbuherálva a teló, rendesen néhány legális alkalmazás megy rajta + a gyári -
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius
üzenetére
Nálam még mindig ez a favorit: Rom Cm7.2-Android 2.3.7 S3- style Főleg, hogy beletömködtem a nitroglasst és lecseréltem azt a rémes bootanimációt

-
angelius
aktív tag
Felraktam az OmegaMod romot. Gyors meg jó is de nekem hívás kezdeményezésnél pin kódot kért így törlés áldozata lett.
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Ki szeretném próbálni ezt a rom-ot. Ha ezt megcsinálom ( mount and storage format system y sd-ext) újra meg kell csinálni az sd partíciózást és a TPT? -
sch_a
addikt
Üdv!
A következő a hibajelenség: Wifin netezve egyszer csak elkezd FC-zni a böngésző, majd újra kell indítani, de akkor bootloop. Új ROM fel, egy darabig jó, majd megint FC és bootloop. Olyan is volt, hogy telefonálás után nem éledt fel a kijelző. A telefon az ismerősömé, én szoktam rajta ROM-okat cserélni. Volt már rajta Ice Armor, CM is, de mindegyikkel előjött a hiba. Legutóbb már a gyári ROM-mal is. Van esetleg erre valami megoldás, vagy szoftveresen nem sok mindent lehet vele kezdeni? -
angelius
aktív tag
Van egy újabb rom OmegaMod - CM7 Based - 2.3.7 valaki próbálta már?
-
Adamis
őstag
válasz
Dexter68
üzenetére
Ha a készítője ugyanaz az illető, akkor általában lehetőséget ad arra, hogy frissítsd. Ilyenkor csak a systemet és a cache-t kell formázni, a data maradhat és úgy menjen fel az új rendszer. Persze ilyenkor újra be kell lőni a link2sd-t, de annak csak annyi, hogy újracsatolod az ext partíciódat és újraindítod, aztán viola: minden a régi.
(amúgy azért írtam l2sd-t, mert azt használom minden romon, és tökéletesen működik!) -
Dexter68
addikt
CM7-es romoknál van-e lehetőség frissítésre anélkül, hogy mindent újra kéne rakni?
-
schellj
tag
Hát, lehet, hogy telefonváltás lesz. Erre.
75000 ft a kezdő ára.
-
Dexter68
addikt
Az mitől lehet, hogy a cwm-backupot nem tudom visszatenni, mert a boot-animáción nem jut tovább? Simán visszacsomagolja magát, de ennyi.
-
Mr.Peter
aktív tag
-
Dexter68
addikt
válasz
Mr.Peter
üzenetére
Na akkora a csend, hogy gondoltam kipróbálom, hátha sikerül, de a jelenleg használt romomban nincs is „gyári” jegyzet. Én két dolgot szoktam használni jegyzetelésre: az egyik az evernote, a másik pedig a MyPhoneExplorer MPE Notes, amik azonnal szinkronizálnak, amint tudnak. Bár ez rajtad most nem segít.
-
Mr.Peter
aktív tag
Ja és az mitől lehet, hogy vannak mappák amiket a telefonon total cmd-ben látok, és a gépen meg nem?
-
Mr.Peter
aktív tag
Gyári Jegyzetek app-ból hogyan tudom kibányászni a jegyzeteimet?
Van benne egy olyan funkció, hogy exportálás, de nem exportálja ki az összeset sajnos. Kb. 10 jegyzetem úgy kezdődik, hogy 2013 és a tízből csak egyet exportál ki . A fájlok nevét pedig nem tudom módosítani már utólag.
ötlet?
Fontos lenne. 
-
poptartcat
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Most megint 2 mb/s körüli értékkel másolok, pedig állítom nem csináltam vele semmit. Tegnap újraformáztam a fat partíciót a kártyán, de utána is lassú volt, most meg gyors. Nem értem, hogy miért, de örülök neki.
A hibrid módot meg sajnálnám kikapcsolni, nekem nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(amúgy azért írtam l2sd-t, mert azt használom minden romon, és tökéletesen működik!)
Fontos lenne.