- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #22907 üzenetére
Ezt jó látni.
A maga idejében nagyon szerettem a Skate-et. 😎
Egy Moto Defy Plus váltotta, de már az is történelem.
-
molnartom
aktív tag
válasz
Black_Raven #22907 üzenetére
Én az irodában használom, a rádiót azon keresztül hallgatjuk.
-
Hello,
Valaki fogott már olyat, hogy a Skate mindenféle mikrofonnal halk? Nem a belső mikrofon gumija van elmozdulva (még nem szedtem szét) hanem valami más lehet, mert headsettel sem nagyon vesz fel semmit a hangrögzítő.
Mondjuk egy régebbi Nokia headsettel egész jó lett a felvétel, de az is elég halknak tűnt...
A tulaj rátett egy Ice Armort, úgy sem javult meg. -
siddis
őstag
Nasszóval, olyan ROM-jaim vannak, hogy
Ice Armor III, Swedish Snow Rel.4 és Rel.7, Skate Mix 365, T-Mobile original, Big Brother, Skate V2 és egy C3Co-féle kernel, ami kevesebb akksit eszik. Van még 150, illetve 200MB-os system partíciót készítő TPT-m meg minden apróság..
Ha kell valakinek.. -
Dexter68
addikt
válasz
zovifapp111 #22902 üzenetére
Hehe... pedig ez egy gyors romnak számított annó... persz akkor örültünk, ha az antutu megközelítette a 3000-et... ma meg már 40-50 ezres telók vannak
-
zovifapp111
senior tag
válasz
Dexter68 #22899 üzenetére
Nagyon király vagy, köszi szépen mégegyszer
! Működik a teló, csak szokatlan a sebessége a mai telókhoz képest, de tarcsinak tökéletes és nem tégla
. Nekem anno egy kelzsoca féle room volt rajta ami nagyon bejött (ilyen kávézó tapétája szerű háttere volt alapértelmezetten) és érzésem szerint a leggyorsabb volt, full magyar rengeteg beállítási lehetőséggel. Nagyon szép munka volt tőle
-
Dexter68
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest