- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Találtam egy remek(-nek tűnő) CM7-es romot.
LG DEMOLITION-ROM-V4
Nitroglass+Adrenaline, úgy csusszannak a menük, a drawer még 100-körüli appal is, mint szappanos hal egy vödör takonyban. Első ránézésre nem valami szép, MDPI téma van rajta, viszont a theme chooser benne van és szépen kezeli a HDPI témákat. Akksikezelésről még nincs tapasztalatom. -
Dexter68
addikt
válasz
D34L3R #20295 üzenetére
Arra számíts, hogy telepített appoktól függően 7-8-900 megányi lesz a mentés. Ezt kimásolhatod a gépedre, elteheted későbbre, bármikor visszaállíthatod és a mentéskori állapotot fogod visszakapni a telefonodon. Csak azért fontos, hogy ha mégsem tetszik az új rom, vagy nem működik, akkor visszatérhess.
-
D34L3R
tag
A ParaJelly-t szeretném felrakni... leszedtem a zip-et illetve a gapps-t is! Nos ez lenne a telepítési sorrend? A recovery cserén túlvagyok!
- wipe data / factory reset
- advanced / wipe dalvik cache
- mounts & storage
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
- install zip from SD card - choose ROM zip
- install zip from SD card - choose Gapps zip
- rebootIlletve írták már hogy a jelenlegi ROM-ról csináljak mentést... hogyan?
Fontos?
Előre is köszi!
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj #20293 üzenetére
Nem egy nagy tigris... mondjuk, ha már 2.3.5 és eltekintünk a MachSpeedtől, akkor talán erre úsznék rá.
-
Dexter68
addikt
-
kelzsoca
félisten
Sziasztok!
Némi kárpótlásul a Veletech kiállításon elszenvedett hiányunkért szerveztünk Nektek egy rendhagyó ZTE készülék bemutatót, a május 30.-án, az Akvárium Klubban 18 órakor kezdődő Telenor Okostelefon Akadémia keretében. Megmutatjuk nem rég bejelentett Okostelefon újdonságainkat, megoszthatjátok velünk tapasztalataitokat, továbbá igyekszünk válaszolni minden kérdésre - természetesen csak a ZTE készülékekkel kapcsolatban :-)
Az Akvárium Klub címe: Budapest, V. kerület, Erzsébet tér
Regisztrálni az zte-event@mailbox.hu e-mail címen tudtok, a részvétel ingyenes. A tárgy mezőbe kérlek írjátok bele: ZTE Showroom. A regisztrálók között különböző, ZTE-s ajándékokat sorsolunk ki. Akik pedig megírják azt is, hogy miért választották, szeretik a ZTE márkát / készülékeinket, kisorsolásra kerül egy kártyafüggetlen ZTE okostelefon is.
Várunk Benneteket!
-
Apaxp
senior tag
válasz
DessertFox #20274 üzenetére
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #20282 üzenetére
Ja nem is kell mail.[link]
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #20278 üzenetére
Feltettem a megára mindent amim volt root+recovery ügyben. Kellene egy mail cím hogy meg tudjam osztani veled.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #20278 üzenetére
Vagyok, szerintem priviben folytassuk, ne zavarjunk mást.
-
Dexter68
addikt
válasz
DessertFox #20276 üzenetére
Ha még nem tetted meg, dobd be alá ezt a kernelt.
Nekem egyébként sem merült jobban, mint a többi, ezzel meg eggyel talán gazdaságosabb az energiafelhasználás. -
zsolesz6
aktív tag
válasz
DessertFox #20276 üzenetére
Nem igazán akar működni. Mikor először rádugtam a telót a gépre, automatikusan feltette az illesztőprogramjait. Viszont miután rányomok a rootra, vagy a cwm-et akarom telepíteni, a teló újraindul bootloader módba, ott a zöld robot, de a számítógép eszközkezelőjében ott van felkiáltójelesen az egyéb eszközök között az android. Leszedtem a drivert amit az általad is linkelt oldalon volt. Próbáltam is telepíteni, de semmi. :S
-
DessertFox
aktív tag
válasz
zsolesz6 #20275 üzenetére
IA-t hosszú ideig használtam, szerettem. Aztán kalandvágyból felrakta egy hete a MachSpeedet, hát mondjuk úgy hogy érdekes. Ami tetszik benne hogy gyors és stabil, baromi gyorsan talál műhódot a gps. Ami nem tetszik: viszonylag gyorsan lemeríti az aksit. Ahogy egy mágus írta itt: merül mint a betoncsizma. Bár most mintha több teljes feltöltés után kezdene beállni az aksi használat. És ugye: ahány ház, annyi szokás, kinek melyik rom jön be. Szerintem elsősorban attól függ, mire akarod használni a Skate-t.
Egyébként a lassulásra néha elég a Factory Reset is. -
zsolesz6
aktív tag
válasz
DessertFox #20274 üzenetére
Nagyon köszi. Neki is ugrok. Hátha így már menni fog. Biztosan ROM-ot akarok cserélni. Használtan lett véve, elég lassú már, és még a gyári 2.3.5-ös ROM van rajta. Mindenképp ki akarok próbálni valami ICS-t vagy JB-t. Egyébként te mit ajánlasz? Én az IceArmor III-at töltöttem le.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
zsolesz6 #20273 üzenetére
Húúú, ez így sok. Na lássuk:
1. Először is rootolni kell. Így[link]:
2. Costum recoveryt felrakni, így: [link]
3. Aztán jöhet az IA, így: [link]
Az MD egy azonosító, arra szolgál hogy meggyőződj arról, hogy a használni kívánt fájl hibátlanul letöltődött - e. Erre szolgál pl. ez a program: [link]
És végül: biztos hogy romot akarsz cserélni ? Ezzel ugrik a garancia és egyebek! ( már ha van ). Ha bármi kell, keress bátran. -
zsolesz6
aktív tag
válasz
DessertFox #20272 üzenetére
Ez alapján a leírás alapján csinálom. Letöltöttem a packot, tenném fel a CWM-et, de megáll a waiting for device feliratnál. Nekem viszont WIN7-em van. A teló viszont nincs még rootolva. Bár elvileg az nem befolyásolja a CWM-et. Bár azt az MD5 értéket nem ellenőriztem. Azt sem tudom mi az, és hogyan kell.
-
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok!
Van nálam jelenleg egy ilyen teló, és az Ice Armor ROM-ot szeretném rárakni. Telepíteni akarom a CWM-et, de mint ahogy a leírásban is van róla szó, a DOS ablakban annyit látok hogy waiting for device. Az nem is baj, de kb már egy órája nem lép tovább innen. Ez normális, várjak még vele, vagy valamit elrontottam.
-
schellj
tag
Van itt egy kis okosság, akit érdekel.
-
Adamis
őstag
Tudjátok, milyen rendszer van fent? Gyári 2.3.5.!
Csak gondoltam, megosztom...
-
vizslakutya
senior tag
Ment vissza a MIUI a Para helyett,egyszerűen nem tudtam letölteni ill frissíteni a marketből,állandóan kompatibilitási hibákat írt ki.
A MIUI JB verziót pedig nem tudom felrakni,kicsomagolási hibát jelez.(újra levettem a romot,de így is ) -
Dexter68
addikt
Ha egy adott romhoz külön kell gapps-ot vadászni, mire kell figyelni?
-
IcE1986
csendes tag
Egy hülye kérdés, CWM 4.0.1.4 van fent, szeretnék másik TPT-t (v2a van), mert nagyon kevés a szabad memória. Viszont a TPT Helperben azt írja ki, hogy ennél a ROM-nál nem támogatott a TPT telepítés. Erre tudtok megoldást vagy leírást? A Skateben még kezdő vagyok, az N9-re android felrakás egyszerűbb volt.
-
Apaxp
senior tag
Szóval a mach speed III ma legyalultam. Külalakra tetszik de ahogy Indiant fórumtárs írta "merül mint a beton bakancs". Pedig az állítólagosan energiatakarékos kernel volt alárakva. Használata sem különbözött az előző romoktól. Visszament az IA3. Eddig ez jó akkuidővel ment nálam.
-
Dexter68
addikt
De ebben a Mohamed-romban is van fantázia... Nincs különösebb csicsázás, viszont szép szolídan van egy 2719-es antutu benchmark értéke.
-
Nem tudjátok mostanában frissült valamelyik 4.0 feletti verzio??
-
schellj
tag
-
Indiant
addikt
válasz
DessertFox #20249 üzenetére
De feltesz, CWM-et. Ha a Saját TPT készítése, majd Unchanged-re nyomunk. Utána megkérdezi, hogy milyen recovery-t tegyen fel. CWM 4.0.1.4 vagy 1.5-öt.
(#20248) szhunor: nekem is nehezen ment. Vedd ki az akksit és az SD_t kb. fél percig, majd a Vol+ és Középső gomb és Power együtt.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
szhunor #20248 üzenetére
Szia. A választ nem tudom, de szerintem a tpt nem tesz fel semmiféle recoveryt, azt a tpt-zés előtt neked kell feltenni, a rootolás után. Ha ezt nem teszed, akkor tpt után természetszerűleg a gyári recovery fogad. De ezt csak gondolom, messze nem biztos hogy így van, kérdezz valaki nagymágust.
-
szhunor
tag
Üdv !
Próbáltam a TPT Helper alkalmazással feltelepíteni a Clockworkmod Recovery-t, hogy új ROM-ot tegyek fel, de nem sikerült,újraindítás után a gombok lenyomása után csak az eredeti Recovery jön be, a régi módszer szerint pedig nem észlel készüléket.
Tudna valaki egy részletes magyarul leírt telepítést LINKELNI. mi van ha nem megy a TPT-vel és ha nem lát készüléket a DOS- módszer telepítéssel.
Köszönöm ! -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20246 üzenetére
Az miért van,hogy sok alkalmazást nem enged letölteni ,az eszköz nem kompatibilis üzenettel ?
Megvan vásárolva pl a Poweramp ,eddig minden romon ment,itt nem engedi letölteni ! -
Dexter68
addikt
válasz
Indiant #20243 üzenetére
A "telefonról" részben meg át van írva... Jut eszembe merülés: annó tettem alá új kernelt, ami takarékosabb. De általános tapasztalat, hogy ha új romot pakolok fel, eleinte jobban merül, mert extrémsokat buzerálom: nézegetem, állítgatom, telepítek 100 appot, de aztán beáll.
-
Indiant
addikt
válasz
Dexter68 #20236 üzenetére
Érdekes, hogy a rom erre a MoDaCo oldalra visz:
H3 Blues (Official Dolby Audio)Extra settings / About
-
szhunor
tag
Üdv !
Egy ismerősöm ZTE Skate készülékét, akarom frissíteni, feltuningolni.
Olvastam EZT az összefoglalót, nagyon jó leírás.Az lenne a kérdésem, hogy mindennapi használat mellett, melyik ROM-ot ajánljátok ti, aminél minden funkció működik és magyar nyelvű persze ? ROM és CWM letöltési linkeknek is örülök.
Köszönöm !
-
Dexter68
addikt
Hát mondjuk a Play frissülésének az elmaradását nem éltem meg tragédiaként, azon kívül, hogy nem ződ és nem baszottnagyok az ikonok, nem látok nagy különbséget... az auto-frissítést meg kikapcsolva tartom, mert sokszor szaladtam bele abba, hogy az újabb verziók rosszabbak lettek.
E-mail kliens meg annyi van a Playben, hogy még sok is -
Apaxp
senior tag
válasz
Indiant #20231 üzenetére
A tpt helper végig ment a leírás szerint? Létrejött az sd kártyán az image mappa?
-
Indiant
addikt
"a VOL (+) + Menu (középső) + Power gombokat. Ekkor elindul a TPT"
..nálam nem indul el. -
Mr.Peter
aktív tag
válasz
Adamis #20224 üzenetére
Tudok rá írni, olvasni, a kártya 2 hónapos, nem hiszem, hogy az okozná a hibát. Szerintem valami szofveres probléma. Tényleg, csak nálam van úgy, hogy ha fotózok egyet, és utána megnézem a gyári fotónézegetővel akkor hiányzik a kép egyik széléből? Persze gépen nézve, vagy másik progival a telefonon nézve is ott van a széle, csak ez is idegesít egy ideje.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
vizslakutya #20227 üzenetére
Én nem merem, olyan jól belaktam a MIUI-t, hogy nem akarok TPT-zni.
Amilyen a formám téglásítom ezt a szutykot.
-
vizslakutya
senior tag
Addig idegesítetek ezzel a " gyorsvonattal ",hogy a végén nekilátok felpakolni,pedig most a MIUI szépen muzsikál.
-
Adamis
őstag
válasz
Mr.Peter #20222 üzenetére
Ott szerintem megment az sd kártya... Próbálj meg random írni valamit rá gépen, és nézd meg, hogy telefonon látja-e. Illetve fordítva is megpróbálhatod: fényképezz még és újra nézd meg, hogy megvannak-e a képek. Először ajánlatos a galériában nézelődni, majd csak ezután dugd rá a gépre. Ha folyamatosan eltűnnek a képek és az állományok, akkor sd kártya végóra van.
-
Apaxp
senior tag
válasz
DessertFox #20221 üzenetére
Szia DessertFox
Nekem is csinálta ezt és a 240 DPI-s felületet felrakása segített.Dexter mester jelentem felrakva, beállítva tökéletesen működik. Köszönet a segítségért.
Mostmár csak az üzemszerű működésre leszek kíváncsi. -
Mr.Peter
aktív tag
Sziasztok
Ma készítettem néhány képet a telefonommal, és amikor rádugtam ma a gépre, hogy le töltsem, a mai képek nem voltak rajta. Máskor is volt már hasonló, de akkor úgy volt, hogy a PC nem látta, a telefon meg igen, De csak a friss képekkel volt ilyen, a régieket látta a PC is. Most azonban egyik se látja. Van valami ötletetek, hogy hogyan lehetne elővarázsolni a fotókat? Elég fontos lenne.
A telefonon Ice Armor 3 van. -
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Hosszú olvasások és töprengés után lecseréltem az IAII-t a MachSpeedre. Elsőre nagyon bejön, de szinte minden playes alkalmazásra ( Dropbox, Svox ) azt írja ki, hogy nem kompatiblis. Ötletek ? Köszi.
-
Dexter68
addikt
200 mega system kell neki, én egyszer tpt-ztem, akkor 230-ra állítottam, eddig minden rom boldog volt vele.
Komplettó leírást írtam a telepítésről, az itt van.
Nem kell nitrót felrakni, mert benne van, nem kell link2sd-vel foglalkozni, mert azt tudja a nitró (vagy valami más script), de a lényeg, hogy nem kell szarozni vele.(Ma raktam vissza – nem vált be a Mokee Shendu: lassú, akadozós volt, ami lehet, hogy fel se tűnik annak, aki nem használta még a MachSpeedet, de most olyan érzésem van, mintha futás közben egyszercsak nagy levegőt kaptam volna és leugrott volna a hátamról egy 40 kilós ember, akit cipeltem
)
-
Apaxp
senior tag
Dexter mester!
Néhány kérdésem lenne a mach speed telepítéssel kapcsolatban.
1 kell-e TPT-zni telepítés előtt, vagy ráfér a gyári partícióra?
2 melyik nitrot kell felrakni és hogyan rom telepítés előtt vagy után? ha után akkor a v2.2 után vagy az összes update felrakása után?
3 ha már van sdext partíció a kártyán akkor elég formatálni? ilyenkor is létre lehet hozni a 256mega swapot vagy csak ha partícionálom ujra a kártyát?
4 erre a romra ha a nitrot felrakom akkor nem kell link2sd app?
5 ha a TPT helpert futtatom akkor a meglévő rom ezzel le is lesz gyalulva?Bocs a sok kérdésért de eddig csak skate v2 és IA3 volt a gépen. Ezeknek a telepítése egyszerű volt. Itt nem kellett a TPT és elég volt az easeussal partícionálni a kártyát. CVM-ben még soha nem partícionáltam.
-
Dexter68
addikt
Itt egy friss, ropogós mai finomság: jellymosqui 2013 Elég jónak néz ki
-
angelius
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #20203 üzenetére
"Használjuk windows alól az EASEUS partition tools alkalmazást.
Elsőként hozzunk létre fat32 partíciót, majd a maradék helyen ext3 partíciót, fontos a sorrend és az hogy mindkettő elsődleges (primary) partíció legyen!!
512mb-nál nincs szükség nagyobb ext3 partícióra!
Ha sikeres volt az SD kártya felosztása, jöhet a Link2sd alkalmazás, azzal lehet aktiválni az ext3 partíciót."
-
angelius
aktív tag
válasz
D34L3R #20202 üzenetére
Kell a gapps is hozzá. Magyar nyelvü. Az aktuális romról egy mentést kell csinálni. Majd
- wipe data / factory reset
- advanced / wipe dalvik cache
- mounts & storage
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
- install zip from SD card - choose ROM zip
- install zip from SD card - choose Gapps zip
- reboot -
davidcsaba93
aktív tag
Az SD kártyát mivel,hogyan particionáljátok? Nekem recovery-ből nem megy, mindig hibaüzeneteket kapok (error mounting sd-ext meg stb.) pedig azért értek hozzá valamennyire.
-
D34L3R
tag
Köszi a válaszokat! A PJ ROM-hoz egy telepítési útmutató esetleg?
Nem akarom elkefélni a dolgokat! Illetve magyar ugye?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest