Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
Sziasztok, tegnap hozta meg a posta a telefont, nagyon testzik csak egy gondom, illetve kérdésem lenne. Rögtön az elején, én nem értek a telefonokhoz nem fogok új ROM-ot vagy fw-t rátenni, mert ahogy ismerem magamat elszúrok vmit és rögtön ugrik a gari.
Szóval elkezdtem felpakolgatni rá az appokat, csak hát elég hamar betelt az a 140mega belső memória, a kérdésem, h hogyan lehet a memóriakártyára telepíteni és, h lehet a belső memóriáról ezeket letörölni?LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
kristof_
tag
köszi a segítséget, másik, h találtatok olyan prógramot amivel lehet zseblámpaként használni? többet is kipróbáltam, de egyik sem kapcsolta be a vakut
LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
kristof_
tag
már egy jó ideje megvan a Skatem és feltenném rá a SkaTe_v2 romot és kelzsoca vagy vki nálam ebben tapasztaltabb ember áldását kérném, h jól csinálom e, mert még életemben nem csináltam ilyet.
1.[link] ez alapján felteszek egy új recoveryt
2.ezután rögtön mehet a telefon rootolása [link]
3.[link]telepítem a rom-ota másik, h még mielőtt megcsinálnám ezt, páran akik még gyári rommal használják a telefont tudnának átlagos aksiidőket mondani, h meddig bírja az övéjük? gyanítom, h az enyém egy kicsit hamar lemerül és, ha így van akkor még rom felrakása előtt kicseréltetem, ha tudom
-
kristof_
tag
sok szenvedés után de végre sikerült feltennem a CWM-t, csináltam is egy backupot és az lenne a kérdésem, h ezt sd kártyára menti vagy belső memóriába? mert a belső memóriában nagyon kevés a helyem, az sd-n vagy vagy 3giga, és amikor rámentem a backup-ra és visszadobott a főképernyőre kiírt alulra egy olyat, h Can't mount /sdcard, szerintem előtte ez nem volt ott, de nemtudom....most megcsinálta a biztonsági mentést?
-
kristof_
tag
és mit kell tennem, h el tudja menteni? nem igazán sikerül sehogy
-
kristof_
tag
feltettem az új SkaTe romot és az szerintetek normális, hogy amikr elindítottam 80mega belső memória volt, kb egy nagyon kicsi appot feltettem már csak 50meg és most már csak 30
-
kristof_
tag
hát pedig ezt írja ki 2 program is, egy újratelepítés megoldhatja?
-
kristof_
tag
segítsen valaki légszi...már negyedjére tettem fel az új SkaTe romot, van rajta egy dropbox, egy zenelejátszó és a SwiftKey X és máris csak 40mega szabad belső helyet ír ki...én szúrtam el valamit vagy mi a hiba benne? eredetileg mennyinek kéne lennie?
-
kristof_
tag
ja, akkor itt a hiba. félreértettem és azt hittem, h az ext partíció nem muszáj.
akkor ehez még egy kis segítség, [link] ez alapján kell megcsinálni a partíciót vagy valami más mód van rá?
és mik azok a wipe-ok?
előtte sima gyári rom volt rajta, ez az első romom.
a recoveryben nem volt semm hiba, mindenre done-t írtBocsi, közben megtaláltam a itt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
kristof_
tag
rendben köszi, meg is csinálom most
-
kristof_
tag
nagyonszépen köszönöm a segítséget, sikerült
még egy és ígérem, megpróbállak többet nem zaklatni ,a gépről akartam installálni az appot a https://market.android.com-ról, viszont valamiért nem akarja felismerni a telefont, még a gyári rommal simán ment, most is felismeri a g-mail, megtudom nézni a mailemet, minden be van pipálva a szinkronizálásnál, de sehogy sem akarja felismerni a gép...vmi ötlet esetleg?amúgy launcherekben nekem is az ADW jött be nagyon
-
kristof_
tag
hát, mert gépről kicsit gyorsabb és egyszerűbb...eddig úgy volt, h ha itt a gépen a honlapon rákattintok az installálásra egyből elindul a telepítés a telefonon...most a honlap nem látja a telefont és állandóan azt írja ki, h csatlakoztassak egy androidos telefont. persze, ha nem tudom megcsinálni nem katasztrófa csak néha kényelmesebb így, h ha gépen böngészve találok egy programot csak rányomok az installra és már telepítődik is és nem kell a telefonon is rákeresni
-
kristof_
tag
persze, az volt az első...látom rendesen a fiókomat
a legviccesebb, h a honlapon látom a gmailemet és a telefonra rögtön fel is tette azokat a programokat amik be vannak állítva, h instalálódjanak rá, szóval valamilyen szinten biztos látja a telefont, de mellette meg azt írja ki, h nem látja[ Szerkesztve ]
-
kristof_
tag
ja, ezt nem tudtam, akkor majd máskor foglalkozok vele, köszi a felvilágosítást
-
kristof_
tag
apeelmeköszi, igazad volt...már működik a market is gépről
-
kristof_
tag
akiknek megakad a letöltés ne adja fel...nekem is csak a 8szorra töltötte le teljesen.
de most már jó az ellenőrzőszáma isLG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
kristof_
tag
először is nagyon tetszik az Ice Armor II rom, szép munka
a másik, hogy tudom alap dolog, de vaki el tudná magyarázni az én szintemen, hogy mi a 2G és a 3G között a különbség?LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
kristof_
tag
Ice Armor 2 van fent, még nincs erőm újra belakni egy új romot szóval várok a 3-mal szóval a kérdésem, h azzal a problémával, h a gyári fényképezővel készített képeket a galléria valamiért levágja, azzal lehet vmit kezdeni?
-
kristof_
tag
Nem tudom, hogy más szenved e ilyen problémával, de már 1éve megvan a telefon és azóta minden egyes romnál(alap, SkaTe, IA, most épp Paranoid Android) néha fogja és nem hajlandó bekapcsolni a mobilnetet. Újraindítás után normálisan működik megint egy darabig. Általában 1-3naponta fordul elő, de nagyon idegesítő már, hogy ha gyorsan rá akarok keresni vmire újra kell indítani a telót. Valakinek van még ilyen problémája, vagy bárkinek bári ötlete erre?
-
kristof_
tag
Adamis elsődlegesen tőled kérdeznék, mert látom te már feltelepítetted a PAC-man romot, de bárki segítségét örömmel veszem. Az a problémám, hogy feltelepítem a romot, viszont a GAPPS sehogy nem megy fel. Próbáltam már egybe feltenni őket, próbáltam, hogy külön felteszem a romot, bekapcsolom a telót és utána rakom fel, de semmi. Nagyon megköszönném, ha segítenél, mert tetszik maga a rom és szívesen használnám is. Már vagy 10szer feltettem és lassan kezd elegem lenni belőle.
-
kristof_
tag
És tudnál segíteni, akkor, hogy mit csináljak, mert nem mondanám hogy teljesen átlátom a telefon működését. Amikor felteszem a romot akkor megcsinálom a szokásos format boot/system/data/cache/sd-ext aztán [link] ez alapján létrehozok egy partíciót és felteszem a romot, majd a GAPPS-ot. Mit csináljak másképp?
[ Szerkesztve ]
-
kristof_
tag
Lassacskán kezd egy nagyon kicsit tisztulni a kép bár én akkor is hülye maradok ehhez Amúgy nagyon köszi a segítséget, bár még pár kérdést feltennék, ha nem gond. Majd vmikor szerintem neki állok megcsinálni ezt, csak még átrágom párszor magamat a leírtakon.
Szóval a TPT a telefon belső memóriáját particionálja át valahogy, az EXT pedig az SD-kártyáét. De az nem tiszta igazándiból, hogy a TPT-honnan szerez még plusz tárhelyet?(bocs, ha nagyon hülyeségeket kérdezek, csak szeretnék egy kicsit jobban rálátni mielőtt nekikezdek)
A másik, ha nekikezdek és valahogy nem működni és elakadna művelet közben a teló, a linkelt oldalon lévő eredeti ZTE-s TPT-vel vissza tudom állítani a mostani működő állapotát a telefonnak, ugye?LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
kristof_
tag
Adamis vendégem vagy egy sörre Másfél nap szenvedés után végre fent van a Pac-man rom Nagyon szépen köszönöm a segítséget
És ha már írok, vki nem tudja, hogy lehet e venni vagy rendelni Skate-hez hátlapot? A mostani már nem fekszik fel teljesen a telefonra...használható, de jó lenne már egy új.
-
kristof_
tag
Köszi szépen....kis gondolkodás után rájöttem, hogy ugyan erre a címre járok már lassan egy éve, hetente többször is, csak az épület másik részére megyek
-
kristof_
tag
Én a sajátomat már iszogatom Amúgy igen, tökéletesen működik most már, köszönöm még egyszer
Utoljára akkor szenvedtem ezzel a telefonnal ennyit amikor a CWM Recovery-t tettem fel és az sem mostanában volt már.LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
kristof_
tag
válasz pacman789 #18655 üzenetére
pacman789 én nagyon ajánlanám, hogy próbáld ki a romot, nagyon jó. A szabad helyről pontos infót nem tudok mondani, mert ext-t partíciót is csináltam, de eddig ez az első romom aminél nem kell aggódnom hely miatt, mindent rá tudtam eddig tenni. Az akuidő is baromi jó, csak a példa kedvéért, 60perc folyamatos Jetpack Joyride-özés után 10%-al csökkent csak. Én miután kipróbáltam a Jelly Bean-t nem tudtam, hogy hogyan tudtam eddig régebbi Androiddal használni a telefont, baromi jó
-
kristof_
tag
Slim ROM-ban meg lehet azt valahogy oldani, hogy Lock screen-nél, ha jobbra húzom a képernyőt, ugye bejön rögtön a kamera, ha úgy van beállítva...szóval meg lehet azt oldani, hogy ne a gyári kamera, hanem egy másik kamera app jöjjön be rögtön? A másik, hogy ajánljon már vki egy normális, pofás kis órát, amin be tudom állítani, hogy ha "rákattintok" egy általam kiválasztott óra jöjjön fel, sehol sem találok egy visszafogott, stíúloso órát.
szerk1. Ja még egy kérdés a Rom-hoz. Hol tudom beállítani, a gombok világításának tulajdonságait?
[ Szerkesztve ]
-
kristof_
tag
Nem átírásra gondoltam. Még sok rommal ezelőtt találkoztam olyan órával aminél ezt be lehetett állítani, csak már ötletem sincs, hogy melyik volta az. A kamerás kérdést is úgy gondoltam, hogy a rom beállításin belül ezt meg lehet e oldani, ha nem akkor marad így, annyira nem fontos.
-
kristof_
tag
De hol? Baloldalt stimm, hogy bármilyen widgetet be tudok tenni, de jobb oldalt a kameránál, csak annyi lehetőséget találtam, hogy bekapcsolom vagy nem kapcsolom be.
-
kristof_
tag
Valaki segítene a H3 Mach Speed-el? Egyáltalán nem értek spanyolul, de a leírások alapján kíváncsi vagyok milyen. Először is a 4.0 update az jelly bean? TPT particióban miből mennyi kell? Meg az EXT partíciót, hogy kéne itt megcsinálni? Vki le tudná írni részletesebben egy kicsit, hogy mit kell csinálni? Leginkább csak a partíciót nem értem, mert már jó pár rom cserén túl vagyok.
-
kristof_
tag
feltettem most a MIUIV,5-ös ROM-ját, de volna pár kérdésem...régebben használtam már MIUI ROM-ot,de most sehogy nem találom, hogy hol tudom az értesítési sávot átváltoztatni világos témájúvá. a másik, hogy van vkinek ötlete arra, hogy milyen kódot kérhet bekapcsolásnál amikor SIM network unlock PIN-t kér?
-
kristof_
tag
ParanoidJelly 3? Valamiről lemaradtam Adamis? Vagy ez a Rootbox amiről feltettél képet?
-
kristof_
tag
Valaki nagyon röviden, emberi nyelven le tudná írni nekem, hogy mik is ezek a Pure Perfomences, Fly-on mod, Nitroglass. Próbálok már egy ideje rájönni, de inkább a ti segítségetekhez fordulok, mert már tényleg érdekelne
-
kristof_
tag
Már pár napja a 21-i Fagyi féle KitKat van fent. Féltem feltenni, mert elég gyenge a teló, de eddig ez a legjobb rom ami fent volt és elég sokat kipróbáltam már. Szóval minden elismerésem Fagyi és köszönöm a munkád
Eszméletlen gyors és gördülékeny, mostanában már nem akarom földhöz vágni Már csak félek belakni, mert gondolom, lesznek még frissítések.
Egyedül ami problémát találtam, hogy néha nem jön ki jól a Google-el. Kezdetben többször kellet próbálkozni a kontaktok szinkronizálásával, mert nem volt hajlandó felismerni, meg néha egy-egy google szolgáltatás leáll. De túlélhetőLG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
kristof_
tag
válasz angelius #22503 üzenetére
Igaz leginkább csak passzív olvasója voltam a fórumnak, de hihetetlen mennyiségű segítséget kaptam itt és hála nektek sikerült ebből a kis tudású telefonból szerintem a lehető legtöbbet kihozni. Ezért hatalmas hála nektek.
Ma viszont végre sikerült beszereznem újabb szerelmemet egy THL T11-et. Egyszerűen fenomenális telefon, máris imádom.
Szóval búcsúzom.LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja